Eh, če se hoče, se lahko tole flika in vleče še dolgo časa.
Tako je, pri koritu je lepo, tud če se nič ne naredi/uredi/ in premakne naprej.Eh, če se hoče, se lahko tole flika in vleče še dolgo časa.
Preveč si optimističen. Komunistična zgodba ni izpeta, ampak se še celo krepi. Le imenuje se zmeraj drugač. Enkrat, se imenuje LDS, pol se imenuje Zares, SD, pol se imenuje Bratuška, pa Cmerar, Šarec, Golob, Levica itd.....Se samo meni zdi, ali je ptičja gripa prišla do stadija, ko bo sama sebe uničila? Še najbolj politično blesavim, kot sem sam recimo se zdi, da je svobodno komunistična zgodba počasi izpeta. Ali sem preveč optimističen?
Jaz pa nisem tako optimističen. Še. Soroš je dovolj zalege nakotil. In dokler imamo v Sloveniji 95% medijev komunističnih, ne bo drgač.Po celem zahodnem svetu je začel pihat desni veter. Leve vlade letijo ena za drugo, ker so povzročili že preveč skode. Zadnja to nedeljo v novi zelandiji. Tudi k nam piha ta veter in ptičja kuga ga čuti, zato je nervozena
če bi biu ti kej (star)deca bi mel velik sledilcev, maš pa sam velik posmehovalcev, zato pa zdrava pamet ni zmagala na volitvahŽal na volitvah en človek odda lahko samo en glas.
pa po forumu klamfe srat.Desničar mora delat.
Vi ste med sabo itak skregani, ce bi hoteli, se ne morete menit...pa po forumu klamfe srat.
čudn da se komunajzli ne menmo sami s sabo k vas je tok delovnih desničarjev
Prav si povedal. Zdrava pamet ni zmagala na volitvah.če bi biu ti kej (star)deca bi mel velik sledilcev, maš pa sam velik posmehovalcev, zato pa zdrava pamet ni zmagala na volitvah
ker je nimaš ne ti, ne tisti k so volil u levo
stardec prav da oni delajo, lenuhi se pa grejo proteste
Dokler bo 95% medijev komunističnih, bo to tako. Raja pač voli in dela tisto, kar jim mediji servirajo. Tega se prekleto dobro zavedajo v Murgeljskem establišmentu, zato pa hočejo NOVo 24, Demokracijo.... uničit. RTV, Siol.... so pa itak že "osbvobodili". Kdor ima medije, ima oblast.Moti me, da pozivajo Goloba k.odstopu.
Potem bodo pa volitve in jo dobil pac 300k glawov, z levimi in partijci bo dobil vecino in se zamakne za pol leta, sami stroski bodo s tem, brezveze.
Naj raje delajo dva mandata, da se vidi sposobnost.
dobr, zame je logičn k sm baje komunajzl, da visim na forumu, sam za vas mi pa ni jasn, pa še na vsak drek mi odgovarjateVi ste med sabo itak skregani, ce bi hoteli, se ne morete menit...
kako lohk zmaga neki, česar ni?Prav si povedal. Zdrava pamet ni zmagala na volitvah.
To so penzionisti. Oni niso na šihtu in se zavzamejo vsake dva meseca povedati svoj prav.stardec prav da oni delajo, lenuhi se pa grejo proteste
kako je zdej to? so to delavci al tovariši? men ni nč več jasn, pa mi je drgač marskej jasn
u resnic je večina folka (tud kar jih sam poznam) bol desnih kot levihDokler bo 95% medijev komunističnih, bo to tako. Raja pač voli in dela tisto, kar jim mediji servirajo. Tega se prekleto dobro zavedajo v Murgeljskem establišmentu, zato pa hočejo NOVo 24, Demokracijo.... uničit. RTV, Siol.... so pa itak že "osbvobodili". Kdor ima medije, ima oblast.
Seveda je. Samo številčno premalo jo je. Si že pozabu. Na volitvah zmaguje številčnost, ne nujno pamet.kako lohk zmaga neki, česar ni?