Ne razumem. Priporočaš njegove računovodje ali je to izgovor, da ptič ni kriv, ker ni vedel? Ker če slednje, potem lahko samo to nalimam:
Če pa prvo, potem pa tole: Da nam želiš take nesposobne računovodje.
PS: me zanima, če mu je Snežič to “optimiziral”? To bi bila potem pika na i.
Racunovodje s tem nimajo nic. Papirje je podpisal bodisi on bodisi odgovorna oseba. Gre pa za pridobivanje dvojne koristi - podjetju ki znizuje davcno osnovo in prikrito izplacilo dobicka lastniku ki zivi v stanovanju (in ga ne placuje ker zanj to pocne pravna oseba).Sem napisala, enkrat, se ravnokar citirala bolj ciljano in bom zdaj se bolj, da ne bo prevec balasta, ki bega:
"Tle dobite njegove racunovodje, ce lahko"
Jaz ne bi bil prepričan, glede na to, da se na taki neumnosti pusti ujeti, da goljufa.
Prej bi rekel, da je toliko samovšečen, da misli, da bo vse šlo, ker je to pač on.
Ce racunovodja naredi racunovodsko napako je kriv on. Ce odda papirje na furs z laznimi podatki ki si mu jih posredovala ti pa odgovarjas ti. Pogodbo si preberi saj jo verjetno imataPravim, da se ga tukaj in na tak nacin dobi, ce je kaj za dobiti.
Saj ti imas svojo firmo, ce se ne motim. ce tvoj racunovodja zajebe, kdo je kriv in kdo plača? Moja napaka, ce sem imela za samoumevno, da se to ve. Velika napaka in predpostavka, sicer, v retrospektivi.
Zato pa Golob in njegovi trajbajo svojo pogubno politiko ne glede na izjave in dokaze stroke.... A Janeza se da enostavno odvrniti z eno zgodbico, ki nima veze z nicemer. Dim, megla...
Leta 2000 sem bil povabljen na "poslovno" kosilo na Brdo. Sem 99% prepričan da je bil racun napisan gostiteljici z velikim popustom. Ce je bil sploh napisan.Planet Golob gre dalje...
Brez opisov bi zadel, kako se je kateri preCednik tam obnasal..
Bumerang afere vila Zlatorog: Levi veljaki so v vili bivali brezplačno | Nova24TV
Medijska akcija "afera Zlatorog", v kateri ima Komisija za preprečevanje korupcije osrednjo vlogo, je levici eksplodirala v obraz. Oglasili so se zaposleni na JGZ Brdo in razkrili grdo resnico levih dostojanstvenikov. Medtem ko Janšo preganjajo zaradi popustov, so se dr. Danilo Türk, Milan...nova24tv.si
Narobe je to, da je ni kupila takrat ko jo je veznavar kupil za cetrtino ceno.Kaj je pravzaprav sploh narobe pri stavbi? Nekdo je ustvaril javno mnenje, da je prodajalec preveč zaslužil? Sindikalisti so jezni, ker si stavbe niso mogli vnaprej ogledati? Za razliko od ostalih dveh ima vsaj nekaj parkirišč.
Mnogi znani in uspešni IT-jevci so sicer začeli kariero v tej stavbi.
Človek citira samega sebe.
»Vsakemu politiku je najbolj enostavno, da se ne loteva ničesar in da poskuša samo plavati in v resnici iskati priljubljenost. Priljubljenost najlažje dobiš tako, da kritiziraš stvari, ne da jih spreminjaš.«
Predsednik vlade Robert Golob za oddajo Svet na Kanalu A o iskanju priljubljenosti
Vir: https://www.mladina.si/229989/izjave-tedna/
Poglej priponko 78989
Desant na Drvar-nico v režiji ljubljenega Twito-ta
Malo za hec, malo za res.
Alex
Vse ok ampak dejmo samo eno stvar razcistit. Lastnik ne stiska za place ampak direktor. Lahko je eno in isto ni pa nujno v vseh primerih
Zgleda je pozabila kaj je kupila pred leti?gospa po mojem še danes ne ve točno kakšno izobrazbo ima...kar včasih ne veš kaj je bolje, da ne veš al da lažeš