jaz prav voham travo ko to berem pa zdi se mi da je napisano s krvavimi očmi pa polnim grlom in pljuči dima.O marija, a so zapohan totalno vsi al kaj jim ni jasno?
jaz prav voham travo ko to berem pa zdi se mi da je napisano s krvavimi očmi pa polnim grlom in pljuči dima.O marija, a so zapohan totalno vsi al kaj jim ni jasno?
Od kod ti to? Na kateri seji so sprejeli in kdo je dal idejo?
Po tvoji logiki so najprej kupiki prenosnike (provizije padle), potem pa sprejeli zakon da jih rabijo.
Kul. Kako robo konzumiraš?
Saj jasno, da je slo po "regelcih", mene bolj zanima, kdo sije to izmislil...
MSenjur. Ker si tako zagovarjal nakup sedaj poglej kaj so naredili. Če bi bili normalni bi ministrica že zdavnaj odstopila.
komunajzerjevi rjavi prstki.....Golob sprejel odstop Vesela od kandidature za evropskega komisarja | 24ur.com
Tomaž Vesel se umika kot slovenski kandidat za evropskega komisarja. Premier Robert Golob je njegov odstop že sprejel. Vesel je od kandidature odstopil zaradi različnih pogledov na delovanje prihodnje sestave Evropske komisije, ki izhajajo iz pogovora med njim in predsednico Evropske komisije...www.24ur.com
Tarča. Prispevek o tem, kako so ministri skenslal svoje sp-je, ko so šli v vlado.
Sojna duhova.
Je imela računalniško firmo.
Na Gorenjskem samo Arriva išče 30 voznikov avtobusa. Katastrofa. Pol imaš pa še penziče, ki hočejo ravno na avtobus, ko gredo dijaki v šolo.Danes skoraj 30 dijakov ostalo izven avtobusa za Kranj Jesenice......
Plešemo....
Arriva vse prepolovila, na bus se prav prerivajo, da jih ne bo pustil zunaj.
No vesel se je odsmejal, kot se bo kmalu Golob in Sonny čiba. Vseeno pa mi je všeč, da vsaj nekdo v tej vladi razume, kdaj je nezaželjen. Pozitivna točka za veselega Vesela.Golob sprejel odstop Vesela od kandidature za evropskega komisarja | 24ur.com
Tomaž Vesel se umika kot slovenski kandidat za evropskega komisarja. Premier Robert Golob je njegov odstop že sprejel. Vesel je od kandidature odstopil zaradi različnih pogledov na delovanje prihodnje sestave Evropske komisije, ki izhajajo iz pogovora med njim in predsednico Evropske komisije...www.24ur.com
ps niso penziči krivi, ne posplošuj...Na Gorenjskem samo Arriva išče 30 voznikov avtobusa. Katastrofa. Pol imaš pa še penziče, ki hočejo ravno na avtobus, ko gredo dijaki v šolo.
Ni od letos. Poznam situacijo, od otroka, ki je vozač že drugo leto. Zjutraj je kar precej penzičev, ki imajo prednost pred mularijo. Včasih jih kak šofer tudi nahruli, večkrat pa morajo mulci počakat naslednji bus in tako zamudijo začetek pouka.ps niso penziči krivi, ne posplošuj...
točno ti bom povedal, več ali manj dijaki - pride prvi bus, jih pomeče ven cca 10 zakaj, ker gre po avtocesti in noben baje ne sme stat... pride drugi bus na pol poln, nato so se pa ostali rinl not kot bi šlo za lajf..
Saj veš kako je v Kranju avtobusna in železniška. Ni ravno čez cesto.Zakaj pa iz Kranja ne gredo z vlakom ali obratno?