saj nismo v Iranu. Če ima ženska kaj pokazat, nogice ali dekolte, zakaj pa ne. Tudi Urška ima, pa pustimo sedaj karatker ipd....
Je UKZ zelo hitro po prevzemu funckije pokazala kaj si misli o tem.Vseeno je predsednica parlamenta, kar zahteva določen protokol in obnašanje.
na platformiZaradi mene tudi, samo ne v parlamentu.
In potem je desnica kriva, da se levaki pobijajo med sabo. Uh kako so ti levaki miroljubni.haha še ena zgodba o uspehu
Kordiš somišljenike vabi k uporu proti "čistki levega krila"; podprl ga je tudi Jeremy Corbyn
Poslanec Miha Kordiš, ki so mu v Levici zamrznili članstvo, meni, da želi vodstvo s tem "demoralizirati in pregnati" t. i. levo krilo stranke. Vse somišljenike zato poziva, naj se mu pridružijo v boju za "vrednote in program za socializem v 21. stoletju".www.rtvslo.si
tole pa je malo pretiravanje... kot da se to dogaja na dnevni baziVlada...dela...dobro (Voice by Sajovic)
Policija vas bo zašitila (by Poklukar)
Medtem pa sredi Ljubljane streljajo v zrak, migranti padajo v Ljubljanico in na avtocesti lahko čisto slučajno fašeš metek...
Krasni novi časi.
Tako je še OF naj odpre in bo prehitela še star solarja!saj nismo v Iranu. Če ima ženska kaj pokazat, nogice ali dekolte, zakaj pa ne. Tudi Urška ima, pa pustimo sedaj karatker ipd....
Pol ga bo pa še on odprl.... pa da pol ursko on premaga. To bi bila tina ponosna...Tako je še OF naj odpre in bo prehitela še star solarja!
A ni Dan republike danes?Urška mi je všeč tkole oblecena. Poživitev politike.
Nikjer ni posnetka kako so včeraj vlekli policisti tiste ki so streljali na praznovanju dneva neodvisnosti. Bi pričakoval da so jih zvlekli kot so tistega upokojenca ki je plubnil na RTV avto.
Koliko je bilo včeraj pridrzanih?
To so naši volilci, ti so ok.Urška mi je všeč tkole oblecena. Poživitev politike.
Nikjer ni posnetka kako so včeraj vlekli policisti tiste ki so streljali na praznovanju dneva neodvisnosti. Bi pričakoval da so jih zvlekli kot so tistega upokojenca ki je plubnil na RTV avto.
Koliko je bilo včeraj pridrzanih?
A ni Dan republike danes?