Chuck Norris ni vazen, vazno da premagajo janso.Aja, pa še na Metelkovski zafiksani politkolesariat sem pozabil. Volilna zmaga ne more izostat. Jih je dost, da lahko tud Chucka Norrisa premagajo.
Chuck Norris ni vazen, vazno da premagajo janso.Aja, pa še na Metelkovski zafiksani politkolesariat sem pozabil. Volilna zmaga ne more izostat. Jih je dost, da lahko tud Chucka Norrisa premagajo.
tole je sam za ultra fetišiste.Akcija fantje......![]()
počnejo tist kar jim šefi z bruslja dovoljoZakaj misliš, da Hrvati počnejo, to kar počnejo, če bi bili mejaši Avstrici, tega nebi počeli.
vište k nč ne zastopteZakaj bi pa Hrvati sploh merkal, če pa naš komunistični Golobnjak migrante dobesedno vabi v Slovenijo. Saj golob zida nove migrantske centre in odstranjuje ograjo. Zakaj bi Hrvatje migrante lovili, ko pa vidijo, da so pri nas dobrodošli. Komunisti, si s temi migranti ustvarjajo svojo novo volilno bazo. Migranti, pëdri, cigani, izbrisani....to vse voli levico oziroma komuniste. Zmaga na volitvah zagarantirana.
pravilno vzgojeni in pravilno zvezani in pravilno razmišljujoči (če to pr takih k si ti sploh obstaja) ne nardite nič, sam po jajcih se praskate, pa kurčite 24/7, pol pa kle krulite, da ste zgubil volitveAja, pa še na Metelkovski zafiksani politkolesariat sem pozabil. Volilna zmaga ne more izostat. Jih je dost, da lahko tud Chucka Norrisa premagajo.
ja, dons zjutri sem se zbudu pa mi je pršlo.A si ti šele dons dojel kaj nelegalne migracije pomenijo?
a gat ne nosiš?ja, dons zjutri sem se zbudu pa mi je pršlo.
kar u hlače, ko sem vidu tvoj zapis
Najbrž Golob za to ni kriv osebno. Kriv je Murgeljski pozadinski "establišment", ki je Goloba nastavil in zdaj samo ukazuje kaj mora Golob delat.zdej če je za to kriv golob, pol vam tud sam jk&co. ne morjo pomagat
za alter mam posebn outfita gat ne nosiš?
bravo pravi fant od fare.za alter mam posebn outfit![]()
Žal na volitvah en človek odda lahko samo en glas. Pravilno vzgojenih, pravilno zvezanih in pravilno razmišljujočih, nas je pač manj kot vas, ki niste pravilno vzgojeni, zvezani in razmišljujoči.pravilno vzgojeni in pravilno zvezani in pravilno razmišljujoči (če to pr takih k si ti sploh obstaja) ne nardite nič, sam po jajcih se praskate, pa kurčite 24/7, pol pa kle krulite, da ste zgubil volitve
Zato je dobro, da pride streznitev, to je inflacija, višji davki, neusklajene socialni transferji, kaos......Žal na volitvah en človek odda lahko samo en glas. Pravilno vzgojenih, pravilno zvezanih in pravilno razmišljujočih, nas je pač manj kot vas, ki niste pravilno vzgojeni, zvezani in razmišljujoči.
Tako pač je na volitvah. Na volitvah ne zmaguje nujno pamet, ampak, žal, številčnost. Številčnost pa ni ne garant ne pogoj za pamet.
Fajn bi blo, da bi prišla streznitev ja. Ampak saj vidiš. Golob, oziroma tisti, ki so Goloba nastavili, so zajebal vse. Tud državo. Ampak tistih, ki nič ne delajo, jim to odgovarja saj živijo na račun države in jih je tolko, da bodo še vseeno zmagovali, pa čeprav sami vedo, da bo šlo zaradi njih vse u kürac.. Ker jih je pač številčno več. Jebe se lenuhu za druge in za državo. Važno da mu nekdo, kljub svojemu lenarjenju, vseeno denar priskrbi, da oni lahko zabušavajo, pa špinjele zvijajo. Samo s čikom v zobeh morajo na Metelkovi čakat, kdaj bodo dobili komando, naj gredo spet kolesarit. In vsak dan, pred parlamentom lahko kolesari samo lenuh, ki nima resnejših obveznosti. Zato pa desnica ne more zmagat, ker desničar pač nima časa kolesarit vsak dan po ljubljani. Desničar mora delat.Zato je dobro, da pride streznitev, to je inflacija, višji davki, neusklajene socialni transferji, kaos......
Ampak, čar je vedno v tem, da izkoristiš vsak sistem, tudi v slabemu gre in še pomagaš ga zjebat.
Ta odloča številčnost si se zmotil. Dokaz imaš v dveh ministrih.Žal na volitvah en človek odda lahko samo en glas. Pravilno vzgojenih, pravilno zvezanih in pravilno razmišljujočih, nas je pač manj kot vas, ki niste pravilno vzgojeni, zvezani in razmišljujoči.
Tako pač je na volitvah. Na volitvah ne zmaguje nujno pamet, ampak, žal, številčnost. Številčnost pa ni ne garant ne pogoj za pamet.
Pa saj tista dva ministra je nastavil tisti, ki je številčno zmagal. No, naj bi. Uradno.Ta odloča številčnost si se zmotil. Dokaz imaš v dveh ministrih.
Težko. Ker je to v njegovi naravi. Kdor je navajen delat, ne more brez dela. Enako, kot levičar, ki pa ne more brez lenarjenja.Kaj, ko bi desničar poskusil delati manj?
To enostavno ne gre. Kdor je navajen delat, ta bo zmeraj delal nekaj smiselnega. Če poznaš koga, ki je priden in ki dela, recimo tvojo mamo....a si ti svojo mamo lahko predstavljaš, da bo lenarila in ti ne bo oprala gat in skuhala?Saj lahko dela, le proizvaja manj.