Planet Golob

Piton

Guru
11. apr 2022
1.813
-123
113
Zakaj bi pa Hrvati sploh merkal, če pa naš komunistični Golobnjak migrante dobesedno vabi v Slovenijo. Saj golob zida nove migrantske centre in odstranjuje ograjo. Zakaj bi Hrvatje migrante lovili, ko pa vidijo, da so pri nas dobrodošli. Komunisti, si s temi migranti ustvarjajo svojo novo volilno bazo. Migranti, pëdri, cigani, izbrisani....to vse voli levico oziroma komuniste. Zmaga na volitvah zagarantirana.
vište k nč ne zastopte
jest kot eu državljan sm tud dobrodošel v eu, pa me vseen jebejo na šengenski meji
zdej če je za to kriv golob, pol vam tud sam jk&co. ne morjo pomagat

Piton

Guru
11. apr 2022
1.813
-123
113
Aja, pa še na Metelkovski zafiksani politkolesariat sem pozabil. Volilna zmaga ne more izostat. Jih je dost, da lahko tud Chucka Norrisa premagajo.
pravilno vzgojeni in pravilno zvezani in pravilno razmišljujoči (če to pr takih k si ti sploh obstaja) ne nardite nič, sam po jajcih se praskate, pa kurčite 24/7, pol pa kle krulite, da ste zgubil volitve

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
pravilno vzgojeni in pravilno zvezani in pravilno razmišljujoči (če to pr takih k si ti sploh obstaja) ne nardite nič, sam po jajcih se praskate, pa kurčite 24/7, pol pa kle krulite, da ste zgubil volitve
Žal na volitvah en človek odda lahko samo en glas. Pravilno vzgojenih, pravilno zvezanih in pravilno razmišljujočih, nas je pač manj kot vas, ki niste pravilno vzgojeni, zvezani in razmišljujoči.
Tako pač je na volitvah. Na volitvah ne zmaguje nujno pamet, ampak, žal, številčnost. Številčnost pa ni ne garant ne pogoj za pamet.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.217
4.298
113
Žal na volitvah en človek odda lahko samo en glas. Pravilno vzgojenih, pravilno zvezanih in pravilno razmišljujočih, nas je pač manj kot vas, ki niste pravilno vzgojeni, zvezani in razmišljujoči.
Tako pač je na volitvah. Na volitvah ne zmaguje nujno pamet, ampak, žal, številčnost. Številčnost pa ni ne garant ne pogoj za pamet.
Zato je dobro, da pride streznitev, to je inflacija, višji davki, neusklajene socialni transferji, kaos......
Ampak, čar je vedno v tem, da izkoristiš vsak sistem, tudi v slabemu gre in še pomagaš ga zjebat.

• Všeč mi je
Reactions: dejan_

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Zato je dobro, da pride streznitev, to je inflacija, višji davki, neusklajene socialni transferji, kaos......
Ampak, čar je vedno v tem, da izkoristiš vsak sistem, tudi v slabemu gre in še pomagaš ga zjebat.
Fajn bi blo, da bi prišla streznitev ja. Ampak saj vidiš. Golob, oziroma tisti, ki so Goloba nastavili, so zajebal vse. Tud državo. Ampak tistih, ki nič ne delajo, jim to odgovarja saj živijo na račun države in jih je tolko, da bodo še vseeno zmagovali, pa čeprav sami vedo, da bo šlo zaradi njih vse u kürac.. Ker jih je pač številčno več. Jebe se lenuhu za druge in za državo. Važno da mu nekdo, kljub svojemu lenarjenju, vseeno denar priskrbi, da oni lahko zabušavajo, pa špinjele zvijajo. Samo s čikom v zobeh morajo na Metelkovi čakat, kdaj bodo dobili komando, naj gredo spet kolesarit. In vsak dan, pred parlamentom lahko kolesari samo lenuh, ki nima resnejših obveznosti. Zato pa desnica ne more zmagat, ker desničar pač nima časa kolesarit vsak dan po ljubljani. Desničar mora delat.

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.435
3.999
113
Ta odloča številčnost si se zmotil. Dokaz imaš v dveh ministrih.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.042
1.952
113
Se samo meni zdi, ali je ptičja gripa prišla do stadija, ko bo sama sebe uničila? Še najbolj politično blesavim, kot sem sam recimo se zdi, da je svobodno komunistična zgodba počasi izpeta. Ali sem preveč optimističen?

• Všeč mi je
Reactions: sad