Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ja, kako sem lahko pozabil sončka ja... tud zelo dobra!
kaj pa boccacio v šentjakobu
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ja, kako sem lahko pozabil sončka ja... tud zelo dobra!
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
V garazo sm jst tut hodil, pa ne vec, ker je predraga za tist tanek kos pizze.... Trta je pa kul!
primerjal si jih pa s čem?Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Konkurenca naj kar pride, bomo probal in videli.
Meni se slovenske pice ne zdijo noben presežek.
Zelo v redu, velika izbira, urejen prostor, prijazno osebje, ni težav s parkiranjem. Tudi podružnica ob celovški cesti je OK, edino za parkiranje se je potrebno malo bolj potruditi.Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
kaj pa boccacio v šentjakobu
Tanek v kakšnem smislu? Meni so pice tam celo prevelike. Sedaj so končno uredili parkirišče (čez cesto pred Petrolom), pa tudi nov semafor je tam.Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
V garazo sm jst tut hodil, pa ne vec, ker je predraga za tist tanek kos pizze.... Trta je pa kul!
Samo enkrat sem jedel boljšo pico od slovenske (ne vsake, seveda), v eni mali piceriji v Sorrentu pri Neaplju. Pa sem kar precej pic že pojedel po Evropi (pa še nekaj celo izven).Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Meni se slovenske pice ne zdijo noben presežek.
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
ksz.... kako je pa z emonsko klet....?
Zmeraj, ko grem mimo je zaprto..... :/
Po 10 letih, bi šefovo si privošču. Se ni nevem kaka kvaliteta, samo kvantiteta je pa bila
Citat:
Uporabnik mobifrik99 pravi:
? Ne vem kaj tebi ni jasno, ampak nobena mutinacionalka ne vstopi na trg z nepreverjenimi informacijami. Partner, ki ga izberejo mora biti zanesljiv in ne kar nekdo. Sportino so verjetno že na daleč zavohali kam pes taco moli.
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Qurc pa tak jenki...
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Qurc pa tak jenki...
No, glede na zastavo konfederacije v njegovem avatarju bi lahko sklepal, da nek 'navdušen jenki' pač ni
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
HOOOOOOOČEEEEEEEMMMMMM KKKKKKKKFFFFFFFCCCCCC v Sloveniji.
Se opravičujem za izpad, vendar edino KFC pogrešam. Sem bil zadnjič v Zagrebu in jih imajo že 5, ta vikend grem v Budimpešto in sem si tudi že pogledal, kje so poslovalnice hehe
V Budinpešti imaš skoraj na vsaki postaji vse tole, Mcdonalds, KFC, burgerking, subway, itd...
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Najboljše pice v Italiji, seveda ...