Planet Golob

Seveda je pomembno, kdo je objavil. Niso vsa menja enako tezka in relevantna, pa ce se zafrustirani underwchieverji na glavo postavijo. Ne glede na peskovnik, ki so si ga izbrali, ker so mislili, da ga je nujno treba.

P.s.
Svoje mnenje o tem, kaka Urska okoli hodi, sem izrazila ze ob prvih rdecih čevljih par let nazaj. Se ni spremenilo, ampak to ven vleci vsakic, ko nam ni, vsec kar pocne, nima smisla. Ker vzrocne povezave med enim in drugim ni.
Jabe, s tem ko je to videla, komentirala tudi tujina.... S tem se mi tudi predstvaljamo v tujini. Tako da je čist vseeno kdo kaj kako komenira ker slika pove več kot 1000 besed, če k temu dodamo še njeno funkcijo je jasno da nas zunanji svet lahko upravičeno postrani gleda. To je žalostno.

• Všeč mi je
Reactions: dax in Matey

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.868
10.195
113
Jabe, s tem ko je to videla, komentirala tudi tujina.... S tem se mi tudi predstvaljamo v tujini. Tako da je čist vseeno kdo kaj kako komenira ker slika pove več kot 1000 besed, če k temu dodamo še njeno funkcijo je jasno da nas zunanji svet lahko upravičeno postrani gleda. To je žalostno.
Se strinjam. Mamo pa srečo da trenutno Trump take strelja, da ni pozornosti na bebavo Urško.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

erikson

Guru
25. avg 2007
23.608
7.361
113
Podnaslov v Slovenskih novicah: Urška Klakočar Zupančič svojega Bora naučila jahanja.