Planet Golob

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
Ja in povezuješ njegovo odgovornost za samomore dijakov, kar je direktno iz danke potegnjeno, kot sem ti v štartu povedal. Si pač omejen, pa še kaj poleg tega. tako da dojeto, kar si napisal.
seveda klima stanja je odraz..... politične garniture (predvsem tiste ki vodijo)
Iz prispevka so vidne stiske ljudi, pomoči pa nimajo v vrsti stojijo.

si prezabit, da bi razbral to... očitno
zato sem to napisal...

Ne samo da so v čakalnih vrstah pri dohtarju in da se obeta kolaps..

Plešemo

kmerovska rešitev je kljuke iz oknov dol.

namesto povečanje psihologov na šoli.......

• Objave ne odobravam
  • Haha
Reactions: bizi in Sonny_Chiba

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.992
9.529
113
Ja vrhunsko, kaj naj ti rečem. Z vsakim postom dokazuješ fail pri vzgoji tvojih lastnih staršev. Nisi sposoben niti enega normalnega stavka. Sam pazi, da se v lastni čustveni driski ne utopiš.

jello

Guru
22. sep 2008
10.261
3.902
113
Ja klinc je to, ko se repenčiš nad Šiptarji, Bosanci ni da ni, potem te pa matrajo osnove jezika, ki te edino dela pripadnega narodu. Mogoče pa tud on ni mel časa v šolo hodit, ker je delal? :bonk:
Kaj ti bo oknja če maš linux. Ja random albanec s tremi dnevi v slo je za realitija profesor slovenštine.

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.430
7.041
113
Ja in povezuješ njegovo odgovornost za samomore dijakov, kar je direktno iz danke potegnjeno, kot sem ti v štartu povedal. Si pač omejen, pa še kaj poleg tega. Tako da je dojeto, kar si napisal.

Glej, pod strahovladjem se je pisalo koliko depresije je zaradi zapiranja šol. En politkolesar (kateri sanja o S-klasi in trejda kripto) mi je začel gnjaviti, da koliko umorov več je pod covid fašizmom. Da se čuti živčnost in negotovost.

Imaš norce na obeh spektrumih.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.992
9.529
113
Glej, pod strahovladjem se je pisalo koliko depresije je zaradi zapiranja šol. En politkolesar (kateri sanja o S-klasi in trejda kripto) mi je začel gnjaviti, da koliko umorov več je pod covid fašizmom. Da se čuti živčnost in negotovost.

Imaš norce na obeh spektrumih.
Ja, točno tako. In osnovni problemi najstnikov danes niso direktno povezani z dejanjem katerekoli vlade, sam to tem norcem ne bo nikol jasno.

• Všeč mi je
Reactions: sixpower

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
Ja, točno tako. In osnovni problemi najstnikov danes niso direktno povezani z dejanjem katerekoli vlade, sam to tem norcem ne bo nikol jasno.
Nehi nabijat, če tako gledamo direktno družba nikoli ni povezana z samomorm...
Kar butec ne razbere iz prispevka je to, da pomoči (če jih že išče) oseba ne dobi. Kot razlog pa so navedene vrste, ker je stisk tako veliko.

Kdo naše javno zdravstvo in šolstvo vodi....
Verjetno tvoj atek, ki ga še vedno iščeš?

• Objave ne odobravam
  • Wow
Reactions: bizi in aljoman

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.992
9.529
113
Sej veš, da pankrt ni sirota, ali otrok brez očeta. Pankrt je nezakonski otrok, rojen izven svetega zakona. Iz dneva v dan dokazuješ, da si izredno omejen in nerazgledan, zaplankan po domače.
Umrl bom pa od smeha, če do danes nisi vedel, da si pankrt...... :valjamse:

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.430
7.041
113
Pojdimo nazaj na temo, sploh na luno Mesec.

1707989830202.png

• Wow
  • Haha
Reactions: sixpower in MrDaco

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Sej veš, da pankrt ni sirota, ali otrok brez očeta. Pankrt je nezakonski otrok, rojen izven svetega zakona. Iz dneva v dan dokazuješ, da si izredno omejen in nerazgledan, zaplankan po domače.
Umrl bom pa od smeha, če do danes nisi vedel, da si pankrt...... :valjamse:

a ni pankrt un k posluša Seksualni pištolji in crta po zidu u engleskom? Pa k riše neke A u O??