Ne bo držalo, potrudi se malo, bar malo ...Čakalne dobe so 5 let. Tako da me boš moral še nekaj časa prenašat.
Ne bo držalo, potrudi se malo, bar malo ...Čakalne dobe so 5 let. Tako da me boš moral še nekaj časa prenašat.
Pa kaj ti misliš da sem tako neumen, da bom šel dejansko preverjat čakalne vrste. Buhtelj...Ne bo držalo, potrudi se malo, bar malo ...
Pol pa vsaj onih tvojih 100% slabše preveriPa kaj ti misliš da sem tako neumen, da bom šel dejansko preverjat čakalne vrste. Buhtelj...
Tisto pa ne rabim, ker čutim na svoji koži. Sem ti že napisal, ali pa imaš probleme z razumevanjem?Pol pa vsaj onih tvojih 100% slabše preveri
Tisto pa ne rabim, ker čutim na svoji koži....
Sedaj pa napiši še koliko tega denarja kmetje vrnejo nazaj v sistem oziroma gospodarstvo Slovenije in EU preko nakupov repromateriala, strojev in gradnje in koliko denarja vrnejo v sistem NVOji.
Ali še boljše vprašanje, koliko denarja bodo kmetje še dodatno vrnili v sistem zaradi bolanih carin na ruska gnojila in kdo bo imel največ od tega? Obenem pa iz Ukrajine vozimo na trg EU kolikor le zmoremo in to hrano pridelano po čisto drugih standardih, kot se jih moramo držati tukaj. Je pa poceni, to pa.
apolo a ni čudno .... EU ma bayerja v lasti, ma monsanto v lasti maš ma ni da ni kemijskih tovarn, tovarn za proizvodnjo FFT jev, umetnih gnojil in ne vem še česa vsega, nis(m)o pa spososbni ponuditi trgu umetnih gnojil po konkurenčnih cenah in v zalogah ki bi pokrivala potrebe EUja...Sej nismo zdej zacutili kancka gneva zoper prijateljsko ukrajino in grdo rusijo?
Za izdelavo umetnega gnojila rabiš precejšnje količine zemeljskega plin, ki pa ga EU kot vemo, praktično nima. Zato tudi cene gnojil podivjajo, ko se cene plina dvignejo.apolo a ni čudno .... EU ma bayerja v lasti, ma monsanto v lasti maš ma ni da ni kemijskih tovarn, tovarn za proizvodnjo FFT jev, umetnih gnojil in ne vem še česa vsega, nis(m)o pa spososbni ponuditi trgu umetnih gnojil po konkurenčnih cenah in v zalogah ki bi pokrivala potrebe EUja...
Sicer en ZD je na robu zaprtja zaradi povsem lokalnih zamer in nategovanja(smrtna zamera enega kretena v svetu zavoda, kateremu so odpustili luftarskega fotra, in bo zdej vse zjebal, kej pač lahko), tako da se vsaj tega ne bo dalo šteti v kvoto te vladeTole niti približno ne drži. Osip zdravstvenega osebja, posebej zdravnikov, je pod to vlado rekorden. Razlog enostaven: edino ta vlada je napovedala vojno zdravnikom in jo tudi dosledno izvaja.
Huh se dobro… kako bi pa izgledalo da je za vse vlada krivaSicer en ZD je na robu zaprtja zaradi povsem lokalnih zamer in nategovanja(smrtna zamera enega kretena v svetu zavoda, kateremu so odpustili luftarskega fotra, in bo zdej vse zjebal, kej pač lahko), tako da se vsaj tega ne bo dalo šteti v kvoto te vlade
Daj povej kaj večSicer en ZD je na robu zaprtja zaradi povsem lokalnih zamer in nategovanja(smrtna zamera enega kretena v svetu zavoda, kateremu so odpustili luftarskega fotra, in bo zdej vse zjebal, kej pač lahko), tako da se vsaj tega ne bo dalo šteti v kvoto te vlade
Za ene jeHuh se dobro… kako bi pa izgledalo da je za vse vlada kriva
In vso svojo učenje in inteligenco si uporabil, za uradnika. Takega, ki leze v rit oblasti in zajebava ljudi. Neverjetno uspešna poraba talenta res!jaz sem se vsaj učil, ti si očitno celo OŠ prešprical.
Daj povej kaj več.
Vlada očitno dela dobro kot že dolgo ne....
Nova anketa: Podpora vladi zrasla.
Anketa Vox populi je pokazala, da delo vlade kot uspešno ocenjuje 39,1 odstotka vprašanih, kar je največ po oktobru 2023.
vir: n1info
pa te ankete so plačane, mogoče jih sploh niso opravili in zdaj farbajo narod! Ali pa je narod popolnoma zabit!!!bolj obdavčiš/tepeš narod, raje te imajo
Pomoje si ga z mano zamesalIn vso svojo učenje in inteligenco si uporabil, za uradnika. Takega, ki leze v rit oblasti in zajebava ljudi. Neverjetno uspešna poraba talenta res!