Ti to pišeš levosućnemu priviligirancu...v tem je problem!frocov nedojebanih je kle gor kukr češ
bol produktivno kt se na forumu s pepčki cufat, je po nosu vrtat
Ti to pišeš levosućnemu priviligirancu...v tem je problem!frocov nedojebanih je kle gor kukr češ
bol produktivno kt se na forumu s pepčki cufat, je po nosu vrtat
edina razlika, da ko v avstraliji delaš, lahko greš naslednji dan v najem / nakup s kredo do konca in naprej v hišo z bazenom... In to ne z ne vem kakšno izobrazbo ampak čisto povprečno delo.Zadevo peljejo zelo podobno kot v Avstraliji in Kanadi. Tam je dodatni pritisk povpraševanja migrntov (legalnih) dvignil cene v nebesa poleg davčno požrešnih vlad.
Oni bodo volili naslednjič desno pri nas se pa bojim da bo spet levo in gremo naprej z vedno bolj debelo okorno kilavo državo.
ti si pa kwa? desnosućna jebena stranka?Ti to pišeš levosućnemu priviligirancu...v tem je problem!
pri nas pa v upanju da tokrat pa res najdemo oni pravi komunizem, ki ga iščemo že 30 letZadevo peljejo zelo podobno kot v Avstraliji in Kanadi. Tam je dodatni pritisk povpraševanja migrntov (legalnih) dvignil cene v nebesa poleg davčno požrešnih vlad.
Oni bodo volili naslednjič desno pri nas se pa bojim da bo spet levo in gremo naprej z vedno bolj debelo okorno kilavo državo.
On je desnosučni nedonošenček v srednjih letih, ki je ostal na mentalni ravni razrednega norčka v 6. razredu osnovne šole.ti si pa kwa? desnosućna jebena stranka?
Šla je pogledat urškino opico, če lepo skrbijo zanjo.
Mi se o tvojem poreklu NE sprašujemo!Pri branetu se vprašam, če ni iz napačnega jajca.
Dvojna osebnost?družbi primatov se ne moreš izogniti, četudi si sam.
Aja, ene par forumskih osebkov me je označilo za čefurja.Mi se o tvojem poreklu NE sprašujemo!
kera šola? al je fejk?
O bohpomagaj
V kontekstu Avstralije je hiša z bazenom enako, kot pri nas hiša z nadstreškom za avto ali z zaplato trave, kjer je Weber gor parkiran. Povprečnež je že par desetletij v bistvu revež.edina razlika, da ko v avstraliji delaš, lahko greš naslednji dan v najem / nakup s kredo do konca in naprej v hišo z bazenom... In to ne z ne vem kakšno izobrazbo ampak čisto povprečno delo.
pri nas povprečneš ne more niti v banko po kredit po novem.
Nič kaj komunajzarsko se tole ne bere...kje je Dedek Mraz (Sugar daddy)?
Nič kaj komunajzarsko se tole ne bere...kje je Dedek Mraz (Sugar daddy)?