Planet Golob

delter333

Guru
21. maj 2010
1.927
1.626
113
Notranjska
Lahko gledaš iz takega aspekta. Lahko pa še vedno gledaš, kot to, da se gospa vedno moti in ji kredibilnost pač ne pripada.
Lahko gledaš tudi kot na zelo najivno gospo katera je izgubila stik z realnostjo in se predvsem vtika v stvari katere ne obvlada. Pri meni je izgubila vso kredibilnost ko je zagovarjala seksualna početja šefa, po drugi strani pa hotela utopiti v žlici vode župnika.
Ne rečem da si župnik ni zaslužil, vse in še več samo da lahko šef s ti4em opleta okoli......

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.277
3.904
113
Ampak mi smo dejansko v situaciji, ko rabimo nekoga, da nam pove koga voliti.
Ta bi se moral aktivirati vsaj leta 2029.

B81

22. jul 2007
37.603
10.901
113
Opravilno neposobne.
Kako je to sploh mogoce, saj clovek ne razume, kdo je golob in kaj so volitve?

mr_

Guru
20. sep 2007
9.411
2.764
113
Odkar je pernati sončni kralj opustil pojavljanje v javnosti, osebno in digitalno, bi dejansko tema morala stagnirat. Tako pa smo tolk potrebni kregarije, da se predrkavamo o Ruparju!!!
Zgleda da, baja Golobičev, nasvet deluje.

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.423
7.021
113
Ti raje ostaneš pri starem, preverjeno bednem? :sprasujemse: Tudi prav. Samo potem ne jokej in ne pričakuj sprememb.

P.S. Pa da ti prihranim predalčkanje-edini "novi obraz", ki sem ga volil, je bil Cerar.

Ostane se pri smiselnem. Voliti stranko, katera pol leta pred volitvami ni imela niti programa, niti imena, z vodjo brez izkušenj v politiki je recept za to kar imamo danes. Cerar je dejansko bil smiselna izbira.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.988
9.531
113
Ostane se pri smiselnem. Voliti stranko, katera pol leta pred volitvami ni imela niti programa, niti imena, z vodjo brez izkušenj v politiki je recept za to kar imamo danes. Cerar je dejansko bil smiselna izbira.
Je bil in je zafrknil, kapitalno. In kaj, bi moral bit smiselna izbira doživljenjsko? In tudi on ni imel kakih posebne izkušenj v politiki, če bi jih imel, ga ne bi peljali scat kot šolarčka. Po drugi strani lohk Janez naredi kar hoče, pa bo za nekatere vedno edina in ne samo smiselna izbira. V trenutku, ko bi se pa katerakoli stranka, ki je sedaj označena za SDS satelit pokazala za potencialno grožnjo, bi šlo pa z vseh topov...že videno. Je padalo po Ljudmili, Toninu, ni da ni in se Tonin še kar ne more otrest tega, da je pač senca, čeprav ima precej kadrovsko močno stranko.

• Všeč mi je
Reactions: bizi