Planet Golob

Ss304

Fizikalc
31. jul 2020
129
154
43
Pa mi rabimo skrajno desno vlado,da se drhal spuca,lenuhe zaposli,mularijo odžene od ekranov,starše šoloobveznih otrok poduči,da nimajo kaj hoditi z odvetniki v šolo ( če res ni kakšne hard pizd****)....da se javne zavode pošlihta, ukine inštitut 8.marec....čas je,da mamo Slovenci kaj od tega,ne pa da mi en Šipteraj,ki ne ve kaj je Durex,dobi več pravic kot jaz....smo šli v maloro...sry,razpizd*** me je

tomi

Guru
1. sep 2007
18.824
10.018
113
MB
Najprej so zajeb**, ko so že zraven Levico potegnili. Potem pa preveč ukvarjanje z JJ, pa tudi z NVOji. KO so videli, da NVOjem ne bodo mogli ugodit v vsem, ker so res samo "lenuharkse pijavke", pa so posledično NVOji začeli "od zadaj" lepo delat razprtije. In sedaj smo ker smo, nikjer in tudi ni pričakovati, da bi bilo kaj bolje.
Iluzorno je pričakovati, da bodo predčasne volitve, ki nekih sprememb ne bodo prinesle, tudi SDS več kot tisti 22~25% ne bi dosegla, in je skupaj z NSi premalo. Razen da se Logarja sforsira, samo bi on tudi desnih strankam nekaj glasov odnesel.

Danes se je že po radiu omenjal tehničnni mandatar, tako da so očitno že začeli pripravljati teren. Nek tehnični mandatar, pa koalicijo GS in NSi, ministre pa i vsakega pola malo. S tem, da bi ta mandatar moral biti avtoriteta, da se ne bi ministri spet razkomotili s "rabotami" po svoje.

Pa tehnični mandatar ne more bit JJ, če ga kdo vidi kot odrešenika od njegovih vernikov, ker potem bodo spet kolesarji, ki so sedaj začuda tiho, ker €€ pa jim priteka.
em, kaj ?

• Objave ne odobravam
  • Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in jest5

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.696
4.132
113
F9NxC1_XQAAcgwX.jpg

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.837
2.482
113
Pomurje
Pa mi rabimo skrajno desno vlado,da se drhal spuca,lenuhe zaposli,mularijo odžene od ekranov,starše šoloobveznih otrok poduči,da nimajo kaj hoditi z odvetniki v šolo ( če res ni kakšne hard pizd****)....da se javne zavode pošlihta, ukine inštitut 8.marec....čas je,da mamo Slovenci kaj od tega,ne pa da mi en Šipteraj,ki ne ve kaj je Durex,dobi več pravic kot jaz....smo šli v maloro...sry,razpizd*** me je
s skrajno desno vlado, se bodo problemi samo še množili, je čist dovolj normalna desna, leva ali srednja vlada, le da se naj ne ukvarja z zgodovino in spreminja ustavo v delih kjer je bilokatera cerkev ločena od države, vera izključena iz javnega izobraževanja; bolnice, elektro gospodarstva... ostanejo javne, ampak pod kontrolo....

ni treba dosti pa bo red. Ga pa ni trenutno politika, ki bi bil to sposoben uredit.

B81

22. jul 2007
38.306
11.417
113
Ob vsem tem lahko janši samo čestitaš... baje vlada s trdo roko, na sejah točno ve, o čem se menijo, in pričakuje rezultate, magari ponoči.
Desno vlado vedno rušijo levičarji.

Leve vlade pa ne rušijo desničarji, kot bi pričakoval, ampak levičarji sami - pa razumi, če moreš. To je verjetno ta njihova rdeča krvoločnost.

s skrajno desno vlado, se bodo problemi samo še množili, je čist dovolj normalna desna, leva ali srednja vlada, le da se naj ne ukvarja z zgodovino in spreminja ustavo v delih kjer je bilokatera cerkev ločena od države, vera izključena iz javnega izobraževanja; bolnice, elektro gospodarstva... ostanejo javne, ampak pod kontrolo....

ni treba dosti pa bo red. Ga pa ni trenutno politika, ki bi bil to sposoben uredit.
pod kakšno kontrolo ? javno? kaj pa koncesije?
časi javnega so mimo, oz če greš v javno in hočeš kvaliteto to stane, pri nas to ne bi šlo skozi. Pa ne samo zaradi cekinov tud menatliteta, odnos do teh storitev je tak kot je. Zasebnik se mora potruditi da zasluži cekine, javna storitev je pa garantiran cekin. Po drugi strani pa recimo tisti bolj uspešni v javnem svetu storitev nimajo možnosti nekih napredkov, nagrajevanj, pri zasebnikih je to bolje urejeno...

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.837
2.482
113
Pomurje
Ob vsem tem lahko janši samo čestitaš... baje vlada s trdo roko, na sejah točno ve, o čem se menijo, in pričakuje rezultate, magari ponoči.
Desno vlado vedno rušijo levičarji.

Leve vlade pa ne rušijo desničarji, kot bi pričakoval, ampak levičarji sami - pa razumi, če moreš. To je verjetno ta njihova rdeča krvoločnost.
Daj spokaj se s takim kandidatom, ki ga pajac kot je Šarec ali Bratušek pelje vcat. Pa, da ne bi rekel, da je folk tak glup.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.837
2.482
113
Pomurje
pod kakšno kontrolo ? javno? kaj pa koncesije?
časi javnega so mimo, oz če greš v javno in hočeš kvaliteto to stane, pri nas to ne bi šlo skozi. Pa ne samo zaradi cekinov tud menatliteta, odnos do teh storitev je tak kot je. Zasebnik se mora potruditi da zasluži cekine, javna storitev je pa garantiran cekin. Po drugi strani pa recimo tisti bolj uspešni v javnem svetu storitev nimajo možnosti nekih napredkov, nagrajevanj, pri zasebnikih je to bolje urejeno...
Ja no, pa je potrebno da je tako? Politiki kradejo, da je joj, zato pa tudi vsi pod njimi. Iz teh javnim nakradenih sredstev se potem politika napaja.
Pa se čudite, ča pa nas politiki vsake volitve žejne čez vodo peljejo.
Nismo mi za politiko.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.837
2.482
113
Pomurje
Seveda je folk glup, kako pa bi drugače Šarec zmagal?
Oprosti, kaj pa če si ti "glup", ker je tvoj kandidat zgubil oz. redno izgublja.
In le ne pride gor, da že 20 let desnico drži v šahu in to samo za svojo osebno korist.
Ta tvoj kandidat je že na nivoju Erjavca in Jelinčiča, samo, da sem zraven in da malho praznim.

B81

22. jul 2007
38.306
11.417
113
Oprosti, kaj pa če si ti "glup", ker je tvoj kandidat zgubil oz. redno izgublja.
In le ne pride gor, da že 20 let desnico drži v šahu in to samo za svojo osebno korist.
Ta tvoj kandidat je že na nivoju Erjavca in Jelinčiča, samo, da sem zraven in da malho praznim.
Narobe razmišljaš. Dokler na desni ni res močnega kandidata z avtoriteto, da bo vse te upokojence držal skupaj, je janša žal pravi. Brez močnega kandidata desnica razpade, zaenkrat pa ga ni, razen morda Logar, ampak čujem, da slabo kaže. Si sploh predstavljaš, kaj bi leva stran naredila z državo, če bi bi imela ustavno večino?
Desnica mora bit, ampak je sestav tak, da rabi trdo roko - kar rabi tudi levica. Tamali je znal, ker je imel okoli sebe prave ljudi, tale leteči pa je preveliki narcis.

aja btw - nikoli še nisem volil janše oz. sds-a.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.948
6.695
113
Urška Klakočar Zupančič odstopila kot podpredsednica stranke Svoboda. Zaradi preobremenjenosti.

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.762
7.425
113

Na levici je pa kaj? Zmaguje nov obraz, kateri čez 4 leta niti več ne pride v parlament. Naslednja kulta pa so nasledniki zveze komunistov in športno društvo faliranih študentov ekonomske fakultete.

Pa itak vsi dobrodelni, v parlamentu za naše dobro. Če boš priden boš sedaj dobil prenosnik. Nje.

disc

Guru
4. feb 2011
2.472
593
113
Uf, takega faila te vlade še jaz nisem pričakoval :oops1:

Rabimo nov obraz, sej veste, sam da ni JJ , sam kdo sploh še ostane :sprasujemse: