Planet Golob

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
578
-3.839
28
Haha, Svobodnjak se vžiga na polno, naklada pa še bolj kot njegov šef (pa je to kar težko izvedljivo). Očitno jih že stiska... Priceless.

Tik, tak, tik, tak,...
Spet napačno predvidevanje, kot ponavadi- so počitnice, ampak se mi še trenutno da hecat z vami.
Tik- tak ofenzivo so pa pred nedavnem res imeli v opoziciji (kar si gotovo opazil?), kjer so pa res nekateri sateliti SDS na volitvah obsojeni na izpad iz DZ oz. sploh na ne-vstop pod novim imenom..tako da ja, res je tik-tak za nekatere.;)

• Haha
Reactions: Matey in jest5

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.686
4.634
113
Ti se kar drži svojega šanka in se pridušaj čez vlado (seveda Golobovo), kako ni naredila nič- da bi pa ti in tvoje občinstvo vzeli lopate v roke in naredili akcijo na lokalnem vodotoku, lahko v sodelovanju z lokalnimi gasilci ali CZ, to pa ne- rajši SERJETE in PAMETUJETE, kaj in kako bi bilo treba, naredili pa NIČ. In v lokalnih skupnostih je takih največ, ki se štejete za neke desničarje, v resnici ste pa navadni SERATORJI. A je dovolj jasno napisano?
Še zmeraj čakam na odgovor kako lahko sam posegaš v vodotoke, na kar napeljuješ?

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
578
-3.839
28
Spet napačno predvidevanje, kot ponavadi- so počitnice, ampak se mi še trenutno da hecat z vami.
Tik- tak ofenzivo so pa pred nedavnem res imeli v opoziciji (kar si gotovo opazil?), kjer so pa res nekateri sateliti SDS na volitvah obsojeni na izpad iz DZ oz. sploh na ne-vstop pod novim imenom..tako da ja, res je tik-tak za nekatere.;)
Moram dopolniti- ne samo počitnice, tudi zato sem aktiven, ker imam občutek, da se pogovarjam z najmanj bodočimi podpredsedniki vlade ( predsednik bo seveda Ivan), glede na to, da ste pa v bistvu vsi politično, ekonomsko ipd. nad nivojem, celo nad sedanjo vlado pa smatram, da komuniciram celo z člani bodoče vlade, vključno z predsedniki strank, ki jo bodo sestavljale. (razen SDS, tam se ve, kdo je dosmrtni in post-mortem lider.)

• Objave ne odobravam
Reactions: tomi

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.686
4.634
113
Vidim, da vprašanja, ki niso ravno v tvoji strogi politični liniji diskreditacije gladko ignoriraš. Verjetno je tako lažje, kot pa zapisati še več bedarij.

• Všeč mi je
Reactions: sad

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
578
-3.839
28
Vidim, da vprašanja, ki niso ravno v tvoji strogi politični liniji diskreditacije gladko ignoriraš. Verjetno je tako lažje, kot pa zapisati še več bedarij.
Kaj bi pa ti rad, razen bedastih vprašanj o vodotokih? seveda lahko sam ukrepaš, če ti ogroža premoženje, pokličeš na pomoč gasilce in CZ, kasnejša sanacija pač ni v tvoji domeni, lahko pa pomagaš v okviru del po svojih sposobnostih.

sad

Guru
24. avg 2007
22.103
10.805
113
Itak. Kar ne dobi servirano od PR službe in ponavlja kot papagaj, se ustavi.
Meni tudi še ni odgovoril, kakšne dodatne davčne obdavčitve so še planirane. Vsaj to so dejansko izvedli, kar so obljubljali.

BuDi

Guru
6. sep 2007
8.083
4.503
113
Gw86rU0WAAAZdNc.png

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.686
4.634
113
Kaj bi pa ti rad, razen bedastih vprašanj o vodotokih? seveda lahko sam ukrepaš, če ti ogroža premoženje, pokličeš na pomoč gasilce in CZ, kasnejša sanacija pač ni v tvoji domeni, lahko pa pomagaš v okviru del po svojih sposobnostih.
Kakšna bedasta vprašanja. Ti si trdil, da bi lahko ljudje s pomočjo občine sami uredili vodotoke. Kar pa je seveda laž, ker brez direkcije za vode ne smeš niti lopate nesti v vodotok. Direkcija za vode pa ima očitno odzivni čas več let. Vem, ker sem tudi sam pošiljal neko povpraševanje in si niti odgovora nisem zaslužil.

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
578
-3.839
28
To seveda ne. Ampak s ciljem omogociti bozanstvu janezu da nas popelje v svetlo prihodnost uporabljamo razlicne tehnike. To kar si videl je manifestacija.

pol eni romajo v bovec, kupujejo delnice novatv

razlicno
Boli pa vseeno, da človeku ljuba opcija ni na oblasti, kjer bi lahko manifestirala svojo večvrednost, kakor lahko zaznavamo zadnja tri leta s strani opozicije, ko nam z različnimi tehnikami orisuje svetlo bodočnost, ki naj bi bila pri nas prisotna z njimi na oblasti. Čeprav se ta bodočnost še baje ni zgodila, so pa prepričani, da bi bila.
Vmes bo pač treba hoditi na romanje v Bovec, ploskati debilnimu jamranju in napletanju glavnega govorca.
In seveda potrpežljivo čakati, da čas mine, tik, tak, kot pravijo nekateri, da narava naredi svoj krog in se pojavi nov obraz, s katerim bi pa mogoče zgoraj omenjena opcija lahko kdaj v nedoločeni prihodnosti vendarle zasedla odločujočo pozicijo.

• Objave ne odobravam
Reactions: mosseero in tomi