Plačevanje SAZASu in IPFu ???

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Včeraj pri Epilogu sem se kar malo nasmejal ob izjavi Zazavca, ko je očital, da bi Slovenci plačevali 4x nižje prispevke kot v EU. Pa ni Predin ravno neki AC/DC da bi bili honorarji primerljivi.
evil.gif
In pod košarkaškega razgrajača spadajo vsi enakovredni, ki so kot klopi sprisesani na SAZAS.

467716-post_slo.gif

Imeli so zelo smešne izjave, predvsem Grubar se je smešil, ko se je izogibal vsakemu konkretnemu odgovoru...

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.921
5.992
113
Če je kdo gledal včeraj Tarčo, ministrica ni vedela zakaj je tam (oz je, "samo za brojno stanje").
Tako da takih "strokovnjakov" po državnih institucijah ne manjka.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik mobifrik99 pravi:
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Včeraj pri Epilogu sem se kar malo nasmejal ob izjavi Zazavca, ko je očital, da bi Slovenci plačevali 4x nižje prispevke kot v EU. Pa ni Predin ravno neki AC/DC da bi bili honorarji primerljivi.
evil.gif
In pod košarkaškega razgrajača spadajo vsi enakovredni, ki so kot klopi sprisesani na SAZAS.

467716-post_slo.gif

Imeli so zelo smešne izjave, predvsem Grubar se je smešil, ko se je izogibal vsakemu konkretnemu odgovoru...

umiral sem včeraj ko sem jih gledal. veliko pove da se nihče ne upa kaj proti njim rečt to tudi veliko pove. sploh tista iz urada je skoz Grubarja gledla
shocked-1.gif

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Tista iz urada je bila revica cela preplašena, grubarja je gledala, kot da je njen ječar in se je bala ali bo koznovana za kak nepravilno izrečen stavek...