Planet Golob

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.135
5.078
113
Nuku`Alofa
Janša je funkcionarjem KPK leta 2008 znižal plače, tako da so sedaj najslabše plačani funkcionarji JS. Tako, da si njihove vrhunske plače lahko vtakneš tja, kamor sonce ne posije.

A levi vladarji od leta 2008 niso bili sposobni tega urediti??? Ali pa mogoče tem levim vladarjem tako stanje ustreza, da se njihove rabote ne preiskujejo?

• Všeč mi je
Reactions: optiplex

netko

Guru
25. jul 2007
6.979
2.270
113
kaj pa je lahal?
a dejstvo, da so jim znižali plače negira možost da so še vedno dobre??? za vse delo, ki ga ne naredijo... lepo te prosim to je bilo spet le preusmerjanje debate in nič drugega

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
kaj pa je lahal?
a dejstvo, da so jim znižali plače negira možost da so še vedno dobre??? za vse delo, ki ga ne naredijo... lepo te prosim to je bilo spet le preusmerjanje debate in nič drugega

ma kaksno preusmerjanje debate?! dej preber si, o cem se sploh gre, pol pa pizdakej!

ce ne bos sam razbral, povej, pa ti bom razlozil.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Nevtralnez je letelo na tebe

aja, tud zase nisem tega omenjal. to je spet na tvojem zeljniku zrastlo. samo podtikanje...

in ko ze sprasujes v enem prejsnjem postu - holobist je lagal, da imajo na kpk vrhunske place. pa sej verjamem, da ni namerno lagal. pac ne ve in je bleknil neumnost. se zgodi. vsakemu. ni pa nic takega to priznat. zakaj v vsak komentarju vidite nek politicen napad?

kam pa je hotel bizi preusmeriti debato? v nizke place kpk al kam?

delter333

Guru
21. maj 2010
1.929
1.627
113
Notranjska
Torej sta dve opciji… ali ne odstopas in si precej nizko… ali pa odstopas in to se vedno ni dosezek. Kaj si zelel povedat?
Repliciral sem na bizijevo izjavo prvega intelektualca Alterja ;)
Glede na nizek nivo debate nekaterih bi človek rekel, da niso nek višek inteligence. Tako prvi intelektualec Alterja ni nujno da je neko višje bitje. Tako da ja verjetno to drugo kar si napisal, na splošno seveda.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

netko

Guru
25. jul 2007
6.979
2.270
113
aja, tud zase nisem tega omenjal. to je spet na tvojem zeljniku zrastlo. samo podtikanje...

in ko ze sprasujes v enem prejsnjem postu - holobist je lagal, da imajo na kpk vrhunske place. pa sej verjamem, da ni namerno lagal. pac ne ve in je bleknil neumnost. se zgodi. vsakemu. ni pa nic takega to priznat. zakaj v vsak komentarju vidite nek politicen napad?

Clovek je rekel da imajo vrhunske place in buzi je odgovoril, da jim je jansa le te znizal in ti zdaj trdis da se je lagal ker vrhunskih pa le nimajo, ker jim jih je nekdo znizal

Clovek za to kar oni delajo bi morali vsak mesec prinest kaksen, evro ne pa da ga dobijo in je vse pa ce tudi minimalc vrhunsko

In zdej ti razlozi kje je laz

Holobist

Majstr
8. jul 2023
1.138
-369
63

Trdiš, da lažem. Jaz pa trdim, da so tebe vzgojili v lažnjivca! Plače pa imaj zelo dobre, nad povprečjem! Nimajo pa 8,5k kot ima Hojnikova na SŽ!

• Všeč mi je
Reactions: cappy

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Clovek je rekel da imajo vrhunske place in buzi je odgovoril, da jim je jansa le te znizal in ti zdaj trdis da se je lagal ker vrhunskih pa le nimajo, ker jim jih je nekdo znizal

Clovek za to kar oni delajo bi morali vsak mesec prinest kaksen, evro ne pa da ga dobijo in je vse pa ce tudi minimalc vrhunsko

In zdej ti razlozi kje je laz

haha, no to zdej pa je preusmerjanje.

laz je, da imajo vrhunske place. ker vrhunsko je pac nekaj precej nad povprecjem.

in bizi je se rekel, da so med slabse placanimi.... naj holobist ali bizi navrze cifre, da vidimo.

• Objave ne odobravam
Reactions: cappy in endvatri

netko

Guru
25. jul 2007
6.979
2.270
113
haha, no to zdej pa je preusmerjanje.

laz je, da imajo vrhunske place. ker vrhunsko je pac nekaj precej nad povprecjem.

in bizi je se rekel, da so med slabse placanimi.... naj holobist ali bizi navrze cifre, da vidimo.
Se pravi kar ni skladno s tvojim merilom je laz...
In kar bizi pravi je zdravo za gotovo, saj nisi napisal biziju da laze

Torej najprej nekoga obtozis lazi potem sele hoces argumentacijo

In nazadnje se to kar je za tebe vrhunsko niti priblizno ni nujno vrhunsko vsem ostalim.... meni osebno je vrhunsko dobit 700eur od zavoda, pa vrhunsko mi je recimo pokasirat 1000 pri tem, da nic ne naredim in v to cono padejo tudi podobni kot so pajaci na kpkju in ni ne moj ne holobistov problem ce to ni skladno s tvojim mnenjem zato ne opletaj z besednjakom, ki ga ne znas spravit v pravi kontekst pajac komunjazerskj

• Všeč mi je
Reactions: Holobist

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Se pravi kar ni skladno s tvojim merilom je laz...
In kar bizi pravi je zdravo za gotovo, saj nisi napisal biziju da laze

Torej najprej nekoga obtozis lazi potem sele hoces argumentacijo

In nazadnje se to kar je za tebe vrhunsko niti priblizno ni nujno vrhunsko vsem ostalim.... meni osebno je vrhunsko dobit 700eur od zavoda, pa vrhunsko mi je recimo pokasirat 1000 pri tem, da nic ne naredim in v to cono padejo tudi podobni kot so pajaci na kpkju in ni ne moj ne holobistov problem ce to ni skladno s tvojim mnenjem zato ne opletaj z besednjakom, ki ga ne znas spravit v pravi kontekst pajac komunjazerskj

hahaha, kako prozorno in pricakovano. zdej bos preusmeril v "kaj je vrhunska placa"....

holobist je sele prejle namignil, da ve da imajo place nad povprecjem. torej, ce misli, da ima prav...

A spet smo pri zaljivkah? cedalje vec vas je zadnje case. pol bo pa spet jok in stok, ko bo kaksna tema zbrisana.

Komunajzerski sem hotel napisat, ce kdo ni razbral

ne skrbi, tipkarske napake so dovoljene. zaljivke sicer niso, ampak ko je.be pravila.

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri in tomi