Planet Golob

erikson

Guru
25. avg 2007
22.327
6.140
113
Gospe fascikel pa bi priporočil naj končno reši lasten za=b z laptopi in jih odkupi z lastno plačo potem pa naj drži gofljo.
girls do code.png

girls do code 2024.png

Gospa fascikel bo izvajala spolno izključujoč dogodek o programiranju. Ko je bila salamijada, je bil zaradi omejevanja spola ogenj v hiši.

• Všeč mi je
Reactions: BuDi in Gavran

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.122
5.040
113
Nuku`Alofa
Pa sej sem doakj neutralen, dokler se pospravi vso kozlanje Francija in Jožeta.

Vseeno pa se mi zdi malo neprimerno, da se v šolskih prostorih organizira prireditev kjer je glavni cilj požret čimveč alkohola.
Meni osebno to pač ne gre ravno skupaj...V petek imajo otroci tam košarko "zdrav duh v zdravem telesu", naseldnji dan pa ga ta stari tam žrejo do nezavesti :)

Osebno jaz nebi jaz tam prirejal "martinovanj, molitev, erotičnih sejmov ...etc.." pač neka meja, kot kodeks oblačenja.

Pozanimaj se o vsebini predstave preden pišeš neumnosti

jello

Guru
22. sep 2008
10.144
3.881
113
Zakaj misliš se imenuje Sveti Martin?
Zato ker je martin svetnik, brihta. Malo šolo krščanskega nauka ste prespali ali pa vam vsakodnevna martinovanja škodijo. Martinovanje ni obred, ampak pijanska žurka, ker je takrat žegen vina. Žegen kot vsak drugi, kot žegen konj, motorjev ali toplega lufta če hočeš.

Svetih Martinov je vsako leto pet.
Zakaj ne martinuješ 5x na leto če se vsem reče Sveti Martin? Če prišteješ še razne izpeljanke tinetov valentinov, martinusov....pa še kakšen zraven. Ni hudič da vsak od njih dela nekaj, eden spreminja mošt v vino, drugi dela iz dreka gnoj.

delter333

Guru
21. maj 2010
1.847
1.546
113
Notranjska
Zato ker je martin svetnik, brihta. Malo šolo krščanskega nauka ste prespali ali pa vam vsakodnevna martinovanja škodijo. Martinovanje ni obred, ampak pijanska žurka, ker je takrat žegen vina. Žegen kot vsak drugi, kot žegen konj, motorjev ali toplega lufta če hočeš.

Zakaj ne martinuješ 5x na leto če se vsem reče Sveti Martin? Če prišteješ še razne izpeljanke tinetov valentinov, martinusov....pa še kakšen zraven. Ni hudič da vsak od njih dela nekaj, eden spreminja mošt v vino, drugi dela iz dreka gnoj.
Ali je res toliko teh pijanskih žurk? Jaz osebno močno dvomim, da je sedaj to nek nacionalni problem, časi se spreminjajo.
Je pa pri nas woke še vedno močan in s pridom se tolče po tradicijah, še posebej tistih s krščansko noto. Vse za raznarodovanje, kam gre svet, potem pa se ljudje čudijo kako lahko pride do putina, Orbana, Trumpa. Poglejte se v ogledalo.

jello

Guru
22. sep 2008
10.144
3.881
113
Šur, še dobro da si woke in ameriko omenil, samo še matej manjka, da nam odpredava vseh osemnajst alinej, brez tega se danes še pijanec več ne zvrne v grmovje.

Nobenega problema ni. Zakaj bi bil? Tudi tukaj je problem samo zato ker se iz muhe dela slona, cela slovenija se ukvarja s tem ali bo martinovanje v eni vukojebini v telovadnici, šoli, zadružnem domu ali farovžu. Who gives a shit.

• Všeč mi je
Reactions: Jabe

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.632
3.169
113

Očitno bralna nepismenost dela težave tudi tukaj: "Zanimljiva je i priča o tome kako je postao biskup - navodno se protivio imenovanju pa se sakrio među guskama, no one su ga svojim graktanjem odale"

Za tebi podobne bo očitno potrebno uvesti še praznik belih noskov, glede na to, kakšne probleme imaš z dolgoletnimi tradicionalnimi slovenskimi dogodki in praznovanji.

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.632
3.169
113
Šur, še dobro da si woke in ameriko omenil, samo še matej manjka, da nam odpredava vseh osemnajst alinej, brez tega se danes še pijanec več ne zvrne v grmovje.

Nobenega problema ni. Zakaj bi bil? Tudi tukaj je problem samo zato ker se iz muhe dela slona, cela slovenija se ukvarja s tem ali bo martinovanje v eni vukojebini v telovadnici, šoli, zadružnem domu ali farovžu. Who gives a shit.
Tvoj problem je torej to, da se o tem debatira. Zanimivo. Katere teme pa so dovoljene na forumu?

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

jello

Guru
22. sep 2008
10.144
3.881
113
Debatiral bi, jaz pa da ti to prepovedujem? Wtf? Dva monologa niti slučajno nista debata, za debato je treba tudi poslušat, ne samo gonit svoje v tri pyzde, vsak krog glasneje. Namesto odgovora na vprašanje začneš blodit o tem kaj vse da je narobe z mano. Bom tudi tokrat, kot prejšnjič, predprejšnjič in vsakič pred tem ponovno jaz nehal namesto tebe.

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.632
3.169
113
Verjetno bo tako najbolje. Za danes si tako že izbljuval svoj prispevek gneva in nestrpnosti do tradicionalnih slovenskih kulturnih običajev. Jutri pa je nov dan.