Još bolje.V rokovniku mi piše, da imajo dva dni državni praznik.
Još bolje.V rokovniku mi piše, da imajo dva dni državni praznik.
Dej nehi bluzit. Ker sedaj majo policisti za pasom rozice? A si zamesal pa mislis da v UK zivis?Kakor vzameš. Vsekakor je opaziti trend krepkega poslabšanja varnostne situacije skozi leta.
Pričakujem sicer, da bojo vsaj v Ljubljani, morda pa tudi v Mariboru v nekem doglednem času na ulice trajno poslani oboroženi policisti. Tako, kot to lahko vidiš marsikje po kulturno obogatenih zahodnoevropskih mestih.
Najbolj moteče je, ko ti politik dejansko laže, da bo poskrbel za tvojo varnost, ti pa na lastne oči vidiš, da flanca rožice.
Bomo rekli kakšno čez par let o tem. Mi je bilo dovolj, da sem šel enkrat v Rim. Pri nas pač zaenkrat ciljno policisti še ne stojijo na vsakem vogalu.Dej nehi bluzit. Ker sedaj majo policisti za pasom rozice? A si zamesal pa mislis da v UK zivis?
pa noben ni slicajno metka fasal, je blo bolj ciljno kot tvoj paket ki ga z amazona narocis.
Ti si napisal da si zelis oborozene policije. V sloveniji ni neoborozene policije. Al se preseli v slovenijo al pa oci odpri ko policista srecas.Bomo rekli kakšno čez par let o tem. Mi je bilo dovolj, da sem šel enkrat v Rim. Pri nas pač zaenkrat ciljno policisti še ne stojijo na vsakem vogalu.
Čas bo pokazal kaj se bo zgodilo, ko bo italija izvozila dovolj zavrnjenih ilegalnih migrantov v Albanijo, Nemčija pa v Hrvaško in najbrž tudi k nam.
Je pa tudi to, da je bilo ciljno, zanimivo, ker kolikor pišejo tudi mediji je bila policija obveščena, da se bo atentat zgodil.
Prvič slišim, da imajo naši policisti brzostrelke v kuferamih. Pustmo zdaj specialne enote, ampak ti navadni??? Imaš kak dokaz ali samo lapanje?Zacni brat za seboj saj je javno objavljeno. Ko vidis v sloveniji policijski avto imata policista notri enako oborozitev kot jo lepis. Ker ti tega ne vidis se ne pomeni da tega ni.
Lapelapelape.Prvič slišim, da imajo naši policisti brzostrelke v kuferamih. Pustmo zdaj specialne enote, ampak ti navadni??? Imaš kak dokaz ali samo lapanje?
Vem kaj sem želel povedati ampak ti že veš, da se to v Sloveniji ne bo nikoli zgodilo, tako, da nima več smisla razlagati kaj si sam mislim, kam to vodi. Niti mi kot prebivalci na sam potek dogodkov kaj dosti vpliva na to ne bomo imeli.Torej zdej ze sam ne ves vec kaj si zelel povedat ampak si samo pritozeval?
Verjetno vsak teden kaj prvic slisis pa?Prvič slišim, da imajo naši policisti brzostrelke v kuferamih. Pustmo zdaj specialne enote, ampak ti navadni??? Imaš kak dokaz ali samo lapanje?
Jih bo treba z čim močnejšim oborožit, še posebno če vzameš v obzir, da je skor vsak cigan bolje oborožen kot naš policist, pa kje so še ostale etnične in extremne skupine.Verjetno vsak teden kaj prvic slisis pa?
hecno pa je da to prvic preberes ker sem na tem forumu to v zadnjih letih ze veckrat napisal.
Toliko kot je policistov v patrulji toliko je dolgocevnega orozja. Vcasih so to bile avtomatske puske CZ M70AB2 sedaj pa povecini brzostrelke HK MP5
ostale enote (predvsem civil) pa uporabljajo se HK g36, HK MP7 in ostale variante avtomatskih pistol ali brzostrelk.
Se ena da jo prvic slisis - na vsaki policijski postaji ima dezurni policist pod mizo avtomatsko pusko z nabojem v cevi. Upam da ni prevec informacij za en dan.
Raketometalec? Minigun?Jih bo treba z čim močnejšim oborožit, še posebno če vzameš v obzir, da je skor vsak cigan bolje oborožen kot naš policist, pa kje so še ostale etnične in extremne skupine.
Toliko kot je policistov v patrulji toliko je dolgocevnega orozja. Vcasih so to bile avtomatske puske CZ M70AB2 sedaj pa povecini brzostrelke HK MP5