Niti slučajno, ampak ded ima zgodovino, ki jo bodo fašisti vedno ven vlekli in očitaliVerjetno so ljudje kot Karel in Zoran bolj primerni.
Niti slučajno, ampak ded ima zgodovino, ki jo bodo fašisti vedno ven vlekli in očitaliVerjetno so ljudje kot Karel in Zoran bolj primerni.
Imaš prav zaljubljeni manager je ultra učinkovit v sistemu zajebi kar se še da zajebat, sam še ena stvar me zanima. Kaj je pa tvoj plešavi kmer naredu za zdravo poslovno okolje? Delo od doma? Zapiranje proizvodnje? Metanje keša v čip kitajsko plastiko....Mal si ti bil v bosni.....
Pr nas je masa plač enormno poskočila, da ne omenjam tudi strošek delovnega mesta, ker nam je pernati dal najdražjo energijo, največjo obremenitev plač... Ter obljublja davke za stanovanje in ne vem kaj še...
Plešemo..... GZS pa je jamrala od začetka, zdej žanjejo...
Jansa je krivMimogrede, kaj pa forumski levičarji pravijo na vsa ta zapiranja in selitve podjetij? Če ne more preživet, se naj zapre?
Zakaj se delas butla?Imaš prav zaljubljeni manager je ultra učinkovit v sistemu zajebi kar se še da zajebat, sam še ena stvar me zanima. Kaj je pa tvoj plešavi kmer naredu za zdravo poslovno okolje? Delo od doma? Zapiranje proizvodnje? Metanje keša v čip kitajsko plastiko....
Komplet EU se bo podrla v zeleni agendi, mi mamo pa vsake jebene volitve isti cvetober enih in drugih bedakov.
Ne pa ni. Je pa hecno, da bodo prve počepnile ravno tako na alterju opevane firme, ki da držijo nad vodo komplet gospodarstvo in preživljajo narod. V resnici pa nič drugega kot jamraška kljuseta, ki jih držijo pokonci samo slabe plače in subvencije države.Jansa je kriv
O buci buci, res so pretiravali? Saj ne morem verjet. Pohlepni plesalci.Pohlep je zajebana stvar.
Z cenami in elektro agendo so pretiravali, sedaj se jim (se nam) pa vse vrača kot bumerang .
Če sem pred kakimi tremi štiri leti še razmišljal o zamenjavi vozila me je sedaj minilo. Vozim se enako kot prej, samo avto je že par let starejši, ampak noč ne kaže da ga kaj matra.
Se bomo pa kot Bosanci vozili v 10-20 let starih vozilih. Saj itak eni hočejo da to postanemo.
sam še ena stvar me zanima. Kaj je pa tvoj plešavi kmer naredu za zdravo poslovno okolje? Delo od doma? Zapiranje proizvodnje? Metanje keša v čip kitajsko plastiko....
Kako to ti bereš meni zelo maha dol.Zdaj to se bere na tak način: Janša ni nič naredil, posledično tudi ni nič narobe če fant od tine ne .
Sem in nisem tako, da mi ni treba cvilit in stokat, še manj pa (komurkoli na alterju in tudi sicer) polagat računov.Ti pa si ustanovil in vodis slovenski bluechip kajne...
A tvoja firma je pa neodvisna od državne politike? Ker to je verjetno unikum.Sem in nisem tako, da mi ni treba cvilit in stokat, še manj pa (komurkoli na alterju in tudi sicer) polagat računov.
Ne vem v kakšnih firmah delate vi in me niti ne zanima, glede na konstantno jamranje pa očitno, da v kljusetih, katerih prihodki so odvisni ne od trga, ampak od tega kdo je na oblasti. Torej kljuseta ali firme na državni zizi. Točno tisto nad čimer najbolj vihate nos. Kot radi ponavljate ob vsaki priložmosti in tudi vsakič ko za to ni priložnosti "pokonci držite gospodarstvo in preživljate narod". Vi, izbranih 300k sposobnih in 1.8 mio pijavk alkakože gre lajna. Ah ja.
Kakorkoli obrnes, poslovno okolje je takrat bilo prijaznejse, pa je blo treba vse zjebat iz gole mascevalnosti, tu menda vsi isto mislimo...
A kdo ve koliko nas stane samodanijansa agenda?
Enako v ZDA. Raje podprejo pravico so splava kot ureditev gospodarstva, volilci so enaki teleti, kot pri nas.
Vseeno bo treba malo premislit...tisti trump je danger, he's dangerous nonstop po MSM je pripeljal do poskusa atentata...ker so to nonstop vlekli po medijih in valda bo nekdo probal red naredit pri takih "intelektualcih".
Seveda na to nasi rdecezvezdni komandosi ne pomislijo. Ali pa.
Če bi bilo trumpu toliko do države, bi nehal komplicirat okoli splava, k je nikolikončana debata in naredil Ameriko spet veliko. Zakaj se pa on ne bi prilagodil? zakaj bi se morali volilci?