Tebi ni jasno kaj je sociala in kaj kapitalizem, se manj pa ti je jasno da brez kapitala ni socialesej veš, da idealnega sistema ni. Sigurno pa sem bolj za socialo kot kapitalizem.
Seveda plačuješ več, saj se pri nas nekako trudijo še vedno socialo peljat poleg kapitalizma. Jest vidim težavo v neomejenih odlivih. in potem zmanjkuje in je treba nekje dobit to razliko. najlažje pri aktivnem prebivalstvu in davkih.
Tebi ni jasno kaj je sociala in kaj kapitalizem, se manj pa ti je jasno da brez kapitala ni sociale
msenjur komentar?
čudno rdeče medije ki so tud ranga nove pa kr komentiraš?hahaha, da bom komentiral noro24?? a si na glavo padu?
ne, mislil sem, da boš pokomentiral zapis.hahaha, da bom komentiral noro24?? a si na glavo padu?
ne, mislil sem, da boš pokomentiral zapis.
Ljudje se kar sanjajo o ex jugi. Še kar sanjajo da jim pripada (mladi) da jim mora država dati...ne dolgo nazaj me je ena mlada oseba prepričevala da če s.p.ju ne gre da mu država mora dati placoin prispevke... In golob ob pomoči msm jim je prodajal te sanje....
Je pa tej vladi uspelo zjebat javni prevoz u nulo
No se enkrat si dokazal svojo nesposobnost in zaprtost pluralnemu razmisljanju, ko te messenger zmoti bolj kot sporocilo.ja, zapis na nori24. ne, hvala.
itak je vse res, tocno tako kot so zapisali. nima smisla sploh brat in komentirat.
No se enkrat si dokazal svojo nesposobnost in zaprtost pluralnemu razmisljanju, ko te messenger zmoti bolj kot sporocilo.
Nevredno nadaljnje debate.
V bistvu človek, ki sploh zaide na noro24 ni vreden nadaljne debate. In to si v tem primeru ti.Govoril sem o tebi, ne o Novi. Ti nisi vreden nadaljnje debate, razlog je tud napisan zgoraj.
To je prav to, kar ocitam msenjurju. Samo ena pot je prava in to je nasa pot, ne kalbo? Ce nisi sposoben prebrat kaj pise, lahko mirne volje spakiras iz teme in me das na ignore...V bistvu človek, ki sploh zaide na noro24 ni vreden nadaljne debate. In to si v tem primeru ti.
Ni problema. Sam berem mladino, pogledam marcela, dolenjski list, novo...Jap, točno to je problem nore24, en firer ena pot. In je razlika med sposoben prebrat ali hoteti prebrat.