Vas zategnjene janšiste pa imam na ignore, tak da se brezveze prsite
Kul, nisem bil 100% ali si in sem zato nalepil še enkrat.Se videl ze prej.
Mislim, da tole res drži ja ampak, ker nisem ravno velik poznavalec udbe in njihovega sistema beleženja tako oznak kot na splošno pa bi bil tu vesel komentarja koga, ki se na to kaj bolj spozna (seveda lahko tudi izven Alterja pa da pride v medije) in lahko potrdi ali pa ovrže tist komentar, ki leti na ono k Gregorčiču dodano šifro -0020000-00000. Zato sem tudi napisal tist "baje".Na "udba" seznamu so tudi takšni, ki jih je udba samo prečekirala, tako kot je stari rekel.
Zanimivo. Na Alterju je bilo mnogokrat možno brati ravno nasprotno (po možnosti še v kombinaciji s posmehom tistim, ki trdijo nasprotno) in sicer, da nečlanstvo v KP ni imelo nikakršnih negativnih posledic za tega morebitnega ne-člana pa čeprav se nas ogromno zaveda kako lepo ti je to lahko odpiralo/zapiralo raznorazna vrata.Kaj niste precekiral takrat, ko je bilo dostopno? Jaz sem nasla dva iz svoje bliznje familije, pocahnana kot dva, s poklicem, ki naj bi imel neko težo v družbi (poklic seveda naveden, ampak ne bom zdaj tu), ampak nista bila clana KP, kar je bil problem. V bistvu ce te tam ni blo, si bil res niko in ništa še na lokalni ravni.
Sem videl ze prej.
Na "udba" seznamu so tudi takšni, ki jih je udba samo prečekirala, tako kot je stari rekel.
Naj gre pubec gobcalo do konca.
Bom vzel nazaj da je gobcalo v tem primeru.
Zanimivo. Na Alterju je bilo mnogokrat možno brati ravno nasprotno (po možnosti še v kombinaciji s posmehom tistim, ki trdijo nasprotno) in sicer, da nečlanstvo v KP ni imelo nikakršnih negativnih posledic za tega morebitnega ne-člana pa čeprav se nas ogromno zaveda kako lepo ti je to lahko odpiralo/zapiralo raznorazna vrata.
džuni rabi samopotrditev...Vas zategnjene janšiste pa imam na ignore, tak da se brezveze prsite
Se strinjam ampak do tega potem pripeljejo (pre)mnoge štorije na ta račun, kakšne nedvomno izmišljene, druge spet ne. Pa seveda je potrebno upoštevati tudi to, da so tako kot danes kakšne dejavnosti bolj podvržene vplivu politike in spet druge manj zaradi česar kdo dejansko ni imel nikakršnih posledic zaradi nečlanstva v KP (razen kakšnega zapisa o tej podrobnosti v arhivu udbe hehe).Tudi ne pomeni, da se kar lahko posploši, da je bilo pomembno...
Kdor ima zdravniško potrdilo (pa ne od psihiatra), da ne sme jesti mesa (ker mu škodi), ok, naj jedo burek.O kakšnih ustavnih pravicah in sistemski rešitvi to sanjajo v državi, kjer je vera ločena od (delovanja) države?
Naj ne sprejmejo/jedo svinjine, ki jim jo ponudijo tisti dan pa je to to.
A ni že gor? Zdej hočjo winse.Makedonka serje part 3
Na kupljene prenosne računalnike je treba namestiti še programe. Nakup bo tako še dražji.
Nakup 13 tisoč prenosnih računalnikov je, kot kaže, še dražji, kot je bilo znano doslej. TV Slovenija je razkrila, da davkoplačevalce čaka še tretji strošek. Potrebna je namreč namestitev operacijskega sistema na prenosnike, da bi bili sploh uporabni.www.rtvslo.si
LInux gor !
Kaj niste precekiral takrat, ko je bilo dostopno? Jaz sem nasla dva iz svoje bliznje familije, pocahnana kot dva, s poklicem, ki naj bi imel neko težo v družbi (poklic seveda naveden, ampak ne bom zdaj tu), ampak nista bila clana KP, kar je bil problem. V bistvu ce te tam ni blo, si bil res niko in ništa še na lokalni ravni.
Ko ti en golopizdič soli pamet in se zrežava, se marsikomu spela jermen.Ce bi Gregorič bil na seznamu samo zato ker je bil zaposlen v Krškem in podobni nedolžni razlogi se mu pa res ne bi bilo treba tako razburit in zapustiti seje