Belega ne, sredstev za belega pa z lahkoto.In kdaj je še belega zmanjkalo?
Belega ne, sredstev za belega pa z lahkoto.In kdaj je še belega zmanjkalo?
A ni ravno za to namenjeno tisto nadomestilo poslanske plače, ko ti reveži ne najdejo služb?Belega ne, sredstev za belega pa z lahkoto.
se bo pa vrnila v staro službo. blowya za snowyaBelega ne, sredstev za belega pa z lahkoto.
Tvoje niti ocenit ne moremo.jaz mislim da ti resno precenjuješ mentalno kapaciteto naroda.
Kakim obeskom bo zagotovo zmanjkalo. Tem, ki nam rišejo grafe pa težko.Belega ne, sredstev za belega pa z lahkoto.
Ne vem, pejt vprasat na CZOPD pa ti bodo povedali kdaj pa vecina se zakajIn kdaj je še belega zmanjkalo?
Pa dobr, jst v kontekstu "zmanjkalo bo" problematiziram založenost. Zdaj smo preskočili na uporabo. Te morbidne zgodbe CZOPD me ne zanimajo tolk. Po Ljubljani se dila brez svetlobne onesnaženosti in to v času kuhanja goveje župe.Ne vem, pejt vprasat na CZOPD pa ti bodo povedali kdaj pa vecina se zakaj
Ja sej….sam ni problem zalozenost dilerjev ampak uporabnikov. In so v depri ker niso zalozeni in se ne morejo popravit. Tam ti bodo vsi razlozili tudi zakaj se niso vec mogli zalozitPa dobr, jst v kontekstu "zmanjkalo bo" problematiziram založenost. Zdaj smo preskočili na uporabo. Te morbidne zgodbe CZOPD me ne zanimajo tolk. Po Ljubljani se dila brez svetlobne onesnaženosti in to v času kuhanja goveje župe.
Saj to veš da se ne bo zgodilo. Bodo pa zračnice na biciklih menjali, to pa zagotovo. Sigurno so že popokale od starosti, ker tako dolgo samevajo v kleteh.Po volitvah bodo levičarji moral delat, da dobijo denar.
Ne samevajo po kleteh, kolesa v "oblekicah", so po kolesarnica v centru Ljubljane. Materijal oblekic je pa v mavričnih barvah. Je pa res da so zračnice prazne ampak še vedno pritrjene na obroče z vezicami. Ob priliki fotkam....Saj to veš da se ne bo zgodilo. Bodo pa zračnice na biciklih menjali, to pa zagotovo. Sigurno so že popokale od starosti, ker tako dolgo samevajo v kleteh.
Dva rudarja še iščejo, Golob napovedal pomoč družinam ponesrečencev
da ni pravne podlage