Naš dragi dr Golob ima neverjetno sposobnost. Sposoben se je skregati sam s sabo, in ko najde rešitev ima tiskovno konferenco, kjer ves ponosen naznani, da referendumov o NATU naj nebi bilo. Bravo!
Beden si kvečemu ti s tem možganskim prdcemAjmo, hitro najdemo en izgovor za "naše". Pa če je še tako beden.
Sem čakal še na tvoj odgovor. Zdaj pa še sony in ste kompletni.Beden si kvečemu ti s tem možganskim prdcem
Je hitreje in efikasnije, mogoče celo vam edino razumljivo, prstke pritisnit.Potem pa se oblak đelo in đoni poprstkajo
Sposobnost gor ali dol, meni je malo odleglo.Naš dragi dr Golob ima neverjetno sposobnost. Sposoben se je skregati sam s sabo, in ko najde rešitev ima tiskovno konferenco, kjer ves ponosen naznani, da referendumov o NATU naj nebi bilo. Bravo!
Potem pa se oblak đelo in đoni poprstkajo
kaj dost ne bo pisalo..ni to kako strojništvo, kemija, farmacija itd....kakšen magoisterij (znanstveni ali strokovno)... kje si lahko piše titulo pred imenom ali zadaj... zelo pomebno
lahk bi se zapljelala do punte križa če je taka nuja...vsaj iz slike se tko vidiMalo me skrbi, ker ne izgleda ravno potešena na tej fotki.
Malo me skrbi, ker ne izgleda ravno potešena na tej fotki.
Sej vidiš tu gor tdadesno klientelo. Drugega ne znajo. Kot dokaz je pa ta vlada, ki na dan tok kozlov ustreli, tile tunteki pa po starem.Heh... A se spet potrjuje že pregovorno desničarsko primitivnost in nesposobnost podajanja dobre negativne kritike, ki se jo skorajda brez truda nadomesti s posmehovanjem fizičnemu izgledu? S tem se prav redno daje diskreditacijsko municijo nasprotnemu političnemu polu, ki na podlagi tega tudi prav brez problema vzdržuje moralno/etično boljšo držo pa čeprav ga mnogokrat praktično identično serjejo.
Heh... A se spet potrjuje že pregovorno desničarsko primitivnost in nesposobnost podajanja dobre negativne kritike, ki se jo skorajda brez truda nadomesti s posmehovanjem fizičnemu izgledu? S tem se prav redno daje diskreditacijsko municijo nasprotnemu političnemu polu, ki na podlagi tega tudi prav brez problema vzdržuje moralno/etično boljšo držo pa čeprav ga mnogokrat praktično identično serjejo.
Še mal pa bo užaljen, pa te bo zblokiral.....Beden si kvečemu ti s tem možganskim prdcem
kalbo ženšče je bilo na uradnem obisku ne pri tebi na čevapih...tu je bistvena razlikaSej vidiš tu gor tdadesno klientelo. Drugega ne znajo. Kot dokaz je pa ta vlada, ki na dan tok kozlov ustreli, tile tunteki pa po starem.
Fact je, da dotični prispevek na to niti malo ne nakazuje ampak je kritika temelji na nečem povsem drugem. Sem tudi sam že kritiziral (ne)primernost zunanjega izgleda vezanega na neprimerna oblačila/obutev glede na takratno situacijo a to zdaj pač ni to.matey fact je da je bila nekje na uradnem obisku. Tam pač velja nek protokol....