Planet Golob

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.481
3.839
113
davorinm.wordpress.com
čakte mal, 6 mio za nekaj kar noben ne rabi, odg. se mal gledajo pa se smehljajo????

raja bi jih par morala primit, ven odnest pa kar skamenjat. 3x bi se to zgodilo, pa se neb več tole dogajalo. Res pa da ni lepo. Sam na lepo očitno ne bo šlo.

pol bodo volitve in novi obrazi....

k sreči nismo nesmrtni.
Sem prepričan, da bo to kolesarje tok zmotilo, da bodo šli pred parlament! Samoorganiziran protest zako kot pri zadnji vladi!

kemb

Majstr
7. okt 2018
869
891
93
Prenosniki bi naj bili namenjeni md drugim pravnim osbam prizadetim po poplavah. Datum, razpisa oziroma naročila je 21.7. Pravi jasnovidci so tile na ministrstvu. Jaz jim pošljem danes mail, sigurno mi bodo povedali sobotno kombinacijo lota.
Ne bodo. Kombinacija je namenjena njim samim....;)

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.374
16.681
113
:fredi: :cheer:

1e58dc9a1016eca05f6504b64b6251d9.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Razlika med "levim" in "desnim" volivcem? Desni izvoljenega, pa naj počne karkoli, domala malikuje, levi pa svojega, če se še tako trudi, začne takoj objedati.
Saj levaki/komunisti prekleto dobro veste, da je vaš "novi" obraz navaden lopov in da ne zna delat in da bo kmalu njegova vlada propadla. Ampak veste pa tudi to, da bo tale vaš "novi" obraz ostal na položaju ostal ravno pšrav časa, da bo lahko vzel denar delavcem, kmetom, podjetnikom ter dobrim projektom in ta denar potem prekanaliziral k Lenuhom, NVOjevcem, Metelkovcem, Izbrisanim, ciganom, LGBTjevcem itd....
Saj ne trdim, da ste levaki pametni, ampak tolk neumni pa spet niste, da že v naprej ne bi vedeli, da vaša vlada ne zna delat in vladat, ker zna vlade samo rušit.

• Haha
Reactions: bizi in Sonny_Chiba

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.760
7.423
113
Plus da so to low budget prenosniki....

Preden jih bodo vse raztalal že ne bodo mogl laufat več od Puppy Linuxa.....ker bo mel win12 že xyz bloatewarea gor....

Če bi mi dva kupovala, bi verjetno pogledala kaj ima najboljši price/performance. Dobiš še 4c/8t procesorje, 8 ali 16gb rama in 512gb ssd.

Da niso pa ti hudi strokovnjaki šli kupovati Celeronov z 4gb spajkanega rama za 500€. Glede na nakupe letalskih kart bi rekel slednje.