Planet Golob

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.045
6.232
113
Saj vem, ne boš razumela dejanske situacije, ne stanja ki smo ga takrat imeli. Nisem niti dolžan svojega privatnega življenja in osebne stiske razlagat tako globoko tukaj javno na forumu. Verjetno si tudi to zaznala v PM takrat, bilo je nekaj grdih besed... Ampak da sma še dalje forumska prijatelja, da podebatirama še kako o TČjkah in SEjkah, ti dam prav. Ampak goljufije politike bom še dalje grajal, neglede če je moja sopotnica bila takrat samohranilka.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.537
7.053
113
Goljufije politikov grajam tudi sama. Ne razumem pa, zakaj se zatikamo na tisto eno stvar, ki to ni. In se porablja čas in dobro voljo tam, kjer ni nic omembe vrednega najti, ce sploh kaj...

Clovek je premier. sam, s svojo stranko in koalicijo je že zafural oziroma še bo, kar bi si mislili, da se ne da. na drzavni ravni, za vse nas. A Janeza se da enostavno odvrniti z eno zgodbico, ki nima veze z nicemer. Dim, megla...

Pa dobro... Imamo, kar zasluzimo. Ce je tole dovolj za preusmeritev pozornosti, pa naj bo. Vsi, ki tole pogrevamo in dvigujemo, delamo za Goloba trenutno. Jaz ne bom več...

• Všeč mi je
Reactions: msenjur

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
483
-3.293
28
Jabe , prav imaš, izza tipkovnice ne boste rešili Slovenije z vašimi brezplodnimi debatami-raje se obleci pa šibaj na Jošta, verjetno boš srečala Bratuškovo in ji povej, kaj te teži-je zelo prijazna in si vzame minutko ali dve, ni panike.
Tako boš naredila dve-tri dobre stvari zase-zmigala se boš od sedenja za kompom, naredila kaj dobrega za postavo in mogoče še kaj zanimivega zvedela iz prve roke.

Alex

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.537
7.053
113
Svobodnjak
Hmm... Verjetnost je na strani, da je ne bom. Sem ze leta skoraj vsak dan gor, moj hišni hrib. Kot njen... pa jo srecam zelo zelo malokrat. Ce že, poleti oziroma ob toplejsih dneh, ker pikirava na isto klopco. In takrat se lepo pozdraviva in ne tezim, ker domnevam, da gre tudi ona gor zato, da se sprosti. In ji tudi ne bom, ceprav na Alterji eden pravi, da žih... No, to je, kar se Josta tice...

Tvoja skrb za mojo postavo je odvec. Hvala vseeno...

• Všeč mi je
  • Wow
Reactions: erikson in nacek

B81

22. jul 2007
37.743
11.021
113
Goljufije politikov grajam tudi sama. Ne razumem pa, zakaj se zatikamo na tisto eno stvar, ki to ni. In se porablja čas in dobro voljo tam, kjer ni nic omembe vrednega najti, ce sploh kaj...

Clovek je premier. sam, s svojo stranko in koalicijo je že zafural oziroma še bo, kar bi si mislili, da se ne da. na drzavni ravni, za vse nas. A Janeza se da enostavno odvrniti z eno zgodbico, ki nima veze z nicemer. Dim, megla...

Pa dobro... Imamo, kar zasluzimo. Ce je tole dovolj za preusmeritev pozornosti, pa naj bo. Vsi, ki tole pogrevamo in dvigujemo, delamo za Goloba trenutno. Jaz ne bom več...

Če ti res ne vidiš nič drugega, bi lahko razmislila vsaj o konkurenčni prepovedi, ki jo je (ali pa ni) imel zapisano v pogodbi v prejšnji službi. Jaz sam ne smem opravljati enakega dela za drugo podjetje, ko sem zaposlen v enem.

Kako lahko golob, šef genija, prodaja elektriko s privat firmo, ne razumem.

Ajaa točno, saj je ne. Žena jo je, zdaj pa hčerka :valjamse:

Še enkrat, on vodi državo. On, ne Kangler ali Kramberger.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.864
2.644
113
Zgleda da so vsi v NVO-jih, kulturi ali na RTV.

1705226739218.png

2. okt 2007
3.871
2.388
113
Zgleda da so vsi v NVO-jih, kulturi ali na RTV.

Poglej priponko 78960

če je zadovoljstvo tovjega/vašega žilvljenja odvisno od vlade, potem je res nekaj narobe.

jaz sem bil zadovoljen pod vlado JJ, pod golobom, ker za lastno življenje in udobje samo poskrbim, ne čakam na vlado.... in večina, ki jih poznam, ne glede na vlado, imajo udobno živlenje, po domače, jih boli k****

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.638
3.092
113
v lokalni ostariji
Se enkrat sprašujem, kje so limance? Meni se zdi kot en seznam, kjer dela kljukice:
- a je lahko lastnik. Lahko. Kljukica
- a je lahko direktor. Ne sme. Kljukica
- je treba prijaviti spremembo premoženja. Treba. Kljukica
- je premoženje samo tisto, kar je pisano na mozevo ime, ceprav je jasno, da ce je zena lastnik, je tudi moz, ker v zakonu pridobljeno je skupno. Je. Kljukica (in tudi ce bi moral, glej prvo alinejo)
- davcna optimizacija ni enako goljufija. Kljukica. Tle dobite njegove racunovodje, ce lahko. Drugod ni kaj najti
- pa se kaj
Tak se to gre. Sistematicno kljukice po seznamu in vse morajo biti narejene.
Tukaj je polno malih goljufkov, se fockajo v vsaki temi. Tu pa "papeski". Nobeden se ni se nic naucil z gobcanjem. Zato so pa se vedno vecji goljufi kot Golob v tej zgodbi.

Kar se pa tice glupiranja okoli rabe denarja. Fascinantno mi je, kako vsi dobro vedo, kako nekdo drug troši. Lahko ve, kako bi sam, ce bi ga imel, ampak nekje je razlog, da ga nima...

Par let sem bral kako je en politik in njegovi bližnji pokvarjen, diktator krade laže... A na koncu ljudje iZvolijo enakega ali pa se hujšega. In sedaj tišina. Išče se opravičila za njegova dejanja.

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.279
983
113
Par let sem bral kako je en politik in njegovi bližnji pokvarjen, diktator krade laže... A na koncu ljudje iZvolijo enakega ali pa se hujšega. In sedaj tišina. Išče se opravičila za njegova dejanja.
Po čem je sedanji enak ali hujši?
Pa da ne bo nesporazuma, ta mi deluje, bolj kot pokvarjen, nesposobno prepotentno budalo, ki ima že od nekdaj polno rit .

• Všeč mi je
Reactions: sixpower