Ti nikoli ne razočaraškako pa lahko opozicija onemogoča delo vade?
Ti nikoli ne razočaraškako pa lahko opozicija onemogoča delo vade?
Spet napačno predvidevanje, kot ponavadi- so počitnice, ampak se mi še trenutno da hecat z vami.Haha, Svobodnjak se vžiga na polno, naklada pa še bolj kot njegov šef (pa je to kar težko izvedljivo). Očitno jih že stiska... Priceless.
Tik, tak, tik, tak,...
Še zmeraj čakam na odgovor kako lahko sam posegaš v vodotoke, na kar napeljuješ?Ti se kar drži svojega šanka in se pridušaj čez vlado (seveda Golobovo), kako ni naredila nič- da bi pa ti in tvoje občinstvo vzeli lopate v roke in naredili akcijo na lokalnem vodotoku, lahko v sodelovanju z lokalnimi gasilci ali CZ, to pa ne- rajši SERJETE in PAMETUJETE, kaj in kako bi bilo treba, naredili pa NIČ. In v lokalnih skupnostih je takih največ, ki se štejete za neke desničarje, v resnici ste pa navadni SERATORJI. A je dovolj jasno napisano?
jaz tudi ne vem odkod optimizem, narod je glup.Ste vi prepričani v ta tik tak in še malo?
Moram dopolniti- ne samo počitnice, tudi zato sem aktiven, ker imam občutek, da se pogovarjam z najmanj bodočimi podpredsedniki vlade ( predsednik bo seveda Ivan), glede na to, da ste pa v bistvu vsi politično, ekonomsko ipd. nad nivojem, celo nad sedanjo vlado pa smatram, da komuniciram celo z člani bodoče vlade, vključno z predsedniki strank, ki jo bodo sestavljale. (razen SDS, tam se ve, kdo je dosmrtni in post-mortem lider.)Spet napačno predvidevanje, kot ponavadi- so počitnice, ampak se mi še trenutno da hecat z vami.
Tik- tak ofenzivo so pa pred nedavnem res imeli v opoziciji (kar si gotovo opazil?), kjer so pa res nekateri sateliti SDS na volitvah obsojeni na izpad iz DZ oz. sploh na ne-vstop pod novim imenom..tako da ja, res je tik-tak za nekatere.![]()
Kaj bi pa ti rad, razen bedastih vprašanj o vodotokih? seveda lahko sam ukrepaš, če ti ogroža premoženje, pokličeš na pomoč gasilce in CZ, kasnejša sanacija pač ni v tvoji domeni, lahko pa pomagaš v okviru del po svojih sposobnostih.Vidim, da vprašanja, ki niso ravno v tvoji strogi politični liniji diskreditacije gladko ignoriraš. Verjetno je tako lažje, kot pa zapisati še več bedarij.
Itak. Kar ne dobi servirano od PR službe in ponavlja kot papagaj, se ustavi.Vidim, da vprašanja, ki niso ravno v tvoji strogi politični liniji diskreditacije gladko ignoriraš. Verjetno je tako lažje, kot pa zapisati še več bedarij.
Pomoje to še PV ne ve, kje šele jaz, ki sem samo navaden "svobodnjak"Itak. Kar ne dobi servirano od PR službe in ponavlja kot papagaj, se ustavi.
Meni tudi še ni odgovoril, kakšne dodatne davčne obdavčitve so še planirane. Vsaj to so dejansko izvedli, kar so obljubljali.
Da čas teče, je dejstvo. Vikat me pa res ne rabiš.Ste vi prepričani v ta tik tak in še malo?
Kakšna bedasta vprašanja. Ti si trdil, da bi lahko ljudje s pomočjo občine sami uredili vodotoke. Kar pa je seveda laž, ker brez direkcije za vode ne smeš niti lopate nesti v vodotok. Direkcija za vode pa ima očitno odzivni čas več let. Vem, ker sem tudi sam pošiljal neko povpraševanje in si niti odgovora nisem zaslužil.Kaj bi pa ti rad, razen bedastih vprašanj o vodotokih? seveda lahko sam ukrepaš, če ti ogroža premoženje, pokličeš na pomoč gasilce in CZ, kasnejša sanacija pač ni v tvoji domeni, lahko pa pomagaš v okviru del po svojih sposobnostih.
In zato se bomo najverjetneje spet spoznavali z novimi obrazi. Da dobi Golob drugi mandat so zdaj nekako podobne možnosti kot da bi ga dobil Janša.jaz tudi ne vem odkod optimizem, narod je glup.
Imaš vse možnosti, da kandidiraš- si gostobeseden, hkrati pa ne poveš veliko. (kot očitate meni pa še komu)In zato, se bomo najverjetneje spet spoznavali z novimi obrazi. Da dobi Golob drugi mandat so zdaj nekako podobne možnosti kot da bi ga dobil Janša.
To seveda ne. Ampak s ciljem omogociti bozanstvu janezu da nas popelje v svetlo prihodnost uporabljamo razlicne tehnike. To kar si videl je manifestacija.Ste vi prepričani v ta tik tak in še malo?
GenijDa čas teče, je dejstvo. Vikat me pa res ne rabiš.
A moraš res biti genij, da se zavedaš realnosti tiktakanja ure oz. da čas teče, posledično pa se tudi Golobu izteka mandat? Dvomim.Genij
Boli pa vseeno, da človeku ljuba opcija ni na oblasti, kjer bi lahko manifestirala svojo večvrednost, kakor lahko zaznavamo zadnja tri leta s strani opozicije, ko nam z različnimi tehnikami orisuje svetlo bodočnost, ki naj bi bila pri nas prisotna z njimi na oblasti. Čeprav se ta bodočnost še baje ni zgodila, so pa prepričani, da bi bila.To seveda ne. Ampak s ciljem omogociti bozanstvu janezu da nas popelje v svetlo prihodnost uporabljamo razlicne tehnike. To kar si videl je manifestacija.
pol eni romajo v bovec, kupujejo delnice novatv
razlicno
Saj boste kolesarli ko pri Janezu? Boste?Ste vi prepričani v ta tik tak in še malo?