Planet Golob

koliko

Guru
21. avg 2007
4.399
2.461
113
SV SLO
Časovnica malo hebe:

Skoraj tri leta PLEŠEJO potem pa izjavljajo, da se čez noč pač ne da. Pa tu res popizdiš pri teh GOLOBOVCIH.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.851
6.167
113
blizu močvirne prestolnice
In Francka bi rekla, da tega ne pomni.... :valjamse:

Fak, ponoč ga zbudi blag potres in prvo stran, ki jo gre človek odpret ni ARSO, kjer najprej pričakuješ take informacije, ampak 24 ur in v naslednji sapi že benti čez Mesca in pravico do odklopa..... novodobni desničar. In pol bi isti človek gledal zelo debelo, ko bi se mu na GD oglasila sirena za splošno nevarnost in nikakor ne bi vedel kaj naredit.
Ne gre se zato!. Gre se za nesposobnost medijev sploh nacionalne. Zakaj so plačani? Da nam govorijo o poplavah v neki Bosni ali kaj se dogaja v Sloveniji? In tudi na vzhodu države niso čutili potresa, lahko pa bi bili vsaj obveščeni ob pol šestih. Jaz sem slišal grom takoj za tem pa aplikacijo eni se pač zanašajo na poročanje medijev. Ampak ti itak iščeš izgovore, ker tile na nacionalki so podobni tebi. Če so znali lagati o 20 protestnikih pa jih je bilo več potem bi lahko povedali tudi kaj o potresu

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.478
2.200
113
Citat iz članka "Razliko med prihodki in stroški gospodarske javne službe bi krila država z nadomestilom, ki naj bi v teh treh kurilnih sezonah znašalo okoli 324 milijonov evrov"

A imamo kje vir za prevejanje podatka o 30.000 gospodinjstev?

kurilna sezona 6 mesecev, 3 leta -> 18 kurilnih mesecev
30 000 gospodinjstev
540 000 kurilnih mesecev za vsa gospodinjstva
600 evrov na gospodinjstvo na mesec v kurilni sezoni (324 000 000 / 540 000)
To bodo spet z vilico račune pisal

kajn

Guru
5. okt 2007
2.811
1.646
113
Iskajoč brata
Mene zanima kaj bo drugače po 3 letih?
324 mil. bodo vrgli v delovanje tes6, pa že zdele napovedujem, da bodo čez 3 leta nekaj podobnega naredili....
Kje je so sedaj izhodni načrti iz te pozicije. Kaj že gradijo, da bo čez 3 leta ugasnjen?
Koliko ljudi je zaposlenih, koliko bodo nakradli?

Podobno kot Revoz, ko preračunaš, da je državna pomoč za novo linijo skoraj enaka kot da bi samo plačali delavce....

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.823
9.527
113
Ne gre se zato!. Gre se za nesposobnost medijev sploh nacionalne. Zakaj so plačani? Da nam govorijo o poplavah v neki Bosni ali kaj se dogaja v Sloveniji? In tudi na vzhodu države niso čutili potresa, lahko pa bi bili vsaj obveščeni ob pol šestih. Jaz sem slišal grom takoj za tem pa aplikacijo eni se pač zanašajo na poročanje medijev. Ampak ti itak iščeš izgovore, ker tile na nacionalki so podobni tebi. Če so znali lagati o 20 protestnikih pa jih je bilo več potem bi lahko povedali tudi kaj o potresu
Ne iščem nobenih izgovorov, v bistvu mi za RTV greznico visi dol in res ne rabiš vsakič lajat.
V današnji dobi, ko imaš dobesedno svet na dlani pa res ne rabiš televizijskega poročanja o blagem potresu sredi noči.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.843
6.013
113

Naj uganem. Še eni nevladniki, prisesani na davkoplačevalsko joško, ki jim bo naloga pljuvati po Janši.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.399
2.461
113
SV SLO

kekci na oblasti in konec. Tri leta plešejo potem pa ugotovijo, da je vse narobe, kriv pa smo mi, ki smo proti tej blesavi oblasti...... Zdaj 20.000 evro ne bodo plačevala gospodinjstva ampak vsa država. Kako je lahko oblast tako blesava. Tudi jaz sem na mrzlem oziroma bi bil, če si nebi nabavil kurjave. Najbolj sovražim oblastnike, ki ene državljane izdatno podpirajo, drugih pa ne vidijo. Še enkrat BLESAVA OBLAST na 100000000 potenco

Holobist

Majstr
8. jul 2023
1.097
-299
63
Mene zanima kaj bo drugače po 3 letih?
324 mil. bodo vrgli v delovanje tes6, pa že zdele napovedujem, da bodo čez 3 leta nekaj podobnega naredili....
Kje je so sedaj izhodni načrti iz te pozicije. Kaj že gradijo, da bo čez 3 leta ugasnjen?
Koliko ljudi je zaposlenih, koliko bodo nakradli?

Podobno kot Revoz, ko preračunaš, da je državna pomoč za novo linijo skoraj enaka kot da bi samo plačali delavce....
Koliko delavcev pa se dnevno pripelje iz sosednje Hrvaške?

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.490
3.792
113
Ne iščem nobenih izgovorov, v bistvu mi za RTV greznico visi dol in res ne rabiš vsakič lajat.
V današnji dobi, ko imaš dobesedno svet na dlani pa res ne rabiš televizijskega poročanja o blagem potresu sredi noči.
Torej potrjuješ da RTV nujno in prisilno ne potrebujemo?
Glede na to da so del zakona o obvezni obveščenosti in je v bistvu njihova temeljna naloga poročanje o "blagih potresih sredi noči".

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N