visek_izobrazbe
Guru
če majo švo jplače...lahk grejo privat, v gospodarstvo,..name it...pravi jasnovidec.
kva pol, a majo na kpk vrhunske place al povprecne?
če majo švo jplače...lahk grejo privat, v gospodarstvo,..name it...pravi jasnovidec.
Nad povprečne za podpovprečno delo! Aja pa štempljajo se avtomatsko vsi ob istem času!pravi jasnovidec.
Tale naj raje pogleda v Oglase, če kdo ugodno oddaja kak večji Pesjak...
Eh kje pa. Kako bodo pa kužki spali, ko pa so navajeni mehke sedežne in dormeo žimnice.Tale naj raje pogleda v Oglase, če kdo ugodno oddaja kak večji Pesjak...
Nad povprečne za podpovprečno delo! Aja pa štempljajo se avtomatsko vsi ob istem času!
Delomrzneži, pripravite se, pomanjkanje koles boste doživeli.
V 2023 še višje.Komisija za preprečevanje korupcije
Komisija za preprečevanje korupcije - Integriteta, odgovornost, transparentnostwww.kpk-rs.si
Stran 65. Slabe vsekakor niso.
Komisija za preprečevanje korupcije
Komisija za preprečevanje korupcije - Integriteta, odgovornost, transparentnostwww.kpk-rs.si
Stran 65. Slabe vsekakor niso.
V 2023 še višje.
Na družbenem omrežju X se je odzval tudi predsednik SDS-a Janez Janša. "Pa kdo temu še verjame? Dobesedno se norčujejo iz prava, ustave, osnovnega reda, dostojanstva državljanov, normalnosti in vseh nas. Preveč je!" je zapisal. Po njegovih besedah je čas "za veliki pomladni shod PROTI 'Svobodni' korupciji in klientelizmu". Primeren datum bi bil 29. marec 2024 ob 18. uri," je še dodal na omrežju X.
Pače majo švo jplače...lahk grejo privat, v gospodarstvo,..name it...
In kaj je končni rezultat KPK, da jih tako krvavo rabimo?vrhunske pa tudi ne. Za uni. dipl. pravnike, so čisto povprečne za javni sektor.
Kot vsi ostali v JS, a ne?
Pa
In kaj je končni rezultat KPK, da jih tako krvavo rabimo?
2 ali celo trije podpredsedniki so v KPK.
Nepotrebna zadeva stila sisam pare, 30 dni dopusta in 30 dni bolniške mi pripada, ostalo pa bomo sproti reševali.
Ukinit!!!
V Leskovcu pri Krškem je sedaj ena taka primerna namestitev, mogoče je tam še kaj mesta.
Kje sem se zlagal. Tudi jurja je vrhunska plača za nič! dela!stari, se čisto strinjam. nič konkretnega niso dosegli! Zarad mene, če jih jutri ukinejo.
Ampak vseeno se je lažje pogovarjat, če se ne trosi laži med debato, ker s tem izgubljaš kredibilnost.
Dva jurja bruto? Bomo zamaške zbirali?nimajo kar nekaj jurjev, večina ima dva.
In nisi pisal v smislu, da imajo vrhunske plače za nič dela, ampak da imajo pač vrhunske plače. in dva jurja za uni. dipl. pravnika ni vrhunska plača.
haha... še vedno čakamo cifre teh vrhunskih plač. kaj me brigajo kolesa in štempljanje.
Povej rezultate njihovega dela, pa ti povem kako vrhunske/ne vrhunske so njihove plače.Ne, ni važno kdo je znižal. Znižal so jim plače, in so čisto v povprečju z JS - kar pač ni vrhunsko!
ne debatiramo koliko so oni zadovoljni s plačo, ker tega sploh ni nihče omenjal.