Planet Golob

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.432
5.660
113
če je zadovoljstvo tovjega/vašega žilvljenja odvisno od vlade, potem je res nekaj narobe.

jaz sem bil zadovoljen pod vlado JJ, pod golobom, ker za lastno življenje in udobje samo poskrbim, ne čakam na vlado.... in večina, ki jih poznam, ne glede na vlado, imajo udobno živlenje, po domače, jih boli k****
Razen ko vas ne in delate dramo po LJ ulicah....

netko

Guru
25. jul 2007
6.983
2.275
113
no, ampak, zakon pravi, da je treba prijaviti poslovno enoto, ce se dejavnost opravlja drugje.

in prej ali slej bi se nekdo obesil tudi na to!

nikoli prav.

mislim, da ima polno drugega masla na glavi, o katerem se je res vredno pogovarjat, kot pa racunovodski strosek tele najemnine za njegovo podjetje.

recimo tole precej bolj smrdi:

se nikoli nisem plesal na politike, pa tudi zdele nimam namena.
Ocitno je tvoja kapaciteta bolj nizka ampak ravno to kar si zapisal je se vecji problem

No zdaj pa povej kaj in kdo je opravljal za firmo na njegovem naslovu?

Ma ne saj sploh ne morem verjet, da debatiram s tako omejenim sogovornikom

netko

Guru
25. jul 2007
6.983
2.275
113
Se enkrat sprašujem, kje so limance? Meni se zdi kot en seznam, kjer dela kljukice:
- a je lahko lastnik. Lahko. Kljukica
- a je lahko direktor. Ne sme. Kljukica
- je treba prijaviti spremembo premoženja. Treba. Kljukica
- je premoženje samo tisto, kar je pisano na mozevo ime, ceprav je jasno, da ce je zena lastnik, je tudi moz, ker v zakonu pridobljeno je skupno. Je. Kljukica (in tudi ce bi moral, glej prvo alinejo)
- davcna optimizacija ni enako goljufija. Kljukica. Tle dobite njegove racunovodje, ce lahko. Drugod ni kaj najti
- pa se kaj
Tak se to gre. Sistematicno kljukice po seznamu in vse morajo biti narejene.
Tukaj je polno malih goljufkov, se fockajo v vsaki temi. Tu pa "papeski". Nobeden se ni se nic naucil z gobcanjem. Zato so pa se vedno vecji goljufi kot Golob v tej zgodbi.

Kar se pa tice glupiranja okoli rabe denarja. Fascinantno mi je, kako vsi dobro vedo, kako nekdo drug troši. Lahko ve, kako bi sam, ce bi ga imel, ampak nekje je razlog, da ga nima...
Ne pametuj res je ni optimizacija enako goljufija ampak nismo mi tisti, ki govorimo, da imamo prenizke davke, po drugi strani pa delamo nekaj kar dela ravno to o cemer so ga polna usta in to je znizuje efektivni davek...
Pa ker si ze toliko kljukic naredila... ali je lahko direktor? Ne sme, ali je lahko zaposlen? Ne more bit. Kaj potem je, da je upravicena poslovna enota v bivalni enoti v kateri biva?

In zdaj ti pridigaj o papezih...

netko

Guru
25. jul 2007
6.983
2.275
113
torej, dokler je bila zena lastnik in direktorica, je bilo ok, sedaj pac zena ne more bit vec direktorica, pa ni ok. kaj pa naj naredi? zapre podjetje? kako bi ga pa lahko legalno obdrzal, da bi bili vsi zadovoljni?
Pa clovek si ti res tako neumen... ko je sel v politiko je vse vedel, ni to nas problem lahko odstop ko predsednik vladei in naprej legalno vodi podjetje, ce mu je to boljsa opcija

pipo

Majstr
19. mar 2008
947
458
63
Pa clovek si ti res tako neumen... ko je sel v politiko je vse vedel, ni to nas problem lahko odstop ko predsednik vladei in naprej legalno vodi podjetje, ce mu je to boljsa opcija
saj se bo vrnil, samo si mora teren pripravit - male delničarje iz energetike, pol banat drva + oglikovodike pa še kaj in solarni kralj se lahko vrne na prestol kot vrhunski meneđer.

• Všeč mi je
Reactions: sad

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
483
-3.293
28
... lahko pa ti kaj pojasnis, ker si pri koritu.
Kakšna pojasnila bi rad? za trače nisem pravi naslov, za to imaš razne rumene portale in druge "medije", ki futrajo ljudi, ki so željni takih "novic". Pa tudi tukaj na forumu imate konec koncev nekaj smetarjev, ki limajo sem vsako bedastočo in smeti, ki jo poberejo na netu.

Za resne stvari (projekti, dogajanja ipd) sem pa že napisal, kje jih lahko najdeš, če le hočeš, za sprotno obveščanje pa imaš tudi kakšen medij, ki je nepristranski.

Alex

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Kakšna pojasnila bi rad? za trače nisem pravi naslov, za to imaš razne rumene portale in druge "medije", ki futrajo ljudi, ki so željni takih "novic". Pa tudi tukaj na forumu imate konec koncev nekaj smetarjev, ki limajo sem vsako bedastočo in smeti, ki jo poberejo na netu.

Za resne stvari (projekti, dogajanja ipd) sem pa že napisal, kje jih lahko najdeš, če le hočeš, za sprotno obveščanje pa imaš tudi kakšen medij, ki je nepristranski.

Alex

dobr, samo da ustavis klevete je najbolje, da se jih cimprej razjasni... pa k si ze glih tukej...

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

erikson

Guru
25. avg 2007
22.726
6.501
113
Baje po ajpesu hčer ni več direktor ?
V petek popoldne (12.01.2024 14:26) je bila res vpisana sprememba.

star solar 2024.png

2. okt 2007
3.871
2.388
113
Razen ko vas ne in delate dramo po LJ ulicah....

se zelo motiš, mene kolesrti ne pod levo alli desno vlado ne boš videl. Tam so bili sami NVo lenuharji, ki itak sedaj v tej vladi dobivajo banje €€€€.

Res pa je, da se tud ne strinjam z JJ, pa me eni tako označite za komunajzerja in kolesarja... pa res, kolesarim zelo rad, naredim nekaj tisoč km letno in priznam, mimo parlamenta sem samo enkrat bil s kolesom pred davnimi leti....