Pizza Hut prihaja v slo

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
V garazo sm jst tut hodil, pa ne vec, ker je predraga za tist tanek kos pizze.... Trta je pa kul!

Men od zunaj zgleda kot pogrebni zavod, notri pa nisem bil
grin1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Konkurenca naj kar pride, bomo probal in videli.

Meni se slovenske pice ne zdijo noben presežek.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.732
6.502
113
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
kaj pa boccacio v šentjakobu
Zelo v redu, velika izbira, urejen prostor, prijazno osebje, ni težav s parkiranjem. Tudi podružnica ob celovški cesti je OK, edino za parkiranje se je potrebno malo bolj potruditi.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.732
6.502
113
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
V garazo sm jst tut hodil, pa ne vec, ker je predraga za tist tanek kos pizze.... Trta je pa kul!
Tanek v kakšnem smislu? Meni so pice tam celo prevelike. Sedaj so končno uredili parkirišče (čez cesto pred Petrolom), pa tudi nov semafor je tam.

Imajo tudi dobre lasagne, samo jih je dobro prej naročiti, da se ne čaka predolgo.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Meni se slovenske pice ne zdijo noben presežek.
Samo enkrat sem jedel boljšo pico od slovenske (ne vsake, seveda), v eni mali piceriji v Sorrentu pri Neaplju. Pa sem kar precej pic že pojedel po Evropi (pa še nekaj celo izven).
Mogoče slovenske pice niso presežek, ampak če je to tako, potem nobene v Evropi niso. Da je pa potemtakem iz Pizza Huta?
[insert Strippy smeh]

erikson

Guru
25. avg 2007
22.732
6.502
113
Že peč vpliva na okus, tako da Pizza Hut z električno pečjo za marsikoga ne more doseči klasične peči na drva. Čeprav zanimivo Parma v podhodu Maximarketa še vedno obratuje, s tisto svojo staro pečjo in kruhastimi picami. Imaš prav občutek, kot bi se vrnil v neke stare čase.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Parma ima drugace istega lastnika kot Foculus. Pec je pa po zadnji prenovi Parme bila kompletno obnovljena, pri istem mojsteu, ki jo je tudi naredil.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
ksz.... kako je pa z emonsko klet....?

Zmeraj, ko grem mimo je zaprto..... :/

Po 10 letih, bi šefovo si privošču. Se ni nevem kaka kvaliteta, samo kvantiteta je pa bila :D

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Prva picerija v Ljubljani. Ko si tudi pol ure čakal na prostor. Ob veliki gužvi pa je pico kar iz sredine ven potegnila tista teta. Je pa bil borovničev sok dober...

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
ksz.... kako je pa z emonsko klet....?

Zmeraj, ko grem mimo je zaprto..... :/

Po 10 letih, bi šefovo si privošču. Se ni nevem kaka kvaliteta, samo kvantiteta je pa bila :D

Ah, študentski časi, vsaj enkrat tedensko smo šli na petko. Se pravi 5. meni, dunajski, pomfri solata
cheer.gif

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.332
3.011
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik mobifrik99 pravi:

? Ne vem kaj tebi ni jasno, ampak nobena mutinacionalka ne vstopi na trg z nepreverjenimi informacijami. Partner, ki ga izberejo mora biti zanesljiv in ne kar nekdo. Sportino so verjetno že na daleč zavohali kam pes taco moli.

Glede na celotno debato se mi zdi, da je pa prav meni vse jasno
wink-1.gif
.

Nekdo je omenjal, da so okusi različni in to lahko vidimo tudi v tej debati, eni hvalijio neko pizzerijo drugim je pa ta ista obup. In ravno zaradi različnih okusov je možno, da bo tudi Pizza Hut imela svoje zadovoljne goste. Nekdo je omenil Bocaccio, men je ta pizzerija katastrofa!! Sem bil v obeh podružnicah in enako sranje, nikoli več me ne vidijo tam. In tudi na splošno niso pizze v sloveniji nek presežek, je pa nekaj pizzerij, ki so za moj okus dobre. Najboljše Pizze sem pa jedel v Italiji, slovenske nimajo za burek
wink-1.gif
. Pizza hut sem jedel dvakrat, nazadnje pred skoraj desetimi leti, enkrat na Dunaju, kjer je bila še kar ampak nič za prehvalit, drugič v Budimpešti kjer je bila totalno sranje. Če bo pizza Hut res v Ljubljani bom zagotovo šel probat pa bom videl, če mi paše.
Najbolj me pa preseneča, da nekateri tako navijate za KFC, meni je to nekaj najbolj ogabnega. Ampak okusi so različni in prav je, da je veliko različne ponudbe in konkurence.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.332
3.011
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Qurc pa tak jenki...

No, glede na zastavo konfederacije v njegovem avatarju bi lahko sklepal, da nek 'navdušen jenki' pač ni
evil.gif

Ha ha!!
smile-1.gif

Sicer pa, podpiram vsak posel, konkurenco, ponudbo, vlaganja... ne glede kaj je in od kje prihaja, važen je biznis. To je pa menda že dovolj jenkijevsko
wink-1.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.093
2.880
113
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
HOOOOOOOČEEEEEEEMMMMMM KKKKKKKKFFFFFFFCCCCCC v Sloveniji.
cheer.gif

Se opravičujem za izpad, vendar edino KFC pogrešam. Sem bil zadnjič v Zagrebu in jih imajo že 5, ta vikend grem v Budimpešto in sem si tudi že pogledal, kje so poslovalnice hehe
evil.gif

V Budinpešti imaš skoraj na vsaki postaji vse tole, Mcdonalds, KFC, burgerking, subway, itd...

Hehe ne bos verjel, trenutno sem na madzarskem in danes startam do budimpeste do ponedeljka in ja, sem si ze ogledal kje so kfcji
cheer.gif

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.332
3.011
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Najboljše pice v Italiji, seveda ...
smile-1.gif

Za moj okus zagotovo! Miljonkrat okusnejše in primernejše sestavine, kot na slovenskih pizzah kjer je že mozzarela redkost in namesto pravih okusnih pelatov neka povprečna paradižnikova mezga...ampak stvar okusa. Mnogim je pač všeč tipična slovenska pizza, kot je naprimer mnogim američanom baje najbolj všeč tipična amerška pizza z debelim testom... zato je zguba cajta pametovati kje delajo najboljše pizze.

Še nekaj glede teh verig prehrane. Men je v redu, da se tudi pri nas pojavljajo saj imam rad čim večjo izbiro, škoda mi je edino, ker se pojavljajo samo najbolj ceneni fast foodi, sam bi si namreč še najbolj želel tudi kakšno boljšo verigo restavracij, naprimer Block House, Fridays, Maredo, Hard rock Cafe, Harley Davidson Cafe...