Planet Golob

2. jul 2020
5.102
6.653
113
kje sem stopil na njeno stran??? samo vprasal sem za argument, vir teh informacij... a to lahko, brez da sem takoj delezen obsojanja, da sem na njeni strani?

Enostavno je.

Saj veš. Imamo Janšo, katerega tožijo zaradi žalitve zaradi "presstitutk" ali podobnih... ok.

Na drugi strani je ddr. Rok Snežić pisal, da ima posnetke Tince iz ladjic. Pa ta ni niti pisnila zaradi obrekovanja. Zakaj ni šla v tožbo?

Zdaj kot naivna najstnica odgovori:
a) ker je vedela da ima posnetke in je raje tiho
b) ker ni imela časa se vleči po sodiščih in dobiti denar od tožbe proti Snežiću

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
1.048
598
113
Enostavno je.

Saj veš. Imamo Janšo, katerega tožijo zaradi žalitve zaradi "presstitutk" ali podobnih... ok.

Na drugi strani je ddr. Rok Snežić pisal, da ima posnetke Tince iz ladjic. Pa ta ni niti pisnila zaradi obrekovanja. Zakaj ni šla v tožbo?

Zdaj kot naivna najstnica odgovori:
a) ker je vedela da ima posnetke in je raje tiho
b) ker ni imela časa se vleči po sodiščih in dobiti denar od tožbe proti Snežiću
Kakšno "neumno" vprašanje pa je to???? Vsem je popolnoma jasno da je pravilen odgovor B!! :zavijazocmi: :bonk: ;)

• Haha
Reactions: MrDaco

jello

Guru
22. sep 2008
10.172
3.880
113
Hočete povedat da se od misice do funkcije premierjeve partnerke (ki je pri nas formalno ne poznamo, čeprav vse kar počne počne v tej funkciji) priflodra še kako drugače kot s flodranjem? Ker intelektualno je nekje na nivoju med pavlom ruparjem in srečkom prijateljem.

Msenjur: si ti kdaj spremljal kakšno sojenje obtoženim prostitucije? Kaj bi rad? Posnetek kako je nekdo plačal in ga dal not? Izdan račun za flodranje?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.019
-374
113
Hočete povedat da se od misice do funkcije premierjeve partnerke (ki je pri nas formalno ne poznamo, čeprav vse kar počne počne v tej funkciji) priflodra še kako drugače kot s flodranjem? Ker intelektualno je nekje na nivoju med pavlom ruparjem in srečkom prijateljem.

Msenjur: si ti kdaj spremljal kakšno sojenje obtoženim prostitucije? Kaj bi rad? Posnetek kako je nekdo plačal in ga dal not? Izdan račun za flodranje?

ok, zakljucimo.

ce ima precednik punco, in je ta bivsa mis, je kurvetina. pika. konec.

• Objave ne odobravam
Reactions: B81
19. jul 2007
2.842
1.566
113
Sem šel preračunat ali tudi za Robija velja magična formula pravih je**čev.
(Leta/2)+ 8

Robi - 23 January 1967, 57 let
Tinca - 9 May, 1986, 38 let

(57/2)+8=36.5.

Relativno blizu, pravazaprav že malo čez.