Tale naš javni sektor bo treba enkrat razfukat na prafaktorje in sestavit nazaj.
Hard reset je edina rešitev.
Meni ga vleče psica, ki te je skotila. Preskoči humor safet, ni to zate.Sony riba Gatta mistično vleče aljomanu.
Enkrat ja. Kdaj pa? A ko boš 80+? Poznaš rešitev in še vedno samo cviliš kaj bo treba.Tale naš javni sektor bo treba enkrat razfukat na prafaktorje in sestavit nazaj.
Težka bo, ker je treba po vsakih volitvah zaslužnim"našim" zagotoviti službice- noben zmagovalec ni čisto imun na to.Tale naš javni sektor bo treba enkrat razfukat na prafaktorje in sestavit nazaj.
Čist možno, da mi ga je tvoja mama vlekla kdaj..Sony riba Gatta mistično vleče aljomanu.
Že čez 23k+ prispevkov v temi, pa se še niste uspel zorganizirat pa zbrat pred parlamentom al pa za šankom. Vedno mora nekdo drug namest vas.Bedaku aljotu je to smesno
Ironično so to bolj ali manj zmeraj ljudje, ki so na tak ali drugačen način plačani iz proračuna. Kaj to sporoča, pa si lahko interpretira vsak sam. Vsekakor pa je zanimivo, da "nedeklarirani" levičarji sedaj obvladate tudi žalitve v prihodnjiku. Napredek. Očitno še bo nekaj iz našega šolstva.Že čez 23k+ prispevkov v temi, pa se še niste uspel zorganizirat pa zbrat pred parlamentom al pa za šankom. Vedno mora nekdo drug namest vas.
Ja smešen si ti in ostali užaljenčki, ki se boste zdaj pofočkal.
Zakaj, a misliš, da, če napišeš žalitev, da se bojo ljudje ustrašili in bojo tiho? Ti časi so mimo. Ti pa priznam, da si bil zmeren, užaljenčki (sicer ni točno jasno zakaj) je proti ostalemu kar levi pol trenutno producira na alter kar soliden izbor. Ostali sedaj kar direktno pokažejo to, kar sicer mislijo, dokler so prihajala plačila iz proračuna so se še malo držali nazaj. Ampak trenutno precej slabo kaže. Hitrost praznjenja se stopnjuje, šefe pa si je že zrihtal posle za vnaprej. Ostali bojo pač odpadli kot knof od gat. Zanimivo bi bilo izvedeti ali kateri od njih tudi dejansko razmišlja o službi v gospodarstvu in posledično doprinosu k financam države.Si se najdu a ne, pa še žalitev si izbrskal iz zapisa?
A ti pa nisi plačan (deloma) iz proračuna? subvencije pa to, ker si kmet...koliko prejamraš tukaj, bi kamot v tem času obdelal njivo ali dve.Ironično so to bolj ali manj zmeraj ljudje, ki so na tak ali drugačen način plačani iz proračuna. Kaj to sporoča, pa si lahko interpretira vsak sam. Vsekakor pa je zanimivo, da "nedeklarirani" levičarji sedaj obvladate tudi žalitve v prihodnjiku. Napredek. Očitno še bo nekaj iz našega šolstva.
Sicer pa, vedno najdeš plačance, ko se zbere kup ljudi, ker levaki se ne znajo sami zment, a ne.Vsekakor pa je zanimivo, da "nedeklarirani" levičarji sedaj obvladate tudi žalitve v prihodnjiku.
Oprosti, ampak zame je rupar žalitev za inteligenco. Človeka enostavno ne spremljam in ne vem nič o njem in njegovih aktivnostih, niti me ne zanimajo.Zeh... Ti si privlekel žalitve v zapis.
Sicer pa, vedno najdeš plačance, ko se zbere kup ljudi, ker levaki se ne znajo sami zment, a ne.
Ruparja sploh ne bom omenil. Ups.
Sem ja-da imamo pri nas preveč razdrobljene in premajhne kmetije, zato pa očitno imamo davkoplačevalci enega člana na plačilni listi...v glavnem, kmetom ni nič hudega, še zmeraj imate za nafto, da jo kurite v super duper traktorjih po mestih na kvazi protestih, ko dobite befel.Sem. In ker sem pričakoval točno takšno reakcijo ti že sedaj lahko povem, da povprečna kmetija v Sloveniji (6 ha) na kateri dela cela družina (zraven službe) prejme iz proračuna približno 2 do 3 tisočake. Kar je toliko, kot povprečni uslužbenec odnese v 2 mesecih ali še prej. Še pri nas, ki se s tem ukvarjamo za preživetje in si trije plačujemo prispevke je letnih subvencij manj kot stane 1 povprečni javni uslužbenec na leto državo. Si želel še kaj povedati?
Jap za razliko od vas peciklistov ki imate proteste za sportni in pijanski danSem ja-da imamo pri nas preveč razdrobljene in premajhne kmetije, zato pa očitno imamo davkoplačevalci enega člana na plačilni listi...v glavnem, kmetom ni nič hudega, še zmeraj imate za nafto, da jo kurite v super duper traktorjih po mestih na kvazi protestih, ko dobite befel.
Kmetije so razdrobljene tudi zaradi kvazi naravovarstvenikov, ker rabiš doktorat iz jedrske fizike, da lahko sprožiš postopek komasacije v območjih natura 2000, ki jih je, kako ironično, določila država.Sem ja-da imamo pri nas preveč razdrobljene in premajhne kmetije, zato pa očitno imamo davkoplačevalci enega člana na plačilni listi...v glavnem, kmetom ni nič hudega, še zmeraj imate za nafto, da jo kurite v super duper traktorjih po mestih na kvazi protestih, ko dobite befel.