To ne,je pa treba zavijati rokave in delati ter študirati dan in noč kako bodo vse skupaj popravili. Aja sedaj so lenuhi na oblasti
Jah ...eni delajo...golobičar se pa slika z jožnoameriškimi podganami v ljubljani...A pol se je treba z lopato slikat pa objavit na fb, twiterju, instagramu, tik toku... da boste veseli?
saj pravm meni je to v rem momentu totalno out.
kt če bi rekel glej sem simpatizer sds, sm volu janšo pa tu gor sm par uporabnikom pomagal ko so nekaj rabili (kr delikat zadeve), dočir talevi forumaši so samo palamudili, in smetili forum... se ti zdi to tko oskej, sprejemljivo, al nekak te zadeve niso ravno kompatibilne?
ne vem no, meni je kul da pomagajo, samo vse ostalo pa nekak mi ni..o ostalih ala lukec pa škoda govort
A res? Fotke maš predvidevam.Jah ...eni delajo...golobičar se pa slika z jožnoameriškimi podganami v ljubljani...
Si me nasmejou s temle.To se tebi zdi...ker nisi priseben.
Jah ...eni delajo...golobičar se pa slika z jožnoameriškimi podganami v ljubljani...
koalicija - ne vemo še čist točn kako bo glede trgovin v nedeljo(btw to je jutri - lahko strokovnjak za te zadeve - šerif, razloži kako to poteka da bo vse v skladu z zakonom) in prosim ne preveč naglas govort da smo zmanjšal sredstva za urejanje vodotokov pred enim mescom.
Pred 30 leti je pa Golob sosedu jezik kazal. Kakšna sramota.
Rad bi videl, koliko jih je delalo pet minut po tem foto shootingu. Pahorpress.
Luka Mesec pa je v mislih z vsemi...
Včeraj sem jo videl, kako je lastnoročno podpirala steber mostu.In kaj rečeš o tej ....
Rad bi videl, koliko jih je delalo pet minut po tem foto shootingu. Pahorpress.
Bizi butl, ti si res butlPa kaj? Ali je treba takoj po tragediji nabirat politične točke? Če delajo, naj delajo in se ne nastavljajo fotografom.