Kolesarjata od =0 še nisem zasledil...Je še kdo, kakšna skupina, ki ni šla na cesto pod to vlado?
Kolesarjata od =0 še nisem zasledil...Je še kdo, kakšna skupina, ki ni šla na cesto pod to vlado?
Kaj boš švaba pozdravljal? Potapljajoča se barka. Francoze treba sem spravit, ti še vsaj kaj migajo.Kot da živi na vzporednem planetu.....
Nemškega kanclerja na letališču pričakal nek uradnik
Nemški kancler Olaf Scholz je bil včeraj na prvem delovnem obisku v Sloveniji. Na letališču pa ga nista pričakala Robert Golob ali Tanja Fajon, pač pa “nek” uradnik (v pošvedranih čevljih), katerega imena niso objavili. Golob pa ga je ob prihodu na letališče in sestopu iz letala pozdravil zgolj...moja-dolenjska.si
To je pred lansiranjem novega obraza.Podpora vladi je na vrhuncu (se oproščam če je to že bilo objavljeno).
Vox populi: Nizka podpora vladi marca ostaja nespremenjena
Marčno merjenje javnomnenjske podpore vladi je v primerjavi s prejšnjim mesecem, polnim pretresov in padcev podpore, tokrat skoraj nespremenjeno. Delo vlade kot uspešno ocenjuje le še 24,4 odstotka vprašanih, kar 70,3 odstotka pa jih meni, da je vlada neuspešna, kažejo rezultati raziskave Vox...siol.net
Ob upoštevanju opredeljenih volivcev anketa kaže, da bi SDS v parlamentu zastopalo 39 poslancev, 24 bi jih imela Svoboda, 10 NSi, osem Levica in sedem SD. To pa pomeni, da bi imela SDS v koaliciji z NSi v državnem zboru udobno večino. Če bi NSi vztrajala pri tem, da s SDS noče v vlado, pa bi imeli pri oblikovanju vladne koalicije kar zanimiv problem, poroča Dnevnik.
Poi dveh letih se Janša že lahko vrne na ablast
Ja dobro jim je povedal, so svobodnjaki obmolknili. Neprecenljivo.
Mim vsebine debat so se spravili nanj, ker praktično v 100% nimajo vsebinskih odgovorov na njebove izjave oz. jih nočejo podat, ker bi le sami sebe še bolj potunkali.Iz mahniča se vsi norca delajo, pove pa direkt, ko je treba.
Tu ni vprašanje o trzanju (to delate levaki ko vidite Holoba na Habru), vprašaj se, kaj je povedal in komentarje tistih, katerim je bilo to namenjeno. Bila je TIŠINA! (pa se ni UKZ drla kot sraka)!Tipi, ki trzate na mahniča, ste še bolj usekani kot on sam.