Planet Golob

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.245
6.515
113
1697701557077.png

• Haha
Reactions: brane_new

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Se samo meni zdi, ali je ptičja gripa prišla do stadija, ko bo sama sebe uničila? Še najbolj politično blesavim, kot sem sam recimo se zdi, da je svobodno komunistična zgodba počasi izpeta. Ali sem preveč optimističen?
Preveč si optimističen. Komunistična zgodba ni izpeta, ampak se še celo krepi. Le imenuje se zmeraj drugač. Enkrat, se imenuje LDS, pol se imenuje Zares, SD, pol se imenuje Bratuška, pa Cmerar, Šarec, Golob, Levica itd.....
Drugač pa to, kar se dogaja zdaj, je čisti komunizem. Davki, beda, draginja, diktatura in uničevanje tako družine kot tudi države in podjetnikov, kmetov, delavcev, ki so trn v peti komunistom. Saj podjetniki, kmetje delavci...so preveč neodvisni in samooskrbni. Neodvisnih in samooskrbnih pa komunizem ne mara. Ker potem jih ne more kontrolirat in njim ne more ukazovat. Zato so kmetje, obrtniki, delavci....komunistični razredni sovražniki.
Sploh se ne zavedate, da imamo komunizem. Zavedali se boste potem ko bo prepozno in bodo vaši otroci, vnuki....odšli od vas in iz tega komunizma ven v razvito tujino. Upam da boste tudi potem ponosni nase, ker ste volili komunizem.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.042
1.952
113
Po celem zahodnem svetu je začel pihat desni veter. Leve vlade letijo ena za drugo, ker so povzročili že preveč skode. Zadnja to nedeljo v novi zelandiji. Tudi k nam piha ta veter in ptičja kuga ga čuti, zato je nervozena

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Po celem zahodnem svetu je začel pihat desni veter. Leve vlade letijo ena za drugo, ker so povzročili že preveč skode. Zadnja to nedeljo v novi zelandiji. Tudi k nam piha ta veter in ptičja kuga ga čuti, zato je nervozena
Jaz pa nisem tako optimističen. Še. Soroš je dovolj zalege nakotil. In dokler imamo v Sloveniji 95% medijev komunističnih, ne bo drgač.

B81

22. jul 2007
38.288
11.398
113
Moti me, da pozivajo Goloba k.odstopu.
Potem bodo pa volitve in jo dobil pac 300k glawov, z levimi in partijci bo dobil vecino in se zamakne za pol leta, sami stroski bodo s tem, brezveze.

Naj raje delajo dva mandata, da se vidi sposobnost.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
če bi biu ti kej (star)deca bi mel velik sledilcev, maš pa sam velik posmehovalcev, zato pa zdrava pamet ni zmagala na volitvah
ker je nimaš ne ti, ne tisti k so volil u levo
Prav si povedal. Zdrava pamet ni zmagala na volitvah.
Saj ne morem verjet, da si to celo ti pogruntal. Saj po mojem nisi ti to pogruntal. Priznaj! Nekdo ti je prišepnil.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Moti me, da pozivajo Goloba k.odstopu.
Potem bodo pa volitve in jo dobil pac 300k glawov, z levimi in partijci bo dobil vecino in se zamakne za pol leta, sami stroski bodo s tem, brezveze.

Naj raje delajo dva mandata, da se vidi sposobnost.
Dokler bo 95% medijev komunističnih, bo to tako. Raja pač voli in dela tisto, kar jim mediji servirajo. Tega se prekleto dobro zavedajo v Murgeljskem establišmentu, zato pa hočejo NOVo 24, Demokracijo.... uničit. RTV, Siol.... so pa itak že "osbvobodili". Kdor ima medije, ima oblast.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
stardec prav da oni delajo, lenuhi se pa grejo proteste
kako je zdej to? so to delavci al tovariši? men ni nč več jasn, pa mi je drgač marskej jasn
To so penzionisti. Oni niso na šihtu in se zavzamejo vsake dva meseca povedati svoj prav.
Med tem, ko pa so politkolesarji bili sami mladi, ki bi morali bit v službah, pa so med tednom, med "službenim" časom lahko kolesarili vsak dan. Le kdo od mladih ima med tednom vsak dan cele dve leti cajta pred parlamentom kolesarit in vpit "smrt janšizmu"? 3x lahko ugibaš. Lenuh, ki nima delavnih obveznosti.

Piton

Guru
11. apr 2022
1.813
-123
113
Dokler bo 95% medijev komunističnih, bo to tako. Raja pač voli in dela tisto, kar jim mediji servirajo. Tega se prekleto dobro zavedajo v Murgeljskem establišmentu, zato pa hočejo NOVo 24, Demokracijo.... uničit. RTV, Siol.... so pa itak že "osbvobodili". Kdor ima medije, ima oblast.
u resnic je večina folka (tud kar jih sam poznam) bol desnih kot levih
sam če maš na razpolago korita, polomlene grable pa zarjavelo šajtrgo (©jello), pol uzameš tist kar kresneš na "an ban pet podgan"
probi dešifrirat kar sem ti napisu. če nau šlo pa rec, pa ti razložim na primeru telebajskov