kr nasedajte provokacijam o 500,800,1360...........€. Kaj pa tisti z 5000 + nagrade?? aja... tisti niso važni.
Ena vzgojiteljica, ki se frocu ne sme las skriviti, ker s tem že rezkira tožbe pametnih staršev in dopovedovanj, kako njihov otrok ima pravico sratiiš po glavi.
Glej, če imaš vpogled v tvojem vrtcu na stanje, n epomeni še to, da je drugje enako. Tudi sam sem imel otroke v vrtcu.
Drugo kar je...... a kje v kakšni drugi ustanovi tist, ki ima veliko plačo dela trikrat več, kot tisti z minimalno???? Ne... obratno je.
V vrtcu pa vzgojitelljica pripravi plan al program, pol ga pa skupaj izvajata.... Kaj ni jasno??
Nekdo je omenil univ. dipl. ing. strojništva. Ja ok..... vsaka čast...... Ni mi tuje strojništvo.......... tukaj vse kar zahebeš, lahko narediš drugo.... kaj lahko vzgojiteljica popravi??? (ne mi s glupimi odgovori). Od 10 pamžev, lahko vsak nekaj ušpiči. Posledice so lahko katastrofa. Učitelji isto. Cel forum pametovanja, kako se v šoli zabava, nagaja... en učitelj pa to mora mirno prenašato 40 let in bit vesel. Vsak poklic je po svoje zahteven..... razen delovna mesta nekaterih so pa takšna kot omenjaš. Brezdelje!!! (ampak ta mesta so v politiki in na vodstveni položajih)