Planet Golob

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.148
3.830
113
Že čez 23k+ prispevkov v temi, pa se še niste uspel zorganizirat pa zbrat pred parlamentom al pa za šankom. Vedno mora nekdo drug namest vas.
Ja smešen si ti in ostali užaljenčki, ki se boste zdaj pofočkal.
Ironično so to bolj ali manj zmeraj ljudje, ki so na tak ali drugačen način plačani iz proračuna. Kaj to sporoča, pa si lahko interpretira vsak sam. Vsekakor pa je zanimivo, da "nedeklarirani" levičarji sedaj obvladate tudi žalitve v prihodnjiku. Napredek. Očitno še bo nekaj iz našega šolstva.

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.148
3.830
113
Si se najdu a ne, pa še žalitev si izbrskal iz zapisa? :eek:
Zakaj, a misliš, da, če napišeš žalitev, da se bojo ljudje ustrašili in bojo tiho? Ti časi so mimo. Ti pa priznam, da si bil zmeren, užaljenčki (sicer ni točno jasno zakaj) je proti ostalemu kar levi pol trenutno producira na alter kar soliden izbor. Ostali sedaj kar direktno pokažejo to, kar sicer mislijo, dokler so prihajala plačila iz proračuna so se še malo držali nazaj. Ampak trenutno precej slabo kaže. Hitrost praznjenja se stopnjuje, šefe pa si je že zrihtal posle za vnaprej. Ostali bojo pač odpadli kot knof od gat. Zanimivo bi bilo izvedeti ali kateri od njih tudi dejansko razmišlja o službi v gospodarstvu in posledično doprinosu k financam države.

• Všeč mi je
Reactions: koliko

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.776
930
113
tu in tam
Ironično so to bolj ali manj zmeraj ljudje, ki so na tak ali drugačen način plačani iz proračuna. Kaj to sporoča, pa si lahko interpretira vsak sam. Vsekakor pa je zanimivo, da "nedeklarirani" levičarji sedaj obvladate tudi žalitve v prihodnjiku. Napredek. Očitno še bo nekaj iz našega šolstva.
A ti pa nisi plačan (deloma) iz proračuna? subvencije pa to, ker si kmet...koliko prejamraš tukaj, bi kamot v tem času obdelal njivo ali dve.:fredi:

• Všeč mi je
Reactions: jest5

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.148
3.830
113
Sem. In ker sem pričakoval točno takšno reakcijo ti že sedaj lahko povem, da povprečna kmetija v Sloveniji (6 ha) na kateri dela cela družina (zraven službe) prejme iz proračuna približno 2 do 3 tisočake. Kar je toliko, kot povprečni uslužbenec odnese v 2 mesecih ali še prej. Še pri nas, ki se s tem ukvarjamo za preživetje in si trije plačujemo prispevke je letnih subvencij manj kot stane 1 povprečni javni uslužbenec na leto državo. Si želel še kaj povedati?

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.148
3.830
113
Zeh... Ti si privlekel žalitve v zapis.

Sicer pa, vedno najdeš plačance, ko se zbere kup ljudi, ker levaki se ne znajo sami zment, a ne.
Ruparja sploh ne bom omenil. Ups.
Oprosti, ampak zame je rupar žalitev za inteligenco. Človeka enostavno ne spremljam in ne vem nič o njem in njegovih aktivnostih, niti me ne zanimajo.

Sicer pa, če bi se vrnila na proteste v ljubljani... Če bi ankretiral udeležence, koliko misliš bi jih potrdilo, da delajo v gospodarstvu 8 urni šiht?

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.776
930
113
tu in tam
Sem. In ker sem pričakoval točno takšno reakcijo ti že sedaj lahko povem, da povprečna kmetija v Sloveniji (6 ha) na kateri dela cela družina (zraven službe) prejme iz proračuna približno 2 do 3 tisočake. Kar je toliko, kot povprečni uslužbenec odnese v 2 mesecih ali še prej. Še pri nas, ki se s tem ukvarjamo za preživetje in si trije plačujemo prispevke je letnih subvencij manj kot stane 1 povprečni javni uslužbenec na leto državo. Si želel še kaj povedati?
Sem ja-da imamo pri nas preveč razdrobljene in premajhne kmetije, zato pa očitno imamo davkoplačevalci enega člana na plačilni listi...v glavnem, kmetom ni nič hudega, še zmeraj imate za nafto, da jo kurite v super duper traktorjih po mestih na kvazi protestih, ko dobite befel.

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.934
-1.319
63
Jst recimo delam v gospodarstvu, 8 urni šiht je bolj izjema.
In kaj ima veze 8 urni šiht zdaj s tem? Petkovi protesti, če misliš to, so bili v popoldanskem času.

B81

22. jul 2007
37.985
11.150
113
Sem ja-da imamo pri nas preveč razdrobljene in premajhne kmetije, zato pa očitno imamo davkoplačevalci enega člana na plačilni listi...v glavnem, kmetom ni nič hudega, še zmeraj imate za nafto, da jo kurite v super duper traktorjih po mestih na kvazi protestih, ko dobite befel.
Jap za razliko od vas peciklistov ki imate proteste za sportni in pijanski dan :bonk:

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.148
3.830
113
Kmetije so razdrobljene tudi zaradi kvazi naravovarstvenikov, ker rabiš doktorat iz jedrske fizike, da lahko sprožiš postopek komasacije v območjih natura 2000, ki jih je, kako ironično, določila država.

Ja, imaš enega kmeta (sicer ti ne, ker mislim, da še nismo neto vplačniki v eu proračun in pa ene dva javna uslužbenca). Sam se odloči, kaj boš rabil v življenju.

Izjava, da imamo za nafto me je od takšne mestne srajce čisto presenetila, ker sploh ne kurimo nafte ampak razen par posameznikov, kurilca. Skorajda šokantno. In še plačamo ga, škandal.

A super duper traktorji so tisti od bratuškove, ko je rekla, da je vsak 100 ali 200 jurjev vreden, potem se je pa izkazalo, da štirje niso 50 jurjev vredni? To je tvoj vir informacij?

• Všeč mi je
Reactions: 8888 in koliko