Planet Golob

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.533
7.050
113
Sem napisala, enkrat, se ravnokar citirala bolj ciljano in bom zdaj se bolj, da ne bo prevec balasta, ki bega:

"Tle dobite njegove racunovodje, ce lahko"

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Ne razumem. Priporočaš njegove računovodje ali je to izgovor, da ptič ni kriv, ker ni vedel? Ker če slednje, potem lahko samo to nalimam: :valjamse:
Če pa prvo, potem pa tole: :mad::eek: Da nam želiš take nesposobne računovodje. o_O :mad:
PS: me zanima, če mu je Snežič to “optimiziral”? :valjamse: To bi bila potem pika na i.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.533
7.050
113
Pravim, da se ga tukaj in na tak nacin dobi, ce je kaj za dobiti.

Saj ti imas svojo firmo, ce se ne motim. ce tvoj racunovodja zajebe, kdo je kriv in kdo plača? Moja napaka, ce sem imela za samoumevno, da se to ve. Velika napaka in predpostavka, sicer, v retrospektivi.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Ne razumem. Priporočaš njegove računovodje ali je to izgovor, da ptič ni kriv, ker ni vedel? Ker če slednje, potem lahko samo to nalimam: :valjamse:
Če pa prvo, potem pa tole: :mad::eek: Da nam želiš take nesposobne računovodje. o_O :mad:
PS: me zanima, če mu je Snežič to “optimiziral”? :valjamse: To bi bila potem pika na i.

tako osnovno optimizacijo ti pove vsak kolega, ko gresta na malico.

Pa ni vrag, da je že sam poznal tole, glede na njegovo kilometrino.

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Jaz ne bi bil prepričan, glede na to, da se na taki neumnosti pusti ujeti, da goljufa.
Prej bi rekel, da je toliko samovšečen, da misli, da bo vse šlo, ker je to pač on.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.344
7.425
113
Sem napisala, enkrat, se ravnokar citirala bolj ciljano in bom zdaj se bolj, da ne bo prevec balasta, ki bega:

"Tle dobite njegove racunovodje, ce lahko"
Racunovodje s tem nimajo nic. Papirje je podpisal bodisi on bodisi odgovorna oseba. Gre pa za pridobivanje dvojne koristi - podjetju ki znizuje davcno osnovo in prikrito izplacilo dobicka lastniku ki zivi v stanovanju (in ga ne placuje ker zanj to pocne pravna oseba).

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.344
7.425
113
Pravim, da se ga tukaj in na tak nacin dobi, ce je kaj za dobiti.

Saj ti imas svojo firmo, ce se ne motim. ce tvoj racunovodja zajebe, kdo je kriv in kdo plača? Moja napaka, ce sem imela za samoumevno, da se to ve. Velika napaka in predpostavka, sicer, v retrospektivi.
Ce racunovodja naredi racunovodsko napako je kriv on. Ce odda papirje na furs z laznimi podatki ki si mu jih posredovala ti pa odgovarjas ti. Pogodbo si preberi saj jo verjetno imata

• Všeč mi je
Reactions: sixpower in sad

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.175
6.986
113
pri taščici
Planet Golob gre dalje...

Brez opisov bi zadel, kako se je kateri preCednik tam obnasal..

Leta 2000 sem bil povabljen na "poslovno" kosilo na Brdo. Sem 99% prepričan da je bil racun napisan gostiteljici z velikim popustom. Ce je bil sploh napisan.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.175
6.986
113
pri taščici
Kaj je pravzaprav sploh narobe pri stavbi? Nekdo je ustvaril javno mnenje, da je prodajalec preveč zaslužil? Sindikalisti so jezni, ker si stavbe niso mogli vnaprej ogledati? Za razliko od ostalih dveh ima vsaj nekaj parkirišč.

Mnogi znani in uspešni IT-jevci so sicer začeli kariero v tej stavbi.
Narobe je to, da je ni kupila takrat ko jo je veznavar kupil za cetrtino ceno.
Najemnino za sodno palaco placujemo ze desetetlja (mislim da denacionalizacija) zato ze desetetlja tud kupujejo nepremicnino.
Jaz sem preprican, da je tukaj del kupnine veznavar dal nekomu v zep. Komurkoli ze.

• Všeč mi je
Reactions: Holobist

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.864
2.642
113

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.190
4.311
113
Rdeče Velenje pleše......

Mogoče pa zdej dojemajo izrečene besede Pernatega o davku...

Svoboda stane......
Še RTV v obvezni davke kot bivši PZZ