Vsi volilci Goloba verjamejo v to. Oz se bom izrazil drugače. Vsi, ki volijo nove obraze, samo da ni Janša![]()
to je največji problem slovenske politike, ker ljudje hodijo na volitve za to, da ni janša...
Vsi volilci Goloba verjamejo v to. Oz se bom izrazil drugače. Vsi, ki volijo nove obraze, samo da ni Janša![]()
Pa mi rabimo skrajno desno vlado,da se drhal spuca,lenuhe zaposli,mularijo odžene od ekranov,starše šoloobveznih otrok poduči,da nimajo kaj hoditi z odvetniki v šolo ( če res ni kakšne hard pizd****)....da se javne zavode pošlihta, ukine inštitut 8.marec....čas je,da mamo Slovenci kaj od tega,ne pa da mi en Šipteraj,ki ne ve kaj je Durex,dobi več pravic kot jaz....smo šli v maloro...sry,razpizd*** me je
S tem da ni neki cvet inteligence...no pa se je izkazalo da je boksar še najbolj pameten od vseh iz spizdil stran med prvimi.
Za podstavke za rože. Ne morejo biti preveč bikasti.
in je ugotovil, da je pametno pravi čas spiz****, nekaj pa se je v boksu naučil, kdaj se je pametno umaknitS tem da ni neki cvet inteligence...
Vsaj v nečem so enotni.Poglej priponko 73955
Držijo se pa kot na pogrebščini.
Danes ob AC opazil velike jumbo plakate s to kreacijo:
![]()
Zraven pa link www.prioritete.com
3-krat lahko ugibate, kdo stoji za tem (še preden odprete zgornjo povezavo)?![]()