Planet Golob

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.930
10.949
113
Levičar če že hočeš ampak to je isto kot čudak
Levičar, čudak, desničar, musliman, verski fanatik, žid, katolik, pravoslavec, črn, bel..... Si zasluži bit umorjen? Kako je s tem pri tebi, poštenem bogaboječem državljanu? Mater še konzervativcem v Ameriki je ta hip jasno da je vrag odnesu šalo, ti pa še kar teraš svoje. Mal se odstavi od dreka ki ti vsakodnevno leti na X pa začni s svojo glavo mislit.

Se ti, vsaj tam daleč daleč zadaj v malih možganih, ne svita da mogoče pa nekaj le ni OK in to kar nj OK niso deportacije nezakonitih priseljencev?

Daniel

Guru
21. dec 2007
7.280
5.392
113
Levičar, čudak, desničar, musliman, verski fanatik, žid, katolik, pravoslavec, črn, bel..... Si zasluži bit umorjen? Kako je s tem pri tebi, poštenem bogaboječem državljanu? Mater še konzervativcem v Ameriki je ta hip jasno da je vrag odnesu šalo, ti pa še kar teraš svoje. Mal se odstavi od dreka ki ti vsakodnevno leti na X pa začni s svojo glavo mislit.

Se ti, vsaj tam daleč daleč zadaj v malih možganih, ne svita da mogoče pa nekaj le ni OK in to kar nj OK niso deportacije nezakonitih priseljencev?
A smem vprašati kaj je narobe z deportacijo nezakonitega priseljenca? Kolikor sem nazadnje preveril mejni prehodi še zmeraj obstajajo, sploh na šengenski meji, marsikje pa se izvaja kontrola tudi na mejah Slovenije, seveda pa ne povsod. Kakšen je razlog, da se človeka, ki ignorira vse zakone države kamor je prispel, ne deportira oz. zakaj ima on več pravic kot tisti, ki pride tako kot je to predpisano v zakonih?

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.718
1.060
113
Ne vem, a je bilo že kje objavljeno.

Težko je preživeti s 1500€ ja. :evil:
Me pa zanima, od kje se vozi, da ima (mesečno) za 800€ potnih stroškov?

• Wow
Reactions: sajkek

Jabe

Guru
1. okt 2007
16.310
8.586
113
glede na tole:
V svojem govoru v Državnem zboru je Lena Grgurevič pojasnila, da od približno 3.000 evrov neto plače 700 evrov porabi za stanovanje, dodatnih 800 evrov pa za potne stroške, ki ji po njenih besedah niso povrnjeni. Kot je dejala, ji po vseh izdatkih ostane okoli 1.400 do 1.500 evrov.

ja, bi bilo treba videti, kaj točno je rekla. ker tole namiguje da je njen edini izdatek najemnina in bencin. Nekaj ne štima...

delter333

Guru
21. maj 2010
2.337
2.139
113
Notranjska
A smem vprašati kaj je narobe z deportacijo nezakonitega priseljenca? Kolikor sem nazadnje preveril mejni prehodi še zmeraj obstajajo, sploh na šengenski meji, marsikje pa se izvaja kontrola tudi na mejah Slovenije, seveda pa ne povsod. Kakšen je razlog, da se človeka, ki ignorira vse zakone države kamor je prispel, ne deportira oz. zakaj ima on več pravic kot tisti, ki pride tako kot je to predpisano v zakonih?
Jaz bi dodal še en velik problem. Poznam veliko ljudi kateri so po Evropi, tujcev, Indijcev, tudi Kitajcev, vsi so postali stigmatizirani zaradi velikega števila ilegalcev, raja v vseh vidi isto, na žalost. Potem pa resnično študiran in izobražen folk doživlja more, ker smo v Evropo spustili ogromno število ilegalcev in v populacijo naselili odkrito ali kar je še huje prikrito neodobravanje in to narašča. Peščica čistunov si pa zatiska oči v kakšno smer se razrašča problem.

• Všeč mi je
Reactions: D_K

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
35.296
6.668
113
blizu močvirne prestolnice

To kar si napisal so tvoje želje ne moje. Mi je pa vseeno če so dentalni dva čudaka eno slabo mamo, ki je pustila da ji lezba tepe otroke in nekoga ki je samo iskal