Mozek, napiši še, kdaj se je kaj zgodilo, da bomo vedeli o čem se menimo.Zanimivo, ko je JJ bil z enim lobistom je bilo ok. Ko je župan z hišnim gradbincem je pa problem
Mozek, napiši še, kdaj se je kaj zgodilo, da bomo vedeli o čem se menimo.Zanimivo, ko je JJ bil z enim lobistom je bilo ok. Ko je župan z hišnim gradbincem je pa problem
To si ga lahko ti, jutri pred mašo potem pa k obhajilu.Ti je vašo mentaliteto na pisal višek izobrazbe. V glavnem si ga mečete na čefurja, ki vam je navozili čefurjad.
Taki steTo si ga lahko ti, jutri pred mašo potem pa k obhajilu.
Jaz ločim samo dve vrsti ljudi, dobre in pi*de, lahko se sam odločiš kam spadaš. In preden me še slučajno zmerjaš za čefurja, kolikor daleč seže rodbinsko drevo so moji predniki Slovenci. Sem pa iz Vipavske doline, verjetno iz okolice kjer je tudi višek izobrazbe, mogoče se celo poznava. Delam pa tudi z več narodnostmi, pa dvomim da kdo uporablja tak način govora kot ga ti, pa naj bi se imel za ohoho kristjana. Zaradi takih upada obisk cerkva.
mislim sej ni neka huda skrivnost, da večini partizanov se je šlo za življenja pa za njihove družine, ne pa za komunistično revolucijo.Lih sem mislil vprasat, zakaj jih je partija preganjala, ce so se pa borili proti fasistom, wtf tu nic vec ne razumes...
Tigrovci so:
Trst, Istra, Gorica (ita Gorica), ter Reka...tle so vse delovali da ne bo pomoteTigrovci so:
- sodelovali s komunistično partijo - Italije, ker so delovali v Italiji
- bili so praktično uničeni ob začetku 2WW
- trije od njih so prvi napadli Italijane na ozemlju SLovenije (13.5.1941), preživela dva, sta se pridružila partizanom: Ferdo Kravanja in Majnik Tone
Brezveze je s tabo karkoli debatirat, ker kar ti ni pomisli je kontra tebi. Sem ti napisal kako delim ljudi, pa se ne mislim ponavljat. Pojdi čimprej k spovedi....
Borili so se za Primorsko, v krajih kjer so italijani "gospodarili".Trst, Istra, Gorica (ita Gorica), ter Reka...tle so vse delovali da ne bo pomote
samo ita? drugih ni bilo?Borili so se za Primorsko, v krajih kjer so italijani "gospodarili".
je drugače....južni so posvečeni in zaželeni od levega političnega polaSedaj pa gospodarijo južni. Je kaj drugače?
Zaradi njih so "nastali", vsaj kolikor je meni znano.samo ita? drugih ni bilo?
Kje gospodarijo južni?
Pri meni doma ne, tam kjer delam je lastnik Slovenec, župan je slovenec, predsednik (je kakršen je) je slovenec, isto predsednica. Kje potem ti vidiš da gospodarijo tujci. Mogoče pri tebi, pri meni ne. In pa še zadnjič, če deluje pošteno me ne zanima ali je tujec ali domačin. Pogoj pa je pošteno.