Ko vas človek tako bere, si ne more zamišljat ta za takimi butastimi izjavami, kot jih imate v tej temi nekateri, stojijo oz. sedijo odrasle osebe s polno opravilnostjo.
In kaj, če imaš le piške in ne muc?lahk pride k nam naše muce pogledat, jaz pa njeno. pa je. fair.
Če pride k men, spustim nanjo in na njene tangice mojga Runota, k ma tako čeljust kot ona. Bo vidla kaj je pes..lahk pride k nam naše muce pogledat, jaz pa njeno. pa je. fair.
če bo hodla okol, lahk pride. kje je problem?Ko vas človek tako bere, si ne more zamišljat ta za takimi butastimi izjavami, kot jih imate v tej temi nekateri, stojijo oz. sedijo odrasle osebe s polno opravilnostjo.
Dokler bodo kmete kontrolirali taki, blokarji, ki v isti postelji spijo skupaj s psi, taki mi ne bodo pridigali o polni opravilnosti.Ko vas človek tako bere, si ne more zamišljat ta za takimi butastimi izjavami, kot jih imate v tej temi nekateri, stojijo oz. sedijo odrasle osebe s polno opravilnostjo.
Saj tebe nisem imel v mislih. Za take še niso izumili termina.Dokler bodo kmete kontrolirali taki, blokarji, ki v isti postelji spijo skupaj s psi, taki mi ne bodo pridigali o polni opravilnosti.
Tale ni kmet. Tukaj so najbrž otroci želeli konjičke, potem so se jih pa naveličali. V društvih pa tudi toliko niso dobri, da bi jim potem vsaj kako balo sena pripeljali. Zakaj v tem primeru inšpekcija ni odvzela živali in jih dala v oskrbo temu vseefektivnemu društvu?To je verjetno primer ubogega slovenskega kmeta, ki glasno protestira, da 'po njegovem dvorišču' pa ne bo nihče hodil, še manj pa preverjal, če ustrezno skrbi za živali. Ker je menda potreben veterinar ali nek strokovnjak, da ugotovi, da gre za zlorabo živali. Resno?
'Kobile so tako sestradane, da jim žrebeta poginjajo od lakote' | 24ur.com
Društvo za zaščito konj je na spletu delilo nov primer mučenja živali. Grozljive fotografije sestradanih konj prihajajo iz kraja Prestranek, primer pa naj bi, kot so dejali, reševali dve inšpektorici. Gre za 15 kobil in dva žrebička, ki so v grozljivem stanju. "Kobile so tako sestradane, da jim...www.24ur.com
Druga opcija je, da odvzamejo lastnika, ker očitno ni sposoben skrbeti za to. Ker to, da se konje pusti tako brez hrane je sramota.da bi jim, ja, a misliš da kaki tak lastnik pusti, da bi kdo kaj pripeljal... lastnikom takim živali bi jaz odredil odvzem iz narave.
Ne toliko sramota kot navadni sadizem.Druga opcija je, da odvzamejo lastnika, ker očitno ni sposoben skrbeti za to. Ker to, da se konje pusti tako brez hrane je sramota.
odrasla s polno opravilnostjo si tudi ne želi biti v socialnem stanovanju ampak ustvariti zadosti da ne odžira tistim ki so resnično potrebniKo vas človek tako bere, si ne more zamišljat ta za takimi butastimi izjavami, kot jih imate v tej temi nekateri, stojijo oz. sedijo odrasle osebe s polno opravilnostjo.
Kaj kruliš, saj je inšpekcija naredila svoje delo:
Inšpekcija Uprave za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin (UVHVVR) je dne 20. aprila 2023 prejela prijavo glede zanemarjanja konj na območju Prestranka. Inšpekcijski postopek je bil uveden takoj po prijavi, pregled gospodarstva pa v manj kot 24 ur od prejema obvestila
Tolk enga sočutja do žvali, v isti sapi pa vpijejo "hočemo splav, hočemo evtanazijo itd...)Men je sam zanimivo kako ljudje, ki jih do nezavesti gane stanje zanemarjenih zivali (da se razumemo, to ni prav in zivalim je potrebno pomagat) hkrati socloveku zelijo da bi bankrotiral in podobno.
V resnici je glih obratno. Kdor ne mara ljudi, se pol zateka po ljubezen k psom itd...Zato, ker do cloveka, ki pusti zvat umret od lakote, ni lih nekega socutja drugih ljudi. Ali je to prav ali ne, naj presodi vsak sam.
Obstaja sicer opcija visje sile, kot je psihicna bolezen ali kaj podobnega, ampak malo verjetno.
Bolj bi blo pametno, da ustanovijo UČINKOVITO inšpekcijo, ki bo pasjejebce kontrolirala, kam hodijo srat s svojimi psi. Pa naj drek pobirajo za njimi.da bi jim, ja, a misliš da kaki tak lastnik pusti, da bi kdo kaj pripeljal... lastnikom takim živali bi jaz odredil odvzem iz narave.
Tebi je jasno, kako je lahko osebku Vadim samoumevno, da je zgodba zaključena, če je bil opravljen veterinarski in inšpekcijski nadzor?Men je sam zanimivo kako ljudje, ki jih do nezavesti gane stanje zanemarjenih zivali (da se razumemo, to ni prav in zivalim je potrebno pomagat) hkrati socloveku zelijo da bi bankrotiral in podobno.
Jezus, si ti?odrasla s polno opravilnostjo si tudi ne želi biti v socialnem stanovanju ampak ustvariti zadosti da ne odžira tistim ki so resnično potrebni