Planet Golob

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
578
-3.839
28
Vsake toliko časa je človek malo v dvomih, ali vas (se pravi svobodanjeke) prestrogo sodimo.
In potem pridejo trenutki, kot je ta, ko si človek mirno reče, nope, nič nismo prestrogi, res so taki. Se vidi, kdo so vaši vzorniki in kakšen je način dela.
Nič hudega, ti kar bivaj v svojem mehurčku s svojimi, če ti paše- v demokraciji imaš vso pravico.

brane_new

Guru
10. feb 2008
18.511
2.454
113
1753772053950.png

Prodam frezo Jonny 10kw, 120 širine in 20 globine.
cenaq po dogovoru!

erikson

Guru
25. avg 2007
23.709
7.427
113
Jaz nič ne trpim, edino na živce mi gredo "krti", ki jih je povsod polno.
Po prihodu na oblast je Golobu (in nekaterim drugim ministrom) v okviru sosedske pomoči glede varnosti brezplačno svetoval mojster, ki je sedaj v zaporu. Glede na pojasnila FURS je šlo očitno za delo na črno. Golob si je zatem omislil lastno policijsko varovanje, menda zaradi slik otrok, ki so prišle v medije. Sedaj slike taistih otrok (in svoje mame) redno objavlja na socialnih omrežjih v iskanju všečkov. Pred volitvami je sicer zelo kritiziral prejšnjega predsednika vlade prav zaradi objav na sodialnih omrežjih.

Na vrh policije je Golob kljub neizpolnjevanju pogojev postavil ljudi, ki so očitno navajeni hoditi po robu zakona. Zdaj, po odstopu, se bodo upokojili kar kaže na kvaliteto kadra, ki ga uspe pridobiti Svoboda (take, ki samo še čakajo na upokojitev).

Oseba z vrha policije je pri sumljivem bosansko-srbskem poslovnežu v stavbi KPL celo najemala sobico (prostor številka 25), ki s steno meji na policijsko postajo. Menda za dejavnost nege rok in poslikave nohtov?

Slovenija sicer uvaja sankcije proti Izraelskim ministrom, glede uvedbe sankcij prodi Dodiku pa se vrh države spreneveda.

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
578
-3.839
28
Iz cesa sklepas da je meni hudo?

krti niso nic proti saboterjem ki lastno drzavo sabotirate
Ja ne vem, stalno (bolj točno zadnje tri leta) jamraš nad stanjem v Policiji.
Če pa veš, kdo sabotira državo, pa to povej svojemu ministru.(oz. nadrejenemu). Po službeni dolžnosti. (aja, za to moraš imeti jajca).
Jaz, če vidim neko anomalijo sporočim odgovornim, da ukrepajo, pa nisem policist.

netko

Guru
25. jul 2007
7.218
2.531
113
Če pa veš, kdo sabotira državo, pa to povej svojemu ministru.(oz. nadrejenemu). Po službeni dolžnosti. (aja, za to moraš imeti jajca).
Jaz, če vidim neko anomalijo sporočim odgovornim, da ukrepajo, pa nisem policist.
če bi ti to res delal, potem nebi imel obraza postat o vladnih dosežkih

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.017
8.667
113
Na forumu si se registral 9.9.2022, manj kot tri leta nazaj. Tako a tezko sodis od kdaj jaz nad cim jamram. Ce pa si prej pod drugim nickom sodeloval pol si pa brez jajc pod pravim nickom povedat da skupaj s prijatelji iz svobode razgrajujes drzavo.

Nazadnje (manj kot 14 dni nazaj) sem svojemu ministru rekel na vprasanje "a greste k men" odgovoril da grem h generalu". In potem sem pocakal da je njegov varnostnik odprl vrata (ja prav imas, meni kartica tega nadstropja ne odpre) in odkorakal. Cloveku ki na tedenski bazi spreminja mnenje o varnosti v drzavi nimam kaj razlagat razen da mu zazelim da si kako bolj primerno delovno mesto najde.

Kako je pol ze s hisami? Jih ne bo ane? Je opozicija preprecila proizvodnjo 100 his na mesec? Pa stanovanja? Tok hitro gradite da DRSC s cestami sproti ne dohaja.

• Všeč mi je
Reactions: erikson

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
578
-3.839
28
če bi ti to res delal, potem nebi imel obraza postat o vladnih dosežkih
O čem pa naj postam? o dosežkih opozicije? kako nek nadobuden poslanec izvaja performanse na strehi (čeprav je to bilo zelo tragikomično, potrebno bi bilo ukrepanje ustreznih služb), nadalje žolčne razprave neke druge poslanke, ki bi rada videla, da se toči alkohol v šolskih prostorih, nato sanjarjenje drugega nedoraslega poslanca o oboroževanju, zlivanje cinizma in žolča po vseh, ki niso SDS "opozicijskega prvaka" ipd.?

• Objave ne odobravam
Reactions: Kamele0N in tomi

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
578
-3.839
28
Na forumu si se registral 9.9.2022, manj kot tri leta nazaj. Tako a tezko sodis od kdaj jaz nad cim jamram. Ce pa si prej pod drugim nickom sodeloval pol si pa brez jajc pod pravim nickom povedat da skupaj s prijatelji iz svobode razgrajujes drzavo.

Nazadnje (manj kot 14 dni nazaj) sem svojemu ministru rekel na vprasanje "a greste k men" odgovoril da grem h generalu". In potem sem pocakal da je njegov varnostnik odprl vrata (ja prav imas, meni kartica tega nadstropja ne odpre) in odkorakal. Cloveku ki na tedenski bazi spreminja mnenje o varnosti v drzavi nimam kaj razlagat razen da mu zazelim da si kako bolj primerno delovno mesto najde.

Kako je pol ze s hisami? Jih ne bo ane? Je opozicija preprecila proizvodnjo 100 his na mesec? Pa stanovanja? Tok hitro gradite da DRSC s cestami sproti ne dohaja.
A nisem napisal za zadnja tri leta? torej je to jasno.
Kaj je poanta oz, kaj si hotel povedati o tvojem pogovoru z ministrom? ne razumem.
O famoznih hišah pa drugje teče beseda in tudi razlaga, ne ponavljaj to kot papagaj.