A še ni?Enega dne se bodo spomnili...in obdavčili še tvoj Lexus.....ker boš za njih alter cvet!
A še ni?Enega dne se bodo spomnili...in obdavčili še tvoj Lexus.....ker boš za njih alter cvet!
Golobovi volilci si to zaslužijo.....
naj jih lupi...
Še posebno, ko se nekaterim uporabnikom v zobe meče lastništvo stanovanja, ker so ga dobili ugodneje.Foušija gori, a?
Drži.Desni ekstremisti niso prav nič boljši od levih, samo druge "fore" imajo, to je pa tudi vse in to je jasno bolj kot ne vsem vsaj približno dojemljivim neekstremistom saj se ta (pod)nivo kaže vsak dan znova in znova. Zakaj je bilo pa treba zdaj ob najnovejši sceni svobodnjakov v topicu za svobodnjake spet sdsovce in Janšo zraven potegnit mi pa ni jasno ampak whatever, I guess that's the way cookie crumbles.
Ali za levuharja tisti, ki mu nekak politika čelavega wanabe maršala ni pri srcu. Mogoče se v tej strani mavrice pa sam najdeš in razmisliš, kaj lahko ti spremeniš.Drži.
Samo pri nas smo tako levo zarukani, da je za "desnega ekstremista" označen vsakdo, ki redno ne nosi čegavara T-shirta .
Ne vem kako je pri drugih, samo jaz nimam problemov s faušijo. Ajde, jezen sem na privatnike na minimalcih in "MBWjih X serije", zaradi katerih vsi najebemo samo oni ne. Drugače pa spoštujem ljudi ki z svojim delom ustvarijo karkoli že.Še posebno, ko se nekaterim uporabnikom v zobe meče lastništvo stanovanja, ker so ga dobili ugodneje.
Ja, gori. Sam dima pri sebi ne vidite
Vpliva seveda na vse.Problem je, ker to vpliva tudi na negolobove volilce, ubistvu na precej več takih, kot volilcev...
Kaj pa piščanc izpod pulta na tržnici?Edina stvar, ki jo kmet lahko "proda" na crno je, da zorje kolegu hektar za 2 pivi...
Normalno not pa najemnike na črno pa gas,pa bo dnarja k blataBodo pa naše žene pisale stalno prebivališče na vikend ali stanovanje.
In za privatnike na minimalcih in v X-MBW-jih, ter za razne županove sinčke v osebnih stečajih in G-wagnih je kriv točno, v veliki večini, levakarski JS, od FURS-a, davčnih inšpektorjev, prijateljskih sodnic/tožilk itd... ...naprej.Ne vem kako je pri drugih, samo jaz nimam problemov s faušijo. Ajde, jezen sem na privatnike na minimalcih in "MBWjih X serije", zaradi katerih vsi najebemo samo oni ne. Drugače pa spoštujem ljudi ki z svojim delom ustvarijo karkoli že.
pavšal in katasterski dohodek sta en velik smeh napram podjetjem-obrtnikom.ne, ker imajo kmetje obdavčitel iz pavšala oz. iz katasterskega dohodka.... saj to je podobno, kot normiranci, ki tudi na veliko "harajo"
Kriv je demos on je uničil nadzor nad financami.In za privatnike na minimalcih in v X-MBW-jih, ter za razne županove sinčke v osebnih stečajih in G-wagnih je kriv točno, v veliki večini, levakarski JS, od FURS-a, davčnih inšpektorjev, prijateljskih sodnic/tožilk itd... ...naprej.