visek_izobrazbe
Guru
bog se usmili.....Ja verjetno toliko rodov nazaj kot jaz ni, pa tudi eden izmed podžupanov (vem, misliš Tripkoviča) ni. In pa preden razglabljamo naprej, ne nisem ga volil.
bog se usmili.....Ja verjetno toliko rodov nazaj kot jaz ni, pa tudi eden izmed podžupanov (vem, misliš Tripkoviča) ni. In pa preden razglabljamo naprej, ne nisem ga volil.
luba duša modeli nima smisla razlagat....škoda časa in enegijeSedaj pa gospodarijo južni. Je kaj drugače?
Ko Bog prebira vaše kracanje se raje obrne stran...bog se usmili.....
drži, sam bod fer pa povej da tvojega se niti ne pritakne. Zakaj ne pa raje ne biKo Bog prebira vaše kracanje se raje obrne stran...
Napiši zakaj, ker sem po tvoje pa še par vas komunist verjetno. Uporabi višek izobrazbe še tule, zaenkrat ti ravno ne gre.drži, sam bod fer pa povej da tvojega se niti ne pritakne. Zakaj ne pa raje ne bi
Sej u bistvu smo prvi, če gledaš od teh držav javne storitve imamo najdaljše čakalne vrste, nimamo osebnega zdravnika, da o ginekologih ne govorimo....z malo truda smo lahko prvi, mamo to!
Ne razumeš... Vlak bo sedaj z večjim zaletom lahko vozil mimo Maribora do Ljubljane. Ne bo mu treba z mesta startat...Naj ji nekdo pove da je na relaciji Lj - MB odsek mb-šentilj po MARIBORU in nima vpliva na čas potovanja iz LJ V MB. In taki potem modrujejo v parlamentu.