A penzjonisti so si morali vzeti prosto? Ker večinoma so bili samo oni pred sodišči. Zanimivo to.To ni nič, vaši so poleg tega da so jim dali frej, organiziral še prevoz, sendvič in 20€, zato da so šli pred sodišča demonstrirati.![]()
Eh, tak so mu napisali in tak lapa. =ba. Levihajzli bodo počasi skrajno levihajzli.A penzjonisti so si morali vzeti prosto? Ker večinoma so bili samo oni pred sodišči. Zanimivo to.
To samo pomeni, da jih je premalo na ministrstvu zaposlenih. Da ne morejo ustrezno širit slovenske bsede in vpliva po Afriki.![]()
Slovenije niti iz Afrike nihče ne povoha? Molk pri Golobu, Fajonova pa: Slovenija rešuje ugled zahoda
Preverili smo, kako na se očitke o majhni vlogi Slovenije na mednarodnem parketu odzivajo na ministrstvu za zunanje in evropske zadeve.www.slovenskenovice.si
In še € za penzijo so jim dali.A penzjonisti so si morali vzeti prosto? Ker večinoma so bili samo oni pred sodišči. Zanimivo to.
Se hvalijo da so v treh letih naredili več kot katerakoli vlada v dvajsetih letih..
Kaj so naredili? Letni dodatek za upokojence se je povečal za 10 (deset evrov)!
Danes sem spet jezen!!
1. Zaradi štirih evrov padem v višjo skupino tako da dobim 150 uvrov regresa.
2. Zaradi male rente moram plačati davek na dohodek kot upokojenec. Imam pa prijavljenega še družinskega člana.
3. To pomeni da tisti ki ima nižjo pokojnino na koncu leta suma sumarum dobi več!
Takega socializma kot je sedaj v dobi računalništva ni bilo niti v socializmu!
Me res kar malo jezi da se to dogaja v dobi superračunalnikov.
Oddelal sem pa polnih 42 let.
Sam nisem nikoli plesal, še najmanj pa ob izvolitvi SvoboDA!a še plešeste?
![]()
Musar je zaenkrat v Afriki bolj uspešna kot Fajon in Golob.To samo pomeni, da jih je premalo na ministrstvu zaposlenih. Da ne morejo ustrezno širit slovenske bsede in vpliva po Afriki.
Zanimivo je, da revni ljudje podpirajo šolanje svojih otrok na Madagaskarju. "brazilci" na Dolenjskem pa se izobrazbi svojih otrok upirajo z vsemi štirimi. Potem pa se zgodi nesreča pri kraji, ko na cigota pade kolut s kabli in ga ubije pa cela ciganska skupnost podpira umrlega in mirno spregleda, da je v bistvu cigo kradel sam sebi... Čudna so pota Gospodova....Musar je zaenkrat v Afriki bolj uspešna kot Fajon in Golob.
|
|
|
|
Svoboda vstopila v zavezništvo ALDE |
Svoboda je v soboto v Helsinkih tudi uradno postala članica zavezništva ALDE, evropske politične družine liberalnih demokratskih strank. S tem je potrdila svojo jasno evropsko usmeritev in se pridružila gibanju, ki si prizadeva za odprto in vključujočo Evropo. Pridružitev ne pomeni le formalnega članstva, temveč utrjuje strateško in vrednostno sidranje Slovenije v srce evropskega povezovanja. V času, ko se Evropa sooča z notranjimi in zunanjimi izzivi, Svoboda pošilja jasno sporočilo: prihodnost Slovenije je evropska. Prihodnost bomo soustvarjali tam, kjer se sprejemajo ključne odločitve o naši skupni usodi. S slavnostnim sprejemom, ki so se ga udeležili generalni sekretar stranke Matej Grah, podpredsednica stranke in poslanka v državnem zboru Sara Žibrat ter evropska poslanka Irena Joveva, je Svoboda postala del politične skupine, ki zagovarja svobodo posameznika, vladavino prava, trajnostni razvoj in solidarnost. |
Meni dol visi za kaj gre, bolj me skrbi, da nas s takim ravnanjem postavlja v mednarodni skupnosti nekje na nivo Gambije ali še nižje. Oz. se opravičujem Gambiji, ker verjetno ni padla tako nizko, kot ga ta ptič serje. Dejansko nas je izkazal kot popolnoma nekredibilne.Mojster, tole nam razloži:
Golob NATU obljubi 5 %, potem pa doma trdi, da obljuba ni pravno zavezujoča. WTF? Figa v žepu? Laganje v ksiht strateškim partnerjem? Grandiozna motnja?![]()
Golob podrobno o obrambnih izdatkih: taka je resnica
Slovenija se v Haagu ni brezpogojno zavezala k dvigu obrambnih izdatkov na pet odstotkov BDP, je za TV Slovenija povedal Robert Golob. Po burnih odzivih znotraj koalicije in javnosti je v intervjuju poudaril, da gre za nezavezujočo deklaracijo, ki vključuje varovalke, in da Slovenija ostaja pri...siol.net
sicer je vprašane komu laže...al skupnosti NATO, kar močno dvomim ali pa koalicijskim kolegom kar je znatno bolj verjetno. Me pa presenečajo rdeči, sploh tisti hardcore ki razlagajajo kako so proti povečevanju izdatkov za obrambo, ampak ven iz koalicije nekak si ne upajo...stisnejo šupak in idemo dalje za majčkn večje pare ( za obrambo se razume)Meni dol visi za kaj gre, bolj me skrbi, da nas s takim ravnanjem postavlja v mednarodni skupnosti nekje na nivo Gambije ali še nižje. Oz. se opravičujem Gambiji, ker verjetno ni padla tako nizko, kot ga ta ptič serje. Dejansko nas je izkazal kot popolnoma nekredibilne.