Golob gotovo nočem bit. In če gremo nazaj na temo, kaže da poteka načrt medijskega pumpanja šefa vlade, ker tole na 24h je vse prej kot nek intervju. Daj jello eno tvoje pošteno mnenje.
A1 recimo zelo rad pošilja e-racune, pa praktično vse spletne trgovine. Prejšnji predlog zakona je bil da se pošiljajo vsi e-računi, z vsebino. Sedaj so to malo omilili.Kdo ti ga pa izdaja?
Ne zgolj upal sem da boš prešel kdaj dejansko na temo ne pa drek mešal, pa si totalen seronja. Pol se pa čudiš koliko se kdo obeša kam.Kakšna domišljavost. Obesiš se mi za vrat v treh temah in serješ na glavo, zdaj naj bi pa še pisal po tvojih navodilih, oziroma ne vem kaj že. Fak, kaki pacient.
To je nekaj podobnega kot mimosun o dnevni vinjeti.Ker pri preiskovanju visokih zneskov premoženja sumljivega izvora niso ravno uspešni, bi znižali kriterije.
Trenutnih 50.000 evrov bi ministrstvo znižalo na 10.000 evrov. Vrhovno državno tožilstvo predlaga 30.000 evrov.
Nezakonito pridobljeno premoženje: Preiskava po novem že ob 30.000 evrih?
Na ministrstvu za pravosodje predlagajo strožje ukrepe za odvzem nezakonito pridobljenega premoženja. Doslej tožilstvo pri tovrstnih tožbah ni bilo najučinkovitejše.www.dnevnik.si
Ne zgolj upal sem da boš prešel kdaj dejansko na temo ne pa drek mešal, pa si totalen seronja. Pol se pa čudiš koliko se kdo obeša kam.
Enkrat muha enkrat mešalka. Ti si kot Golob.Zastonj ti upanje ker ti si moja mešalka za drek.
Se spomniš, ko ste bili proti vladi JJ in ste tukaj razpravljali da bi bil boljši predsednik vlade DREK kot JJ. Torej ne prelagaj odgovornosti na druge. Sicer pa tipično za golobje volivce, da nimajo vrednot in odgovornost prelagajo na druge.Zastonj ti upanje ker ti si moja mešalka za drek.
Šlo je za majmuna in cvetlično korito, in dejansko je JJ premagala dresirana opica, ne prva. Kaj to pove o samem presvetlem pa sam presodi.Se spomniš, ko ste bili proti vladi JJ in ste tukaj razpravljali da bi bil boljši predsednik vlade DREK kot JJ. Torej ne prelagaj odgovornosti na druge. Sicer pa tipično za golobje volivce, da nimajo vrednot in odgovornost prelagajo na druge.