Nisi razumel, hotel sem povedat, da narava dela drugace kot mi trepetli.
seveda dela drugače. zdej ne razumem, a ti bi rad tak sistem tudi med ljudmi?
Nisi razumel, hotel sem povedat, da narava dela drugace kot mi trepetli.
Prosiš za pomoč ali pa pa paok, se pove, ampak težave vseeno ne moreš odpravit. kako pa potem naprej?
Morda kdo ve ali je teh 40/60% v primerjavi z drugimi (primerljivimi) mesti drugih (primerljivih) držav veliko ali malo? Ali pa kako je bilo s temi % v LJ v preteklosti?Bom kar sem prilimal:
https://siol.net/novice/slovenija/n...kot-40-odstotkov-kaznivih-dejanj-video-643415
To se zdaj dejansko "in your face" norca delajo iz nas?
Na območju PU Ljubljana preiskali več kot 40 odstotkov kaznivih dejanj
.
Drugače rečeno: Na območju PU Ljubljana nepreiskanih skoraj 60 % kaznivih dejanj.
ker be gledaš nore TV pa poglej to....ok, se pove, ampak težave vseeno ne moreš odpravit. kako pa potem naprej?
Zanimivo promoviranje enoumja. oz. drugo mnenje ni ne zaželjeno, ne dovoljeno.Če se ne z zobotrebcem v oči si jih pa vsaj s klorom splakni.
Ni za shizofrenike, jim udari na napredno zmotni nekontroliran bes, ki se izraza s krohotanjem.ker be gledaš nore TV pa poglej to....
Cel alter je vsakodnevno posran z linki na eno samo resnico, ni hudič da ne boš ti einštajn uspel najt enega samega na drugo. Vosu.Zanimivo promoviranje enoumja. oz. drugo mnenje ni ne zaželjeno, ne dovoljeno.
Ti kdo brani limanje linkov nasprotne resnice? Ali jo je morda že problem najti?Cel alter je vsakodnevno posran z linki na eno samo resnico, ni hudič da ne boš ti einštajn uspel najt enega samega na drugo. Vosu.
Saj ne more(ne zna) najti nobene povezave, kjer se Goloba hvali, ker tega nihče ne počne. Od tu mu kurja(golobja)koža, ko vidi linke, kjer goloba on golobizem razkrivajo kot nesposobno oblast.Ti kdo brani limanje linkov nasprotne resnice? Ali jo je morda že problem najti?