Planet Golob

erikson

Guru
25. avg 2007
22.952
6.702
113

"Če je slučajno razlog za izključitev moje stališče glede politične integritete in politične odgovornosti, je očitno, da ta stranka in predsednik te stranke teh vrednot z mano ne deli," je Šetinc Pašek zapisala v odzivu za STA. Kot je še dodala, razlogov za izključitev iz stranke ne pozna. "Kot so mi namreč po seji sveta povedali kolegi, pravih razlogov niso slišali, razen - ugibam iz slišanega - zbirko klevet, laži, natolcevanj in konstruktov, ki jih je očitno zbrala generalna sekretarka Vesna Vuković," je še dodala.

shift

Guru
20. jul 2007
9.978
2.417
113
za šankom
Pa mi rabimo skrajno desno vlado,da se drhal spuca,lenuhe zaposli,mularijo odžene od ekranov,starše šoloobveznih otrok poduči,da nimajo kaj hoditi z odvetniki v šolo ( če res ni kakšne hard pizd****)....da se javne zavode pošlihta, ukine inštitut 8.marec....čas je,da mamo Slovenci kaj od tega,ne pa da mi en Šipteraj,ki ne ve kaj je Durex,dobi več pravic kot jaz....smo šli v maloro...sry,razpizd*** me je

problem je samo to, ker v naši državi desnih politikov ni so samo levi in bolj levi

erikson

Guru
25. avg 2007
22.952
6.702
113
svoboda zalovanje.png

Držijo se pa kot na pogrebščini.

Ted

Guru
8. sep 2007
1.714
588
113
Ne samo odmeve, tudi 24 zvečer... Nedeljski Dars je bil očitno čisti smoke screen, očitno SDS-ov obračun z Nsi in hkrati slab poskus preusmerjanja pozornosti iz rabot Svobode. Očitno so vedeli kaj bosta povedala Bobnarjeva in Lindav. Svoboda in Golob pa... Ne vem no, to je še slabše kot pri LMŠ 2020 - zdaj pa res pogrešam Radio Ga Ga, bi se vsaj lahko smejali ob tej tragediji, ki ji rečemo vodenje države...

Upam, da naslednja vlada (ali reorganizirana vlada z novim vodstvom) Lindava in Bobnarjevo zaposli na visokih položajih, take ljudi rabimo.

• Všeč mi je
Reactions: koliko

B81

22. jul 2007
38.309
11.418
113
pač, preden se piše o tem kak avtokrat je janšovec

Poslanka Svobode Mojca Šetinc Pašek je ob izključitvi iz največje vladne stranke v odzivu za STA poudarila, da želi najprej slišati razloge zanjo. Način izključitve brez pojasnila, razprave in pravice do zagovora pa po njenem mnenju kaže na "porazno stanje in tudi siceršnje razumevanje notranje demokracije v stranki".

btw, Nova je včeraj v MB spraševala ljudi na ulici, če bi menjali vlado s tehnično in večina je rekla odločno ne :D

• Všeč mi je
Reactions: koliko

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.405
3.135
113
Lublana
Obišči stran
Tale Golob je res psihopat. Pa kakšne izjave to daje. Tip je obseden z Janšo. :valjamse: On svojo stranko promovira, kot stranko, ki je Janeza Janšo odpeljala z oblasti. Torej je to edino čemu je bila stranka sploh namenjena. Vse ostalo je nepomebno, saj v nadaljevanju pravi, da Janez Janša že ne bo videl filma o njegovem odstopu z mesta premiera.To je že na osebni psihopatski ravni, saj daje občutek, da bo raje potopil vse okoli sebe, svojo stranko in tudi vso državo, da le Janša ne vidi njegov njegov odstop. Sicer pa vse bolj potrjuje, kar sem rekel že, ko sem ga prvič slišal več, kot pet stavkov povedat. Tip ima tako hudo psihopatsko narcistično osebnostno motnjo, da to lahko vsak vidi in ne rabiš bit nek psihiater.
Goflja pa že stalno na isto foro, kako so super delovni in sami presežki o sebi in stranki, da ima samo najboljše strokovnjake okoli sebe. Pa mlade in nove obraze, pa stabilni... Potem jih pol ven pomeče in razreši pa še kar isto naprej lapa. :valjamse: Pa spet kako bodo pa zdaj res delali... v glavnem samo nakladanje in obljube, kako bo vse super čeprav je obljubil, da obljub ne bo več....
Ok razumem, da so butli nasedli in šli volit tega kreten, recimo, da se lahko vsak kdaj naserje. Ampak, da pa kdo še vedno podpira in verjame v ta cirkus bedakov pa ni več opravičila. To si lahko samo močno moten debil.