Kaj pa če ogrožen noče da se zve da je ogrožen? Vi s polno ritjo ne veste kako težko je, povedati okolici, da nimaš včasih celo za obrokampak vseeno, ocitno so vsi ti "ogrozeni" opremljeni z racunalnisko opremo, da se ne prijavijo za te laptope.
podarjenemu konju se ne gleda v zobe.
ampak vseeno, ocitno so vsi ti "ogrozeni" opremljeni z racunalnisko opremo, da se ne prijavijo za te laptope.
podarjenemu konju se ne gleda v zobe.
Kako, ce pa nimas racunalnika...Ampak pazi, sedaj že sprejemajo vloge po e pošti
Kaj pa če ogrožen noče da se zve da je ogrožen? Vi s polno ritjo ne veste kako težko je, povedati okolici, da nimaš včasih celo za obrok
Mogoče so problemi drugje, da skoraj nihče noče zastonj konja.
Se bo grdo slišalo. Socialno ogroženi niso ravno biser inteligence. V medijih pa sliši, da ti hoče država izposodi nek poceni in zastarel računalnik z nekimi linuksi za katere prvič slišiš. Doma pa že imeš nek računalnik kateri za silo dela (podarjen, ali kupljen za mali denar).
Normalno, da se ne boš potegoval za podarjenega pol crknjenega osla.
Kako, ce pa nimas racunalnika...
Kaj pa če ogrožen noče da se zve da je ogrožen? Vi s polno ritjo ne veste kako težko je, povedati okolici, da nimaš včasih celo za obrok
Mogoče so problemi drugje, da skoraj nihče noče zastonj konja.
Se bo grdo slišalo. Socialno ogroženi niso ravno biser inteligence. V medijih pa sliši, da ti hoče država izposodi nek poceni in zastarel računalnik z nekimi linuksi za katere prvič slišiš. Doma pa že imeš nek računalnik kateri za silo dela (podarjen, ali kupljen za mali denar).
Normalno, da se ne boš potegoval za podarjenega pol crknjenega osla.
Preden spet kaj zagovarjaš. V vsaki normalni instituciji bi prvo odprli razpis. Glede na pozitivne prijave bi kupili računalnike. Če ti je edina kompetenca pljuvanje čez Janšo med covidom pa greš kupovati 13 (iz kje ravno 13?) tisoč računalnikov v naprej. In potem smo tu kjer smo.
Nekaj je neumnost na splošno, nekaj je neumnost za posameznika.Za začetek tako, da ne zapravlja denarja za neumnosti? ...
Sem v 8. dohodkovnem razreduNo, kompjuterji se spet talajo, ce koga interesira
Nekaj je neumnost na splošno, nekaj je neumnost za posameznika.
Ko prideš na oblast, 800 mil za orožje ni več neumnost!
Sem v 8. dohodkovnem razredu
ce ne bi rus naredil vojne, se ne bi nic pogovarjali o orozju.
Jaz še vedno ne vem zakaj je tak problem teh nekaj tisoč prenosnikov spravit v promet. Pri moji ženi v šolstvu, še vedno polovica delavk nima prenosnika. Res da ga nujno nujno ne potrebuje, ampak sem prepričan da ga bi bile vesele. Tudi drugod po JU delavci sigurno delajo z polovico manj zmogljivimi prenosniki. Če samo pogledam pri nas v službi, je povprečna starost prenosnika vsaj 3 leta. Veliko jih je še starejših. Ampak ker delajo in z njimi ni problema, se sicer ne nabavijo novi (kar je prav), ampak da pa vsaka OŠ nebi imela vsaj 10 prenosnikov, ne verjamem. Kje je še ostala JU.kdo "vi s polno ritjo"? se malo, pa se bom lahko prijavil za laptope.
no, ampak takih tudi toliko, da jih ne bi mogl potalat...
ma dej, jest sm pri 15 dajal windowse na pcje. ne mi rect, da zdejsnji mulci ne znajo dat windowsov gor. ali da nimajo enga kolega, ki bi to znal zrihtat.
mislim, da povecini vsi imajo nek racunalnik ze doma, in pac ne rabijo se enga in se je.bat z razpisi in drzavo.
zakaj ravno 13? ker je to nesrecna stevilka.
Jaz še vedno ne vem zakaj je tak problem teh nekaj tisoč prenosnikov spravit v promet. Pri moji ženi v šolstvu, še vedno polovica delavk nima prenosnika. Res da ga nujno nujno ne potrebuje, ampak sem prepričan da ga bi bile vesele. Tudi drugod po JU delavci sigurno delajo z polovico manj zmogljivimi prenosniki. Če samo pogledam pri nas v službi, je povprečna starost prenosnika vsaj 3 leta. Veliko jih je še starejših. Ampak ker delajo in z njimi ni problema, se sicer ne nabavijo novi (kar je prav), ampak da pa vsaka OŠ nebi imela vsaj 10 prenosnikov, ne verjamem. Kje je še ostala JU.
Je pa res da v takih primerih bi pa najbolj ploskal Microsoft. Ampak za licence bi lahko bil pogoj že pri nakupu, je bistveno ceneje.
Upokojencem so placali tecaj facebuka...evropski denar.Zakaj ne morejo na razpisu sodelovati upokojenci, ki so jim vzeli denar za nakup računalniške opreme?
Ga pač prodajo, če ga ne znajo uporabljat - kot slušalke ministrov poba!
S prodajo bodo imeli več, kot z izobraževanjem!
Haha butl prodajalcu jamislis prodajalcu?