rzen istrabenza so povsod bili levi ki so zadeve pripeljali do te meje, da so menjale lastnika. pa na Delo ne pozabtPanvito je država prodala svoj delež v času Janeza za 1M€, Celjske mesnine pa država ni lastnik.
Tako da ne vem kaj naj bi po tvojem levaki imeli pri tem. Aja Janez je komunjara levak.
Vse za nacionalni interes.
Mercator, Istrabenz, Laško, Radenska, Fructal, Kolinska, Sava hoteli....
Ja res levak je velik škode naredu.
Najprej pokasirajo s prodajo in potem podržavijo.evo zaj pa res velja, da vse državne firme proda leva stran.
kako pa Levica gleda na to, ki bi rada imela vse podržavljeno?
A so komunisti levi ali ne?rzen istrabenza so povsod bili levi ki so zadeve pripeljali do te meje, da so menjale lastnika. pa na Delo ne pozabt
Zaradi zgolj načrtovanega Trumpovega zidu na meji z Mehiko je pa praktično cel svet norel.
Čehi, zdaj že Hrvati nas prehitevajo po desni in to 100 nauro mimo nas. Mi pa vihtimo palestinske zastave in tuhtamo kako bi albanski jezik vpeljali v osnove šole. Tole imejte sedaj lewake...
Primorci glupi kot so, po drugi strani pa jim pokrajino okupirajo predvsem jezikovno čefurji in šiptarji.
najvčeja fora je pa v tem da vsi ti glupci hodijo h kapitalističnim zahodnim sosedom po fasungo, nekateri celo delat pa občudovat njihov standard...tle pa jokat da ne mogu da živim sa ovima parama......nimaš kaj tle se je čas ustavil nekje zadaj....Primorci glupi kot so, po drugi strani pa jim pokrajino okupirajo predvsem jezikovno čefurji in šiptarji.
Tole meni nekaj ne štima, a potem smo pa primorci.....Primorci glupi kot so, po drugi strani pa jim pokrajino okupirajo predvsem jezikovno čefurji in šiptarji.
Ti je vašo mentaliteto na pisal višek izobrazbe. V glavnem si ga mečete na čefurja, ki vam je navozili čefurjad.Tole meni nekaj ne štima, a potem smo pa primorci.....
Levica ima raje tujega, kot domačega.evo zaj pa res velja, da vse državne firme proda leva stran.
kako pa Levica gleda na to, ki bi rada imela vse podržavljeno?
Zanimivo, ko je JJ bil z enim lobistom je bilo ok. Ko je župan z hišnim gradbincem je pa problemSeverna srbija pri BTC-ju