Planet Golob

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.531
2.292
113
Evo, šefe je napovedal ukrepanje!

Ne mi potem z izgovori, da ni bilo časa organizirat dopusta in frej dneva. 29.3. je petek, tako da po protestu greste lahko še malo po - najlepši - stari Ljubljani, da boste videli, da je res najlepša. Takrat ne bo več balkanske muzike na štantih, le na tromostovju bo en možakar s harmoniko prepeval klasične slovenske viže. Da se boste izkazali s prispevkom za klene slovence, ki širijo slovensko pesem!

JJ pa moti, ker se tudi drug(i) "Dobesedno norčujeje iz prava, ustave, osnovnega reda, dostojanstva državljanov, normalnosti in vseh nas.". Očitno si je to pravico vzel le zase in za svoje, in očitno ne more verjet, da se je našel še en pajac, ki tudi zna izigrat sistem.

Fino, spet bo pestro!
Ti si usekan. Daj preberi nazaj kaj si napisal...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.637
3.090
113
v lokalni ostariji
nimajo kar nekaj jurjev, večina ima dva.

In nisi pisal v smislu, da imajo vrhunske plače za nič dela, ampak da imajo pač vrhunske plače. in dva jurja za uni. dipl. pravnika ni vrhunska plača.
Hja, za slabega pravnika je dobra plača. Je pa tole že druga tema, da ljudje zaradi pridobljene izobrazbe pričakujejo visoko plačo, ne pa da je plača odvisna od znanja in sposobnosti ne samo izobrazbe.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.603
3.964
113
GEi6doFWsAA5McX.jpg

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.471
7.096
113
Obrestno mero še sporočijo.

Me ne bi presenečalo, če neka brihta vidi preračunano inflacijo iz statističnega urada (katera upošteva zrezke po 40 centov) in postavi donosnost manjšo od inflacije.

3,4%, inflacija na lanski letni ravni pa 4,9% (realno višja, ker ta indeks upošteva košarico z zrezki po 1€ na kilo). :fredi:

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: roCkY in trance0