Planet Golob

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.414
7.015
113
Rebalans in novi bombončki:

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113

Vsem penzionistom skupaj borih 100 miljonov, temle nekaj kanonom pa 300 miljonov.

ZRC SAZU z našim denarjem o 105-dnevni akciji nasilja in kršenja zakonodaje​

24. 5. 2023, 10:13
0

Facebook Twitter
20201106-01034911-scaled.jpg

Predstavnik protestniškega gibanja Jasa Jenull (Vir: STA)
Slovenska akademija znanosti in umetnosti je včeraj presenetila slovensko javnost z objavo, da je njen Znanstvenoraziskovalni center založil knjigo, ki s slikovnim gradivom, pospremljenim z nereflektiranimi in propagandnimi zapisi o petkovih kolesarskih protestih. Izdaja tovrstnega gradiva s strani institucije, ki bi morala predstavljati vrh slovenske učenosti in modrosti hkrati, predstavlja poskus “normalizacije” političnega nasilja in sovraštva in degradacijo institucije.
Skrunitev ugleda javne inštitucije je naletela na odziv v opoziciji, ki očitno tudi po sestopu z oblasti ostaja tarča pregona, tokrat akademskega. “Tole plačujete, spoštovani davkoplačevalci. Hvalijo se, kako so 105-krat kršili zakon, pozivali k smrti in zganjali nasilje. Sramota, ZRC SAZU. Zato ni denarja za usklajevanje pokojnin z inflacijo,” je zapisal Janez Janša.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N
19. jul 2007
2.888
1.605
113
Ena Urška je v EK, druga v vladi sončnega kralja
Dno dna !

Ponavadi ne klikam na linke, posebej ne na linke od Ytbnd, ampak tokrat sem si pogledal in lahko samor rečem: fu*k, this is some scarry shi*t

Samo potrebno je pogledat obraz Lotriča (he died inside), ki jo mora vljudno poslušati kako naklada o neostoječih standardih. In to Lotrič, ki je lastnoročno postavil LOTRIČ Metrology in za razliko o njej zelo dobro ve kaj so standardi, normativi, .....

How fu*king low can we go?

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.307
113

Spet obljublja.....
Sindikati so sila zadovoljni z pogajanji in obljubami...
tudi sodniki.....

19. jul 2007
2.888
1.605
113
Jaz nečesa ne razumem najbolje.
A ni ravno par mesecev nazaj EU prekvalificirala JE v zeleno, eko?
Tak da, kaj ta babnica sanja o neki eu regulativi?
Če je green, eko, te pa še subvencije potegnemo zanjo. :fredi:
Sem šel še enkrat pogledat in naredil dobesedni zapis. Izjavila je:
"Gospod Lotrič, upam da nas ne nagovarjate. da izstopimo iz mednarodnih konvencij o jedrski varnosti, isztopimo iz EU-ja"

Če bi imeli dejansko novinarje, ne pa "novinarje", bi nekdo sedel pred njenimi vrati, dokler ne pove, katere člene, katerih konvencij in katerih predpisov EU, bi kršili s samim dejstvom, da bi zgradili NEK2 po veljavnih gradbenih standardih.

sad, preveč vljuden si bil s komentarjem "ta babnica sanja", to niso bile sanje, to so bile blodnje.

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.626
722
113
Ponavadi ne klikam na linke, posebej ne na linke od Ytbnd, ampak tokrat sem si pogledal in lahko samor rečem: fu*k, this is some scarry shi*t

Samo potrebno je pogledat obraz Lotriča (he died inside), ki jo mora vljudno poslušati kako naklada o neostoječih standardih. In to Lotrič, ki je lastnoročno postavil LOTRIČ Metrology in za razliko o njej zelo dobro ve kaj so standardi, normativi, .....

:bruh:

Kakšno izobrazbo ima (da ne napišem je kupila) mag. Tina Sršen?
Google ne izpljune nobene diplomske. Kdo ve dekliški priimek?

Ravno zato smo kjer smo, ker bedaki, pametujejo strokovnjakom. o_O

0d 1:15

sad

Guru
24. avg 2007
21.168
9.801
113
sad, preveč vljuden si bil s komentarjem "ta babnica sanja", to niso bile sanje, to so bile blodnje.
Ej, veš, jaz sem samo en kmet, ki tako čisto btw sledi tem zadevam, zato nisem bil prepričan, da sem to prav slišal takrat.
Saj veš, ko ti visoko strokovni uradnik tako direktno pove nekaj, bo še pravi strokovnjak (ne tak kmet kot sem jaz) postal malo neprepričan.
Eh ja, imaš pa prav. Očito ta babnica ne sanja, ampak serje neumnosti. Izgleda bo treba vsakič, ko na kaj takega naletim, imeti zraven vedro, da ko se želodec obrne, gre vsebina noter.
Se pa strinjam glede novinarjev ja. Pudli, ne pa novinarji.

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.693
1.058
113

Pa še Lotrič je nekoč od moje firme hotel zastonj kalibracijski SW za kalibracijo senzorjev vlage...

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.266
3.898
113
Kam sedaj oddati podporo nutrijam.
Eh Siol, niso zaman govorili, da je ta medij ugrabljen, pa jim nisem verjel takrat.

• Haha
Reactions: B81

delter333

Guru
21. maj 2010
1.927
1.626
113
Notranjska
Skratka da ne pozabimo trenutne PRVOrazredne dnevne tematike....

Me prav zanima kdo bo prevzel odgovornost v primeru da nutrije ostanejo. S mislim glede na nastalo škodo, vsi se za nekaj zavzemajo in oh in sploh, kaj pa odgovornost?

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N