Zdaj v Svobodi je marsikaj dovoljeno...Saj je rekel da pacienti. Me pa čudi da so na zaprtih oddelkih dovoljeni telefoni.
Za Bizija: Misliš da je Holob srečen s Tino? Baje si mu jo ti zrihtal. Pa ne spreminjaj teme!
VIRPodmladek Gibanja Svoboda je vložil pobudo za razpis posvetovalnega referenduma o dekriminalizaciji rabe konoplje in legalizacijo uporabe in prodaje konoplje za rekreativno uporabo polnoletnih oseb po modelu, kot je bil nedavno sprejet v Nemčiji. S prihodnjim letom bo v Nemčiji namreč dovoljeno ne le kupovati in uživati konopljo v licenčnih trgovinah in klubih, pač pa bo imel vsak prebivalec pravico posedovati do 25 gramov marihuane za osebno uporabo.
V Gibanju Svoboda Mladi menijo, da bi s podobnim ukrepom, kot je bil nedavno sprejet v Nemčiji, tudi pri nas prispevali k večji varnosti uživalcev konoplje. Tako bi namesto črnega trga, kjer so izdelki iz konoplje lahko nevarni, nepredvidljivi, razvijali legalen trg
Saj je bilo nekako pričakovano, da razpadejo. Vladati ali pa se širokoustiti kaj bi storili je precej različno in glede njihove skrajno leve usmerjenosti to ne gre skupaj.Ksz: danes je lep dan. Levica se naprej razpada. V izjavi pa napisejo da so razocarani ker stranka se kar deluje v okolju trznega gospodarstva in vzdrznega proracuna… in da to pride v parlament…jao
Enostavno folk mora bit zadet če hočejo da jih bo ponovno volil! Razumna odločitev.Svobodnjaki si na vse kriplje trudijo (nazaj) pridobiti glasove volilcev:
VIR
Tole ga pa zmaga:
Ja, ja, mnogo je bilo smrti zaradi predoziranja s konopljo s črnega trga tako da je skrajni čas, da se kaj postori še v zvezi s tem, ko se je že ravno vse ostalo tako uspešno uredilo, sploh Svoboda se je zelo izkazala
Prozorni so ko studenčnica. Levica vsem pred očmi razpada in ti genialci so se sedaj domislili, da bojo pobrali njihove volivce. Bebotom pri tem ni jasno, da so za dotične volivce nadvse preveč desno.Svobodnjaki si na vse kriplje trudijo (nazaj) pridobiti glasove volilcev:
VIR
Tole ga pa zmaga:
Ja, ja, mnogo je bilo smrti zaradi predoziranja s konopljo s črnega trga tako da je skrajni čas, da se kaj postori še v zvezi s tem, ko se je že ravno vse ostalo tako uspešno uredilo, sploh Svoboda se je zelo izkazala
a to Golob v kameljem plašču pa belih supergah ali ko nam želi lep dan po nasvetih vplivnic Samanthe in Tine?Višek humorja. Kaj pa nas čudi po insta-presidentu.
Asta pravi, da nekateri izstopljeni sploh niso bili njihovi člani.Ksz: danes je lep dan. Levica se naprej razpada. V izjavi pa napisejo da so razocarani ker stranka se kar deluje v okolju trznega gospodarstva in vzdrznega proracuna… in da to pride v parlament…jao
Hecno je bilo, ko je za svojo večerno objavo na Instagramu uporabljal podobne argumente kot Janša v času epidemije za večerne objave na Twitterju. Nedostopnost novinarjev, želja po čimhitrejšem obveščanju uporabnikov, ki ne spremljajo masovnih medijev."sem bil tudi sam presenečen, ko so me klicali nekateri pacienti in mi povedali"
Pri njem gledam inserte, ki jih pokazejo, danes pa poslusam Mozino.To gledaš Tomašiča tko z vso resnostjo? To je isto k bi bral Kunstljev blog strogo resno.
Med drugim vodstvu Levice očitajo “kolaboriranje z interesi kapitala
Seveda je bil. Po vojni pa komunist. Sem to že dve leti nazaj pisal.To gledaš Tomašiča tko z vso resnostjo? To je isto k bi bral Kunstljev blog strogo resno.