Na našo žalost model fura to stanje bolj kot ne 24/7To je napisal v stanju zmanjšane prisebnosti![]()

Na našo žalost model fura to stanje bolj kot ne 24/7To je napisal v stanju zmanjšane prisebnosti![]()
Kaj za hudiča pa naj rečejo?Hmmm. Ljubitelji perjadi in ostallih letečih podgan pa so zadnje dni nekako tiho....
Pa sej bi oni opico volili, to je jasno...Kaj za hudiča pa naj rečejo?
Pa kdor je volil te bedake mora biti bolan na umu.
To sem trdil že pred volitvami, na žalost imam par takih debilov v žlahti
Sem si šel malo v podrobnosti osvežit spomin, ki mi pravi, da je ta VRHUNSKI menedžer dobil nekaj čez 30% glasov in situacija je bila sledeča:3/4 volilcev je volilo Goloba? Morda na planetu Golob, na Zemlji v Sloveniji pa definitivno ne.
Na našo žalost model fura to stanje bolj kot ne 24/7![]()
To velja za Goloba, ki ni sposoben ali noče? zagotoviti varnosti!če je zmanjšana prištevnost potem tud kako potrdilo od psihiatra? pa obvezno ( zakonsko) samo 4 urni delavnik, pa ne bo mel časa palamudit po ex twiterju. Vsaj znotraj delavnika. Pa kamilčin čajčk in insajd balance od herte pa bo janez kt špadn fant
.....ko ste vžigate na teh 3/4 , naj mi nekdo pove, ker ne najdem , kje piše da jih je 3/4 volilo goloba???????Sem si šel malo v podrobnosti osvežit spomin, ki mi pravi, da je ta VRHUNSKI menedžer dobil nekaj čez 30% glasov in situacija je bila sledeča:
Volitve v Državni zbor Republike Slovenije so bile v nedeljo, 24. aprila 2022. Po podatkih okrajnih volilnih komisij (OVK) je na voliščih v Sloveniji glasovalo 1.203.522 volivk in volivcev oziroma 70,97% vseh volilnih upravičencev. Vseh volilnih upravičencev je 1.695.796
Izid glasovanja je naslednji:
1. GIBANJE SVOBODA 34,45%
2. SLOVENSKA DEMOKRATSKA STRANKA - SDS 23,48%
3. NOVA SLOVENIJA - KRŠČANSKI DEMOKRATI 6,86%
4. SOCIALNI DEMOKRATI - SD 6,69%
5. LEVICA 4,46%
Vir: PODATKI DRŽAVNE VOLILNE KOMISIJE
Naš vele(pre)cenjeneni VRHUNSKI menedžer je torej dobil 34,45% glasov kar je DALEČ stran od 75% oziroma 3/4 volilcev, ki so se volitev dejansko udeležili in še VELIKO DLJE od 75% oz. 3/4 vseh volilcev.
a to je stručnjakinja, ki je govorila da morš tud sam ponoč u hosti nosit masko?
Tudi jaz ne, ampak jebiga, brez tega bi bilo zaman vse nabijanje in vsa gnojnica (ups, aja, saj je). Kot je rekla jabe, veselje je nabrat na kup cel zborček s šamponom na ustih......ko ste vžigate na teh 3/4 , naj mi nekdo pove, ker ne najdem , kje piše da jih je 3/4 volilo goloba???????
A fant pa ne bi bilIn po potrebi sem lahko tudi golobov fan, zakaj pa ne...
Zadnjega stavka od treh pikic dalje anede da nisi razumel. Vse in karkoli ti pade na pamet, edini pogoj je da nima stične točke z realitijem (vudulešinarjem).A fant pa ne bi bil![]()
Ne vem, kaj imaš od tega, da ponavljaš laži. Na spletu imaš njeno izjavo in tudi njen odgovor na to laž, ki jo nekateri že tri leta vztrajno širite.a to je stručnjakinja, ki je govorila da morš tud sam ponoč u hosti nosit masko?
krucefiks res smo slovenci pozabljiiv debili in si to kar mamo tud zaslužmo
Sedaj pa ga SDS prehiteva, čeprav je Gibanje Svoboda priključilo še stranki LMŠ (3,72%) in SAB (2,61%).Sem si šel malo v podrobnosti osvežit spomin, ki mi pravi, da je ta VRHUNSKI menedžer dobil nekaj čez 30% glasov in situacija je bila sledeča:
1. GIBANJE SVOBODA 34,45%
2. SLOVENSKA DEMOKRATSKA STRANKA - SDS 23,48%
Ne vem, kaj imaš od tega, da ponavljaš laži. Na spletu imaš njeno izjavo in tudi njen odgovor na to laž, ki jo nekateri že tri leta vztrajno širite.