Planet Golob

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.481
3.839
113
davorinm.wordpress.com

Steve

Guru
13. avg 2007
10.043
1.955
113

Kakšna komedija hahaha. :valjamse:

Ej jebemomater takih debilov na kupu kot je ta svobodna rakava tvorba s ptičjo kugo na čelu pa ne vem če je civilizacija od začetka obstoja videla.
Da sem jaz član te sekte...mene bi bilo sram po cesti hodit. V tem leglu je smetana nesposobnih debilov.
Vedno bolj se mi zdi da ta kup ptičjega dreka novega leta ne bo dočakal na prestolu.

Ukvarajajo se samo še sami s sabo, kar jim štejem v plus. Ker s tem se upočasnjuje delanje škode državi.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.381
16.687
113
Pazi zdaj, ko ti bodo morda kakšni skušali objasnit, da:
- je tole še vedno bolje kot da bi bil PV Janša, v bistvu bi bilo bolje KARKOLI pa magari počeno cvetlično korito ali pa polomljene grablje
- je v bistvu Janša kriv, da je Golob PV ( in ne idioti, ki so ga izvolili) ter da po tej (zgrešeni) logiki lahko tudi tole sranje damo na seznam vsega, kar nam je Princ teme zakuhal v zadnjih 30+ letih

kemb

Majstr
7. okt 2018
869
891
93

Razočaran sem. Ali ne znajo oceniti, računati ali ugibajo? Milijarde... z milijardami se igrajo ko z bonboni....

B81

22. jul 2007
38.319
11.422
113
Čimveč dnarja morajo "pobrat"... bo naslednja vlada lahko državo na noge postavila (sicer z našim dnarjem, ampak saj svojega itak nima) :D

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

kemb

Majstr
7. okt 2018
869
891
93
Sej bo(sta) 2 mandata... samo ni definiral dolžino enega mandata.. in sedaj nas prepričuje, da trenutno zaključuje 2 mandat...

B81

22. jul 2007
38.319
11.422
113

jello

Guru
22. sep 2008
10.423
3.982
113
Pazi zdaj, ko ti bodo morda kakšni skušali objasnit, da:
- je tole še vedno bolje kot da bi bil PV Janša, v bistvu bi bilo bolje KARKOLI pa magari počeno cvetlično korito ali pa polomljene grablje
- je v bistvu Janša kriv, da je Golob PV ( in ne idioti, ki so ga izvolili) ter da po tej (zgrešeni) logiki lahko tudi tole sranje damo na seznam vsega, kar nam je Princ teme zakuhal v zadnjih 30+ letih
Obračaj kolikor te je volja, dokler ne ponudiš drugega od posmehovanja kako je 3/4 volilcev glupih, lahko takšne alineje ponavljaš vsaki dve leti. Še imen ni treba menjat.

Lahko se jutri na tiskovki pojavi komplet vlada stoje na glavi z dildotom v ustih, norec, ki ta teden poziva narod k orožju ne bo zato nič manj norec. In nič dlje od svojih 25%. Ki si jih lahko obesi na steno ali zatakne za klobuk.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.231
4.254
113
Obračaj kolikor te je volja, dokler ne ponudiš drugega od posmehovanja kako je 3/4 volilcev glupih, lahko takšne alineje ponavljaš vsaki dve leti. Še imen ni treba menjat.

Lahko se jutri na tiskovki pojavi komplet vlada stoje na glavi z dildotom v ustih, norec, ki ta teden poziva narod k orožju ne bo zato nič manj norec. In nič dlje od svojih 25%. Ki si jih lahko obesi na steno ali zatakne za klobuk.
https://www.reddit.com/r/Ljubljana/comments/16rl7az
levičarske pičke je baje strah imajo sedaj spreje...
Top of the top..., če tako skinejo ...

nekaaaa... samo rini...
Bomo vidli tvojih 3/4 pr naslednjih rednih ali predčasnih volitvah....
Mogoče svojo pošlji čez Vič ponoč, s'tvojim klobukom, zataknil ji ga bo pa zumba....

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.381
16.687
113
:valjamse:

3/4 volilcev je volilo Goloba? Morda na planetu Golob, na Zemlji v Sloveniji pa definitivno ne.

Nihče ni rekel, da norec, ki ta teden poziva narod k orožju, ni norec zaradi tega pa še marsičesa drugega ampak da si pa mnenja, da je KARKOLI drugega boljše od njega je pa tudi možganski prdec prve klase, Golob to zdaj lepo demonstrira v praksi.

Steve - evo enega take sorte :cheer: